Nyarsafton

Ska snart ga ut okej skala in det nya aret! (i en klanning, utan tights eller troja) :) Hoppas alla har det kanon ikvall, tanker pa alla mina sotnosar ♥

Och du Liiiisaaaa haha alla komenterar har att jag ser ut som lisas kompis, inte som en 19 aring :) HAPPY! och ang. det dar tva/fyrbenta djuret sa har jag en svag misstanke om att det kanske ar ett trebent djur.. hmmm... nagot att fundera pa.

Gott nytt allesammans!

Kangrupussen

Hejsan!

Tankte beratta om den underbara pussen jag gav till bebis kangrun i onsdags.
Jag och Lisa akte ivag sjalva till ett stalle som heter Aquaria. Det ar ungefar som universeum i Goteborg. Man far kolla pa olika fiskar, ormar spindlar och andra smadjur. Har fanns aven en kangru bebis som hette cici.  Hon var varldens sotaste och for ca 80-90 svenska kr fick man ta en bild med henne, och for ca 110-120 fick man tva bilder med henne. Jag slanger upp pengarna och jag och Lisa star och ler STOOOORT! haha fick klappa henne och gosa med henne lite extra medan dom skrev ut och gjorde iordning korten, da passa jag aven pa att ge henne en puss! :) Dock pa ryggen, da jag inte vagade pussa henne pa nosen och sa verkade hon radd sa jag ville inte skramma henne.
Jag gick runt i lyckorus resten av dagen!

Har far ni se lite bilder, Tog dock aldrig kort nar jag pussa cici, fick egentligen inte ta kort pa henne alls, men dom sag la att jag typ var desperat sa jag fick ta nagra snabba extra kort :)
Dom flesta korten ar liiite daliga, men det var daligt ljus och sa var det ju alltid en glasruta mellan, plus att endel djur inte ville vara stilla fast jag bad dom.. (?!)




















Sag en en uttershow :)


















En liten fisk ar det som ligger framfor lillkillen.






Sota underbara Cici










Stackarn var tvungen att vara utkladd till tomte medans han matade fiskarna :p




kortet som vi kopte :)


Sanna har snygga renhorn ingick i biljetten ;)

Snabbt inlägg

Hejsan, lånar lisas stora dator nu.. den bärbara kan inte skriva @ så det är liiiiite jobbig att behöva gå ut på google för att kopiera ett och klistra in varje gång jag ska logga in på bloggen.. jag vet att jag är lat..

Iallafall, dagen igår (min födelsedag) var skojskoj! fick tårta på sängen och massa fina presenter, lovar att visa upp dom någon dag. Men imorgon åker vi nämligen till en ö här i Malaysia som heter Lan kavi. Ska bli jätte skoj, stannar där tills på onsdag eller torsdag så kommer vara borta ett tag från bloggen, visserligen skriver jag inte särskilt regelbundet men men. Nu vet ni iallafall var jag befinner mig.

Ska berätta någon gång om allt, typ kängrupussen, julafton ,min födelsedag och nuår, men det är så jobbit på lisas bärbara eftersom jag inte listat ut hur man gör @... Saknar min dator, hoppas vi kan få den lagad :)

Hörs! ha det bäst allihopa! Och ett STORT



Kramar från lilla mig! ♥

Lycka!!

JAG HAR PUSSAT EN BEBIS KÄNGRU IDAG!!!!!!

LYCKA!!!!!!!!!!!

berättar mer en annan dag :)

Rubrik

Hejsan!
Har hander inte mycket, typ det vanliga.. Tyvarr blir det nog inte thailand imorn, det blir andrade planer, men det ar okej for mig anda. Halla liksom? jag ar ju redan i Malaysia! :) Vi kanske ska aka till nagon o har i Malaysia istallet, men det ar inte helt sakert an tror jag.

Hur blir erat nyar?

Nu blir det nog film, eller ska kolla om solen ar framme.. annars film.. Lisa ska mysa lite med Anja nu :) Men vi hors! Ha det BAST! Puss pa er!!

fast

Det blev visst ett snabbt inlagg forut, var inte tanken men men. Hoppas ni har det bra hemma i sverige! Idag har det varit mulet, vilket har varit behagligt. Pa onsdag morgon (tror jag) aker vi till thailnad! Skojskoj!! Langtar!!
Aaaa.. har igentligen inget att skriva sa tanker inte sitta har och babbla pa om ingenting, nu blir det nog film mys :)

Hors! Puss pa er!


Today

Hejsan
Idag har vi spelat dator just nu ar det nya sims spelen fran julafton som gar varmt. Har aven spelat tva olika spel, det ena var monopol det anra minns ja inte vad det heter... Har aven varit vid poolen och tagit ett dopp. nu ar det mat.
Bye bye!

Halloj i stugan!

Hejsan!

Idag har vi varit i ett valdigt stort shoppingcenter lite utanfor KL. Och jag ska definitivt tillbaka! Kopte inget nu, kollade faktiskt aldrig inne i affarerna! Vi akte namligen dit for att aka skriskor! Vilket var skojskoj! Det var dock valdigt mycket folk och valdigt konstiga regler, vi var tvungna att ha vantar (sa det fick vi kopa) och sen fick jag inte ha kameran, sa den fick Per ha i fickan. Men i slutet tog han nagra smygkort anda. Haha Dock kom "ispolisen" och sa till oss.
Stanna aven for att ata lunch dar, som blev donken :)

Nu pa eftermiddagen har vi inte gjort sa mycket, mesta tagit det lugnt. Bilder fran skriskoakningen kommer senare, har dom pa kameran och den ar nagonstans.. sa det blir nagra bilder fran julafton sa lange.


Lisa, Jag, Lourdes (maiden) och Anja (mamman).


Lisa fixar det sista pa pepparkakshuset.


Inte stor julbord men svenska kottbullar hade vi, vilket var det enda jag at typ for att jag inte hade fatt tillbaka matlusten da.


Tomten.


Lisa och tomten.


Jag och Anja


Lisa, Lucy och Tomten


Anja och Lucy


Per var fotografen hela dagen markte vi sen.. :/ Men men..


Foresten! Var och shoppade ett par tajts till thailandsresan, ar namligen lite kallare dar pa kvallarna just nu. Passade pa att aka med till Placa Ramas nar Per skulle hamta sin skraddarsydda kavaj som var klar.

Bye bye!

25/12-10

Hejsan allihopa, jag ar tillbaka. Dock utan a, a och o. (som ni ser).
Vill bara saga GOD JUL!!

Jag har haft en jatte mysig jul har, atit svensk julmat, myst, tomten kom :) jag fick massor av fina klappar, (lite pinsamt dock for jag hade inte kopt nagot)  Har namligen varit sjuk, Har haft nagon konstig bakterie i kroppen (jamforde lite med pesten) Madde skit, bokstavligt tallat. En anledning till att jag varit bort, en annan ar att min dator har pajat.
Sa hann iallafall aldrig kopa nagra klappar innan jul, men ska kopa det nu efter istallet aven om dom inte vill ha :)

Och for er som vill veta, jag mar battre och battre for varje dag. Men fick idag veta att livet gar nedfor efter 19 sa ja tar vara pa mina dagar jag har kvar som 18- aring...

Idag har vi gjort allt mojligt badat, sett pa tv, spelat dator lekt med lucy (hunden) i parken, atit m.m. och snart sa ska vi ivag pa bio :) Kommer ej ihag va filmen heter men trailern verkade bra. Det var en film med Jack Black. Sa det ska bli skojskoj!

Hor av mig senare! Forhoppningsvis med lite bilder med ;)
Puss pa er!


Filmtips!



Har inte sett den än så vet inte om den är bra men HALLÅÅÅ!! Paul walker är med, filmen behöver inte vara bra då! Har ju ändå alltid något att titta på ;)
Även Chris Brow och Hayden Christensen är med och dom ser ju inte helt fel ut heller. (Det finns dock ingen som slår min Paul Walker)

Hjälp?

Asså, köpte nytt kort till mobilen igår, och skulle nu byta det. Tror ni inte att när jag försöker starta mobilen så har jag helt plötsligt KOD! Jag har aldrig haft någon jäkla kod!! Why now?!

Haha, föresten istället för att ha Telia som jag hade i Sverige så har jag Hotlink. Lite mer jag ;)


Bildbomb

Du bad om bilder..

I området.




Infarten.













Det kommer fler, men måste ladda kameran :p

Hejsan

Kompisar om ni vill ha mitt nummer hit i KL så maila mig ( [email protected] ) , ifall det typ händer att ni ser Leonardo Dicaprio gåendes hemma på torget i Vara så måste ni ju ringa mig..


Lite ögongodis :)

bla bla blaaaa

Hejsan och förlåt, men har typ redan tröttnat på att blogga...
Ska verkligen försöka, men idag blir det bara en kortis om vad vi har gjort hittills..
Ikea, köpa gran, åka hem, klä gran, äta stuvade makaroner och korv, klä granen lite mer, pynta å nu inget.. just det åt in korv i bröd på ikea också. Kostar bara 7 kr plus dricka :) Bra pris om jag får säga.

Hörs!

Svar på tal till Lisis

Hejsan!

De var inte dit vi skulle... osis :p Vi ska till Chiang mai (tror jag det heter). Men OM du åker till thailand, säg till! då ska jag försöka kolla om jag kan få lite ledigt ;) Haha.
Åååå va skoj! Vill också till stugan, vill åka nerför stigen på en påse och dricka varm oboy!!! haha Men det är rätt okej liksom med sånna här dagar som vi har haft här idag, typ strålande sol. Tur att du inte är avis så att säga. :)

We´ll be in touch! (säger man så?)

abc

Hej, hej och åter hej!

Hur har ni det? Är ni glada? lyckliga? söta? underbara? bäst?
Jag  är allt, men det kanske ni redan visste..
På förmiddagen åkte jag och Lisa inlines, skoj! Har nog inte gjort det på 10 år. Så ska inte påstå att jag var något proffs. Ramlade faktiskt bara 3 gånger om man inte räknar den gången jag ramlade inne i huset innan vi kommit ut. Men det gör vi ju inte så 3 gånger. Haha
Åkte sedan ut för att äta lunch, för er som vill veta vad jag åt fortsätt läs och för er som inte ville veta så kan ni hoppa över nästa rad.
Sallad åt jag.

Sen var vi även i en blomsterbutik, Lisa ville att jag skulle visa mina skills i binderit (vilket gick sådär om jag ska vara ärlig) Men hon, Per och Lourdes tycker den är jätte fin.  Iallafall, när vi kom hem så slängde vi på oss inlines och åkte lite till. OCH DÅ kommer en kille (asså typ en pappa, men vill ju inte säga gubbe..) iallafall, han kommer och frågar oss lite vad vi heter om vi bor här och så, OCH så frågar han hur gammla vi är, Lisa säger att hon är 11 och jag säger 19 (orkar liksom inte krångla till det genom att säga 19 om ööö ett antal dagar..) OCH då så säger han
What!? you look like 19 säger han till Lisa och sen vänder han sig till mig och säger and you look like 18.
Jag blev jätte glad och säger Thanks (samtidigt som jag ler STOOORT!)
Hörde du det sofia! jag ser ut som en 18 åring! Jag är ett barn!!! Yey! :)
Jag vet att jag inte har "alla muffins i korgen" :p

Hörs!

hojboj

Hejsan, har nyss varit ute på en liten promenad, dock bara 1 km. om man går runt hela området (invändigt) så blir det 1 km. Ska lära mig vägarna utanför också så kan jag gå lite längre. Vill inte direkt gå 5 varv som är samma.
Visserligen känner jag inte igen mig så bra så det blir inte direkt tråkigt, men lite pinsamt med tanke på att dom som bor här i området är typ ute ofta. Typ tvättar bilar, krattar löv, rensar och donar. Vill inte ens tänka på vad dom skulle tänka om jag gick förbi där 5 gånger på ca 1 timme :p haha


En liten tjej vid lekplatsen igår.


svar på tal

Liiiiiiiisaaaaaa ska du dit?! Ska vi ha dejt!? :)


En vacker bild på Lisa (min kompis, inte tjejen jag är au pair åt) och mig sommaren -09.


Rubrik

Hejsan på er kära, trogna och underbart sockersöta läsare!

Idag har inte hänt mycket, Gjort lite ditten och datten. Vid middagen så berätta Per den tråkiga nyheten att vi inte kunde vara hemma på min födelsedag (dom minns den!) eller nyår.. Vi måste nämligen befinna oss på ett ställe som heter chang (någonting) i Thailnad då. Men jag tror att det ska går bra ändå...

Nyss kom vi hem från en snabb kvälls-visit på 7 eleven. Hoppas ni har det bra, var ni än befinner er! :)

Puss och kram... (och nu ska jag inte skriva något mer).


jaha..

Nu är det typ halvt storm. Åskar och blåser regnar också stundvis :p Fast de slutar nog snart :)

BLÄÄÄ

Solen har skinit under dagen idag, men låg bara ute ett tag. Dum och puckad som jag är så har jag druckit för lite vatten under mina dagar här och det jag har druckit kom ifrån kranen. INTE någon av dom tio-tals vattenflaskor dom köper hem. Så idag mår jag sådär..Men ni beöver inte oroa er har snart druckit 1,5 liter vatten (FRÅN FLASKA) helt själv. Så borde la må bättre imorgon. (troligtvis inte, men jag hoppas iallafall på det)

Har iallafall ingen lust att blogga, så hejdå.

Long day

Hejsan nyss hemkommen från middagen. Åt ute idag, gott på en kedja som heter något, har redan glömt det haha. Iallafall finns tydligen i stockholm med, det var jätte gott.
Sedan sprang (eller aa.. vi gick) till 7eleven och köpte var sin grön grej. Dom heter inte slush, men det var något liknande. Heter typ slish eller något haha. Okej-gott var det.
Resturangen låg i ett område som heter något (asså shit, måste lära mig alla olika namn, det är som typ östermalm, södermalm och det i stockholm. Faaaast kanske några fler delar här)





Hann aldrig publicera detta inlägg innan jag blev hämtad av Lisa för fortsätta på ett spel på datorn vi började med igår. Nu sommnar jag snart stående, ska göra mig iordning och sen krypa ner i sängen och se ett avsnitt av antingen Gossip Girl eller 90210 eller Cougar Town. Hm.. lutar mest åt Gossip Girl just nu :)

Natti natti!

Bakat

Har nyss bakat, blev chockolate chips cookies, dock inte smakat. Dom är nämligen till Nikolaus, fast vi smakar nog lite sen ändå :) Eftersom Lisas mamma är tysk så firas det tyskjul också :) Massor av skoj!
Älskar julen, kommer dock att känns konstigt när jag sitter här i 30 graders värme utan min familj och släkt. Utan mormor och morfar på juldagen. Ni sitter (troligtvis) med minus hemma utan mig och försöker göra det bästa ni kan för att ha skoj utan mig, fastän jag vet att det är svårt.



Snart ska jag nog hjälpa Lisa med läxan och sen ska vi förmodligen klä hennes gran som hon ska ha på rummet :)

 Bye bye!

Bilder

Några bilder från flygresan


I amsterdam, när dom spolade varmvatten på vingarna.



Tv-skärmen på flyget.


Börjar gå ner för landning.




Det är grönt och palmigt!


Flygresan

Har inte hunnir att berätta om flygresan än.
Mamma och pappa körde mig från Vara till Landvetter. Jag var inte särskillt nervös, har nog fortfarande inte fattat att jag är här. Jag började känna lite nervositet på flygplatsen men det gick över så fort jag hade gått igenom säkerhetskontrollen. Dock var jag nära på att glömma min mobil där. Haha Jag la den i en enskilld låda och missa den sen när jag tog väskan och skorna. Men sen kom en tjej och fråga om det var jag som hade glömt den. Så då kände jag, vad kan mer gå fel liksom? Haha

Flygningen till Amsterdam gick jätte bra, smidigt och enkelt. När jag väl kom dit så letade jag reda på min gate och sen gick ja runt och kolla lite, men det var tråkigt så jag gick in på min gate och gick och kollade i affärerna där. Men det var också tråkigt :p Haha fick ju inte köpa något..
Hitta en jätte skön soffa/fotölj som jag slog mig ner i. Satt där och läste, kollade på människor och gjorde inget särskillt. Sen var det dags för mat. Efter det tillbaka till min sköna fotölj. Dock så behövde jag på toa så går och letar efter en. Och det visar sig att det finns en ca 50 meter bort i samband med massa sköna fotöljer som hade KONTACKTUTTAG! Varför kunde jag inte gått på toa tidigare!!?
Iallafall.. sätter mig där istället och ser på film :) Behövde en kod för att komma ut på internet, och den hade jag ju inte :/

Dags för att flyga till KL (kuala lumpur). Var för trött för att vara nervös, kände mig helt lugn. Ville bara sova, men var tvungen att hålla mig vaken så att jag skulle få middagen på planet. Och planet blev lite försenat för dom var tvungna att fixa vingarna som var igenfrusna eller något. Dom spola iallafall varmvatten på dom.
Sitter vid fönstret och inga brevid mig. Skönt, jag får tre säten för mig själv! :) Sen kom dock en j*vla kille och tog ett, han bytte så han skulle få bättre plats.. Den j*vlen. Fick ju bara två nu..

Hela flygresan gick jättebra, sov några timmar, frös när jag vaknade. Maten var ingen höjdare (dock inte förvånad) Alla hade egna tvskärmar, på dne kunde man göra typ det mesta, spela spel se på olkia filmer, följa resan, tempraturer ute, tider m.m.  Såg filmen Salt, var rätt bra men var nära på att somna i slutet :p

Landar och ska gå ut på flygplatsen där dom skulle vänta. Min tanke var bara F*N för dom om dom har tappat bort min väska! Per (pappan) hade sagt att det var en rätt liten flygplats. Och då tänker jag typ landvetter. Men njaaaa... inte rikitgt. Den är nog rätt lite men fick gå och åka buss och sen gå igen för att komma till incheckningen i landet eller vad man nu säger.
Ställer mig i kön, det är varmt och det tar ca 30 min. Äntligen framme, jag lämnar fram pass och biljett, hon frågar om jag har något jag inte minns namnet på men som man måste ha för att komma in i landet. och jag bara nepp. Hon bara okej, då får du gå och hämta det där borta och sen ställa dig i kön igen. Jag bara tack?

Fixar ett sånt där jäkla papper, som jag ska fylla i men fattar inget på. Aja, skit samma tänker jag. Ställer mig i kön och efter ytterligare 30 min så är jag framme och får godkänt att komma in i landet. Yey!

Okej, väskan nästa! Shit vad många rullband! Hur ska jag hitta min med tanke på att jag är drygt 30 min senare än alla från mitt flyg? Frågar en som jobbar där, han frågar om jag var sen ut. Och det var ju bara att erkänna haha. Han hjälper mig och känner en oerhört stor lättnad när jag ser min plus några andras väskor stå brevis ett rullband. (Jag var inte sist ut!!)

Okej, utgången nästa! Okej, var är den? Hittar en vakt och så här låter våran konversation:
Jag: Excuse me, but where is the door out?
Han: Do you travel alone?
Jag: Yes
Han: Where are your family?
Jag: They are home, i travel alone.
Han: Are you sure?
Jag: Yes, i´m sure.
Han: Do you have freinds here?
Jag: Yes, they gonna pick me up.
Han: Okey, you go this way.. (och han visar mig)

Haha dom är så omtänksamma här men blev lite orolig först, haha.

Kom sedan ut och där stod Lisa och Per (och pers vän som dom hade mött på flygplatsen) och väntade.

The end!

Oj, va lång det blev. Haha Men var ju på resande fot i ca 24 timmar.

Bilder

Här är lite bilder, har varit lite dålig med de. Men ska försöka att bli bättre.
Bilderna är i från en promenad på området. Bor ju i ett så kallat "gated comunity"


Poolen


Barnpolen till höger.


Lucy, lite besviken av att inte få hoppa i.


Lisa och Lucy


Kanske inte så mycket att se, men en gång.

GOOOOD MOOORNING!

Hur dagen ser ut vet jag inte än så tänkte bara medela att jag ALIDA CARLMAN åt sushi för första gången igår. Troligtvis sista också.. Haha var nog inte min grje, gillade inte sjögräste särskillt mycket :p
Några bilder





Nu blir det promenad.
Hörs!

Kort inlägg

Hejsan kära vänner, innan jag somnar så hoppas jag kunna avsluta ett kort inlägg här..Och kort ska det bli.
God natt och söt sött! ♥
Älskar er!

Vill bara säga...

...God natt och dröm sött!


Helloooooo

Har precis pratat med morfar (mormor sov) farmor och farfar. Dom blev väldigt glada att jag ringde, oh morfar var imponerad över hur bra det lät, "det är precis som att du är i vara ju" sa han. Haha. Så söt.

Åt föresten indiskt vid lunchen för första gången idag, typ tog så enkelt som möjligt, ris och kyckling. Nu till kvällsmat åt vi pizza från pizza hut. Gott! Där i mellan så monterad jag och Lisa helt själva (stolt*) ihop min nya skrivbordsstol och bada i poolen. Skönt att få svalka sig lite.



Stolen vi monterade ihop.

Hörs! 
Och kompisar, med tanke på att jag är typ trött så borde ni snabba på om ni vill skypa.. :p kl är ju ändå 9 här..Puss på er ♥

Two rooms

Det där med att Lisa har två rum, tror jag inte har berättat det. Men hon har iallafall ett sovrum med en sån där riktig princess säng och ett "lekrum" med tv, plastation, wii, dator och sånt :)
Själva huset i sig är väldigt stort, två vardagsrum, typ två kök (torrvaror i det ena och kyl och frys i det andra) arbetsrum till per, träningsrum, gäst toa och sen allas sovrum plus toaletter.



Ne, nu har jag tråkigt ska kolla om Lisa vill hitta på något :)
Bye bye!

So far...

Vi har varit på ikea och shoppat loss, och då menar jag SHOPPAT LOSS. Trodde knappt att man kunde få ihop så mycket skit på ikea men tydligen. Fick ett överkast till sängen, (vilket jag tyckte var lite onödigt :p ) En kudde, trots att jag har två i sängen och inte använder någon när jag sover. Men men.. Fick även en stol till skrivbordet, har redan en. Visserligen i trä men det funkar för mig. Och om jag kommer på något mer som jag behöver så har jag lovat att säga till.

Lisa sitter nu och gör sina läxor, jag vilar lite. Är as trött.. Men får inte somna förän tidigast 9 här ikväll. Antar att vi kanske går ut och går med lucy sen, kanske tar ett dopp i poolen eller hittar på något annat skoj :)

Här får ni lite bilder på mitt rum som det ser ut just nu :)


Min säng, ligger jag i mitten av sängen och sträcker ut armarna så är det precis att jag når kanten med fingrarna :)


Mitt söta skrivbord.


För dom som vill se så är detta min toalett, varje rum har en egen toalett. Och eftersom Lisa har två rum så har hon två toaletter ;)



Duschen.


Jag och mina gaderober :)

Puss på er!

Sol Sol sol!!

Btw! verkar som det blir sol och blå himmel! Me like!!! :)

hejsan

Har igentligen inget batteri, men har liksom inget att göra.. kl är 7 här på morgonen vaknade för en timma sedan. Känns inte bra :p haha Svensk tid så har jag liksom sovit mellan 5 och 11 på kvällen.. haha.
Aja.. ska nog läsa lite och sen ta en dusch:)
Titta precis ut genom fönstret, solen är på väg upp och såg en söt liten ekorre i trädgården :)
Puss på er! ♥

trött

Jag vill sova men med tanke på att klockan är 5 i sverige så kommer ja aldrig sova hela natten, vilket leder till att jag måste vara uppe ett tag till. Men jag ÄR trött nu.
Plus att jag har tråkigt, dom andra sover, kl är ju 12 här.. Vill duscha men är rädd för att vecka dom :p så får la läsa eftersom datorn laddar ur vilken sekund som helst. Ville bara ha lite sympati.. :) Haha.
Hoppas ni har det bra, vart ni än är :)


I made it!

Jag är framme, jag lever och jag har det UNDERBART (MED STORA BOKSTÄVER!!)

Idag har jag fått sett huset som är stort och snyggt! Hunden är världens sötaste och Lisa är jätte rolig och snäll. Hon är stor för sin ålder och jag är liten för min så vi har skoj tillsammans :) Har gått en promenad, det bor en prins här i området (snyggt hus säger jag bara) hon visst dock inte från vilket land han kom ifrån :p Bor även precis vid det stora och EXTREMT snygga kungahuset som håller på att byggas nu ;)
Har även testat på att spela wii för första gången i mitt liv och guuuud va skoj de va! haha

Imorn ska vi troligtvis åka till ikea och shoppa lite saker som jag kan tänkas behöva :)
Måste då inskaffa en sån där till kontackthålen därför kan jag inte skypa med er kära vänner. batterit är snart slut. Ville bara säga hej, saknar er, och berätta lite snabbt hur jag har det. Imorn när jag troligtvis fixar grejen till kontackthålen så ska jag berätta om flygningen gick bra förutom en detalj, eller aa.. typ två.
Hörs imorgon!
Puss på er! ♥

Btw! det är ca 27-28 grader ute, har dock varit monligt och lite smått dugg som knappt känns. Har såklart varit en av dom typ två dagarna på året då det är mulet hela dagen :p haha hoppas på solen imorgon :)

bye bye sweden!

And hello Malaysia! :)
Nu är jag redo, väskan väger  21,5 kg (maxvikt 23 kg) och jag har kramat sönder allt krambart. Vi hörs när jag får tillgång till internet. Känner mig nu redo för lite äventyr!



Morssning korssning!

Ps. känner mig fortfarande inte nervös, mest upprymd :) haha

Kontrakt

För mina vänners skull ♥

Jag Alida Carlman lovar och svär på att inte byta religion eller att gifta mig med en muslim och få 12 barn under tiden jag befinner mig i Malaysia.

Namnteckning


om några timmar...

...så sitter jag på ett flyg till Amsterdam i Holland för att sedan vänta där i 7 timmar och sen ta flyget till Kuala lumpur i Malaysia! Fattar ni!? Dels att jag ska åka själv (!) och dels att om ett antal timmar så slipper jag den j*vla kyla och byter till ca 40 grader varmare land :) Läste även i tidningen att ett nytt oväder är på väg upp och att det ska bli ÄNNU kallare. Haha känns helt okej att åka nu. Hoppas bara inte att mitt flyg kommer ställas in på grund av vädret imorgon. Ärligt så skulle det inte förvåna mig, brukar inte direkt ha tur..
Konstigt nog känner jag mig inte nervös, mest nervös över att jag kommer glömma något. Haha. Vet inte exakt vad väskan väger, ska väga den imorgon. Lite småplock ska i imorgon bitti.

Idag har jag sagt vi ses till mormor och morfar, farmor och farfar, och mina underbaraste kusiner Sofia och Axel. Sofia, axel och jag har åkt pulka och rullat runt i snön, var en perfekt sista dag innan jag åker! :)
Åker imorgon ca halv 9, åker via Borås för att köpa en bok åt mig som jag behöver när jag ska läsa engelska B. Men halv 8 så kommer två av mina sötnosar hit och äter frukost med mig :)


Älskar er! ♥

Ne, nu ska jag göra en snygg avrundning här och säga dröm sött, så... dröm sött allihopa!

JÄVLA RUBRIK!

Hejsan alla sötnosar!
Ang imorn på flygplatsen så blir det kanske lite problem. Hade ju tänkt att logga in på skype, men gör det bara om ja hittar ett kontakthål :p vill hinna se en film på flyget innan datorn laddar ur, hoppas det är okej? Men om jag är ute på skype så är det någon gång mellan 3-8 haha ska sitta på flygplatsen själv i 7 timmar! SJU TIMMAR!!!
Och nej, än så länge är jag inte nervös ;)
Puss på er!

stress...

...stress, stress.
Vet inte hur mycket jag måse hinna med imorgon, har skrivit en lista men kommer säkert glömma något.
Ville bara uppdatera och berätta att jag lever och skuttar runt på små (rosa) moln av en sån där konstig glädje jag får ibland :)
Ska nu sova, upp tidigt imorgon och börja beta av listan. Föresten! testa att väga väska förut, (efter en rensing med mamma, fast jag va envis) Och det finns inga ord som kan beskriva det jag kände när vågen stanna på 17 kg!! (max 23kg får det vara) Fattar ni hur mycket jag kommer kunna shoppa!!!! :) H A P P Y ! ( Ne, jag vet Elin.. jag ska inte shoppa bara skojar förstår du väl? Jag lovar! ♥ )
Puss på er alla!

RSS 2.0