många bilar

Japp, varje morgon när vi kör Lisa till skolan så är det KÖ, Det är inte lite bilar i denna staden inte.. Sån tur är så går det relativt fort, man står typ aldrig helt still. Plus så är det bara en kortare stäcka, är i kön i ca 5-10 minuter.





Men vi får se det från den ljusa sidan, vi har fin utsikt :)


Back on track

Ärligt talat så har jag GLÖMT av bloggen, haha. Och det roliga med det hela är att jag vet inte ens vad jag har gjort.. haha. Typiskt mig..
Men har la grejat lite, tränat, vart på Plaza Damas, solat liiite, gått ut med Lucy, kört och hämtat Lisa aaa.. the usual. Idag blir det samma, haha ska träna, åka till Plaza Damas och hämta min klänning som Anja var så söt och köpte till mig förra helgen, men den behövdes sys in.(Den är dö läcker! Tack Anja!!)
Om jag hinner sola lite innan vi hämtar Lisa. I eftermiddag så blir det troligtvis manikyr då Lisa måste ha fina naglar på sin födelsedag imorgon. Och eftersom vi åker imorgon kväll så hinner vi inte gå till den resturangen och äta kvällsmat som Lisa har tänkt sig så troligtvis blir det idag! Så skoj! Berättar om den senare :)

Aaa..äh... har inte så mycket mer att berätta. Här får ni lite fina blommiga bilder istället! :)






sorry...

Hinner inte skriva nu, skriver ikvall eller imorgon!
PUSS!

Nu ska jag sova...

Dröm söta drömmar ♥


28 mars

Jaha, då är denna dagen snart slut den med. Imorn blir det åkandes hit och åkandes dit. Läna Lisa på skolan, åka till Plaza Daamas, sen hem, sen till Bangsar Village med Anja, sen hem, sen hämta Lisa och hem igen. Hoppas att jag kan hinna sola lite, men är tveksam.. Måste få in träningen mellan allt med. Hmm..
Aja, det löser sig alltid :)
Nu ska jag se ett avsnitt av Greys Anatomy :)


♥ I miss my sweet friends ♥

dag 10

Då mår jag som bäst.

När jag är omringad av dom jag älskar, DÅ mår jag som bäst!
Skulle vara bra att lägga upp bilder på er, men risken är att jag glömmer någon, plus så orkar jag typ inte heller :p haha.
Sorry..


Måndag

Hejsan hoppsan!

Idag har jag steeeekt! UNDERBART säger jag bara! Ska snart äta och sen åka och hämta Lisa :) Har inget vettigt att skriva så vi hörs senare. Puss på er!

Hjärta

Nu ska jag gå och ringa den bästaste ungen i världen!  Hörs imorgon! Då är det dags för vardag igen, d.v.s. tidiga morgonar..
Älskar er!

SWeden

Japp, det är sant. Stackars lilla, söta, gulliga Alida måste lämna paradiset för en vecka och åka hem till kalla snöiga/slaskiga Sverige... Och inte ens till Vara ska jag åka!! Nepp, det ska bli skidåkning i sälen i en vecka, sen tillbaka till detta underbara land! :) Förhoppningsvis så kan familjen komma upp och hälsa på några dagar, men inget är säkert än..
Om någon annan har vägarna förbi oslo (dom två nästa lördagarna) eller sälen så kan ni la hojta till! :)
Ska dock bli skoj med skidåkning eftersom jag inte har åkt på typ några år, men sälen? Haha Vi var inne på Bali, men Lisa är väldigt envis och om det inte skulle bli Japan då skulle hon till Sverige. I honestly don't understand WHY!?

Här är föresten en länk till min söta systers blogg, hon har för min skull lagt upp bilder på söta Leo. Det blev inte som jag ville, varken Tequila eller Elvis (som jag anser är super coola namn), men sån tur är blev det inte Pluto som pappi ville :p Haha Sorry, men han ser inte ut som någon Pluto.

http://claraa.devote.se/blogs/8962635/bilder.htm#WriteComment

poolen

Dagens traning far bli lite soft, men det ar faktiskt tillatet! Om jag ska ga pa det dar javla rullbandet 6 dagar i veckan sa kommer min hoft att aka ur led. Inte btra liksom. Blir lite solning med kanske. Far ju passa pa ;)


Senare blir det ett samtal hem och kanske en skype date :)

Usch fy och bla

Japp, det ar sa jag kanner nu. Idag ar det sondag och jag maste trana igen. Usch fy och bla.
Funderar just nu pa om jag ska till poolen och simma 1000 meter eller om jag ska ga pa gabandet eller hitta pa nagot annat. Hm.. maste nog dock vanta lite annars kommer lunchen upp igen..


back in tha house!

Tillbaka fran shoppingrunda, och tro det eller ej men jag spenderade inte ett ore! :) Haha Det ar dock ganska latt att lata bli nar man shoppar med Per och Lisa, bada ar liksom vad ska vi ha? Okej t-shirts da ser dom BARA t-shirst i butikerna.. Jag ser ju t-shirts PLUS allt annat, plus sa har inte direkt alla butiker min prisklass eller smak :p
Iallfall, sa har sag jag ut nar jag sprang runt i butikerna :)




Jag hade/har uppsatt idag, chockade? Jag ar...

dag 9

Mina inspirationskällor

Min storsta inspirationskalla i livet ar helt klart min sotnos Sofia ♥ Den underbaraste personen i varlden!



Alskar dig! ♥


Morgon!

Japp, nu ar det morgon, ska strax ivag ut pa stan med Per och Lisa da Lisa skulle behova lite nya klader infor Malaysian week som ar om tva veckor. Jag ska forsoooka att halla i pengarna, men ni vet ju hur jag ar. Haha

Nu ar foresten biljetter och boende bokat, sa pa fredag kvall aker vi!! SKOJSKOJ! Guuud vad jag langtar! :) Eftersom min sotnos inte svarade i telefonen igar nar jag ringde (?) sa kan jag inte avsloja an vart vi ska.. Men snart, hall ut! Haha
Puss pa er! ♥


Malaysiska ostbagar?

Under gardagen nar vi sprang runt och shoppade efter manni peddin sa namde jag att jag har kommit pa En sak som jag helt plotsligt saknar enormt, FORUTOM alla jag alskar assa..
Ostbagar, svenska underbara ostbagar!
Hon, skrattade lite at mig och sa att det far Per fylla sin resvaska med nasta gang han ar i Sverige. Haha Underbart!
Iallafall Anja var sa sot forut. Hon hade varit pa sjukhuset for att gipsa om armen, efter andra operationen fick hon bara halvgips. Och nar hon kom hem sa hade hon kopt med sig dessa till mig, hon hoppades att dom skulle smaka ungefar som svenska ostbagar.


Har nu smakat pa dom och dom var goda, dock inte som svenska ostbagar. Men ett jattegulligt forsok!
Tack! :)

dag 8

Favoritmat

Oj vad svart, tror det ar nagon slags fiskratt. alskar fisk, det dumma med att hemma ater vi det sallan pa grunda av min syster och min bror som hatar det. Och har ater vi det ocksa sallan for att Per inte gillar det. Haha, men nar vi bestaller mat brukar jag ta det :)
Annars sa ar min favorit mat hemma mormors kottbullar! Lourdes gor jakligt goda med, men hon ar battre pa en speciell kycklinggryta. Den kan jag ata hur mycket som helst av. Haha
THAIMAT, det glomde jag! Alskar det, har bara blivit mer kar i det har borta :)


Alskar poolen!

Gick till poolen nu pa eftermiddagen for att sola lite och efter nagon timma kom Lisa och Per ocksa :) Det finns nastan inget underbarare an att ligga och steka. Bara alla sotnosar dar hemma (+anna och elin) som ar snappet battre ♥
Blev lite snorkling ocksa, man ar ju sa grymt snygg med cyklop och sant :p






Jag ar medveten om att jag ser nack ut, men har faktiskt tubtopps bikini. Far ju tanka pa alla sma barn som aven ar i poolen :p
Borjar kanna mig liiite brun nu iallafall.. Hoppas pa en solig vecka nu!

Lordagen

Eller fan, det ar la lordag idag?? Haha menade fredagen.
Jag Anja och Lisa akte ivag till Plaza Damas for manikyr och peddikyr. Satt dar i over tva timmar och hade det riktigt gott!
Har ar resultaten


Mina naglar


Mina tanaglar


Lisas naglar


Lisas tanaglar

Kanske lite missmatch med fargerna, men ahhh...
Anja tog vanliga roda tanaglar, hon tog inget pa handerna da den ena var bruten..Men dom filade och maserade den ena som vanligt anda :)

Bestamt, tror jag...

Jag tror att resemalet som vi ska till istallet for Japan ar helt bestamt, det ar liksom inte bokat flygbiljetter och sant an, men tror iallafall vi har bestamt land.. Eller vi och vi, Lisa har bestamt.
Det gjorde hon dock pa en gang efter att Per berattade att det inte blev Japan. Men vi har aven diskuterar andra resemal :) Aja.. Landet vi ska till kan jag dock inte avsloja an.. da jag har lovat att beratta det for min lillasyster forst och nu ar skitungen och hamtar hem var sota vovve :) Saaa om nagra timmar ni far reda pa det, eller imorgon :)
Puss pa er!

Gooodmorgon världen...

...VILKEN UNDERBAR DAAAG!

Vaknade självmant med gosiga Lucy kl 7, drog igen gardinerna och försökte sova lite till. Dock låg jag bara och myste med Lucy. Halv 8 kom Lisa in och tyckte att det var morgon. Upp och äta frukost! Sen blev det en promenad med Lucy ute i det underbara vädret. Det är klarblå himmel och strålande sol, men eftersom vi vaknade så tidigt så var det inte så hemskt varmt när vi var ute :)
Får se vad vi hittar på för skoj idag!
Hörs!

Trott

Ibland forstar jag mig inte pa Lucy, hon vill aldrig ligga i sangen och sova om inte jag ligger dar, istallet sa lagger hon sig pa golvet och sover. Sen nar jag ska lagga mig sa maste jag lyfta upp sotnosen till sangen, da hon INTE KAN ga sjalv. Eller kan och kan, hon ORKAR inte.. haha.
Berattar om allt jag gjorde idag pa eftermiddagen imorgon istallet, ar for trott nu. Har iallafall haft jatte skoj! :)
God natt pa er allihopa! ♥

Dag 7

Favoritövning.

Asså det här blir ju inte direkt bättre.. Som sagt, jag hatar träning. Jag tycker det mesta är mega tråkigt, men något som är rätt skoj är arrobics. Om jag fick välja skulle jag ändå välja att inte göra det. Haha.
Men kan stolt berätta att jag har tränat idag :) Imorgon är det lördag och då är jag ledig från träningen! S U P E R, eller vad?! Lördag är liksom lördag.
Nu blir det maaaat!


next, Plaza damas

Ska snart aka ivag med Gopal och boka manni peddi for i eftermiddag, och mamma det ar mannikyr och peddikyr, du vet mala naglarna. Bade hander och fotter :)
Sen hem och hitta pa nagot med Lisa och aven trana. Jobbigt, jag vet...
Later!
Puss pa er!

Choklad

Visserligen är jag inget fan av choklad, det medger jag. Men sitter här nu med en varm oboy med grädde och DET mina sötnosar funkar alltid! ;) Ska även nu sätta på filmen chocolat!



Imorgon när Lisa är ledig blir det troligtvis manni-peddi, men är inte helt säker än. Håller tummarna!
Ha en fortsatt bra dag allihopa!
Älskar er! ♥

iskl nästa!

Nu bär det av till skolan för att hmta Lisa :) Idag hade dom en free dress day, eller vad hon nu kallade det. Alla fick ha på sig vanliga kläder och betala 5 RM till skolan. (ca 10kr) Alla pengar ska sedan skänkas till Japan. En bra ideé om ni frågar mig :) Imorgon är dom även lediga från skolan så vi får la se vad vi ska hitta på för skoj då.
Aja.. vi hörs senare!
Och BTW, visst tycker ni att Tequila, Elvis, Prinsen eller Alwin är ett bra hund namn?? Bäst är Tequila ;)

problem

Inte bra, inte bra alls.. Har upptäckt att det går att gå och lägga sig i sängen igen och sova 1-2 timmar efter att ha lämnat lisa i skolan och gått ut med lucy på morgonen. Aaa.. nu vet ni vad jag gör varje förmiddag i fortsättningen :p


Söt eller vad?

dag 6

Mål med träningen.

Ja, som jag sagt förut. Jag skulle helst av allt sluta med träningen, anser att det är roligare att leva livet än att plågas i ca en timme.. Och det där med att jag lova mig själv, det skulla jag mer än gärna bryta. Men som sagt, målet med denna träning är helt enkelt för att bevisa för er töntar där hemma att Alida KAN om Alida VILL.  Så jag ska fan inte lägga mig!
Men det är så jääääävla tråkigt med träning, seriöst! Hur står ni träningsfreak ut!?


Funny bunny

Nehepp.. ska stänga av datorn nu, hämta Lucy och sedan krypa ner i sängen. :)
Dock ska jag nog även ta med telefonen och ringa ett snabbt samtal till min underbara morfar, mormor kanske är hemma?? Annars får han ge henne en kram från mig nästa gång han hälsar på henne ♥ Blir kanske ett samtal hem för att se om den sötaste systern i världen är hemma. Minns ju aldrig vilka tider sötan kommer hem från skolan...
Imorgon är det dag 6 och då ska jag berätta lite om mitt mål med träningen.. haha Ser fram emot det ;)
Älskar er alla!



Och för er som undrar, det blir nog inte Japan. Det är inte helt bestämt än men istället kanske det blir en bättre resa (!) Vill dock inte säga något än, för då blir jag bara besviken om det inte blir :p Haha


jaha...

Sitter här och funderar ut lite roliga saker för mig och jennifer att göra på helgerna, känns som att vi inte har någon tid kvar så vi måste verkligen planera nogrant nu ;) Tror Jennifer sa bara 8 helger... Herregud.
Oj, glömde skriva klart detta inlägg.. Haha lyckat.

dag 5

Favoritmuskel.

Ööö... på mig??
Med tanke på att jag knappt har några muskler, det är nätt och jämt att kroppen orkar hålla upp mig så har jag aldrig riktigt tänkte på min favorit muskel. Sorry..
Anser att så länge kroppen håller upp mig så behöver jag inga ;)



Tjenixen!


onsdag

Hejsan sötnosar!
Måste bara säga GUUUD vad jag saknar er! 

Idag har jag och Lourdes kört Lisa till skolan som vanligt, när vi kom hem erbjöd Lourdes sig att gå på promenaden med Lucy. Jag gick raka vägen tillbaka till sängen och gick inte upp förän 1,5 timma senare, skönt. Nu har jag suttit vid datorn en stund och håller just nu på med att argumentera med mig själv om jag verkligen måste träna idag. Kan ju typ ställa klockan på 12 inatt och gå och äta lite kvällsmat... Per hotar med att om jag inte tränar får jag ingen kvällsmat.. haha.
Och jag har faktiskt lovat mig själv..men igentligen skiter jag i det löftet, vill liksom bara bevisa för er att jag KAN.. haha. Så har inget emot om ni säger att det är okej och att jag inte behöver träna. :)
Valet mellan träningen idag är också svårt, antingen simma 1000 meter eller gå på gåbandet. Hm.. Har nämligen gått på gåbandet barfota så nu har jag en stor blåsa på hela lilltån, inte kul. Men vet inte om jag orkar gå till poolen :p haha. För er som vet vart jag bor i vara, det är lite kortare till poolen här än var det till järnvägsstationen hemma i vara.. Så det säger rätt mycket om hur trött (läs; lat) jag är.
Ne, nu har jag bara pratat massa babbel. Skulle bara titta in och säga god morgon, såå GOD MORGON PÅ ER! :)

bedtime

Nattinatti på er alla söta små och stora saker ute i vilda världen!
♥ Dröm många söta drömmar om mig ♥
Puss på er!


det är tisdag idag va?

Har inte så bra koll på veckodagarna :p Haha, men äh.. Vad spelar det för roll? Ikväll blir det kanske in en sväng till sjukhuset för att hälsa på Anja. Har kanske inte berättat det, men hon var iallafall inne i lördags och fick gips om sin brutna hand och idag har dom även opererat den igen. Fattade inte riktigt vad som hade hänt, men något ben var typ löst och tydligen var det väldigt ovanligt. Självklart drabbas stackars Anja..

Aja.. Nu under eftermiddagen har det inte hänt mycket, det har typ regnat hela dagen så har suttit och läst samtidigt som jag har kollat på Lisa när hon spelar dator.
Har nyss även pratat med världens bästa farmor och farfár på telefon ♥ Så J*vla glad över att jag kan ringa hem hur mycket jag vill :)
Ska dra nu! Bye bye!

regn regn och åter regn

Ser inte ut som det blir någon solning idag, men kanske är bra för min hy. Vill bara gosa ner mig i sängen och se någon bra film och kanske sova någon timme. MEN jag har lovat mig själv, så nu är det dags för träning! Blääää...


our dog!

Sitter och funderar på olika hundnamn, det är en kille och jag har alltid velat ha en killhund som heter Doris, men det gick snabbt bort. Både för pappa och min syster, dom får vara med och bestämma lite, men jag har sista rösten! :)
Mina favoriter just nu är..

Elvis
Theo
Alwin
Boo Boo
Prinsen
Tequila

Namn både tillkommer och flyttas från listan lite hur som helst.
Här kommer lite bilder iallafall, kan dock bara få dom i små.. vet ej varför..


Det är den till höger



Sorry Lucy, du är världens sötaste, men på nått sätt slår denna sötnosen dig!
SÖTNOSEN! Det är ju ett bra namn! :)

Ska jag vara ärlig så vill jag hem, bara för att få gosa med honom och vara med i hans första månader ♥

dag 4

I min träningsväska..
SHOPPING! Jag äger inte ens någon och det är la nästan ett måste?? Eller hur?




Jag kan lätt hitta någon snygg träningsväska! Noma problema!


i'm superstar!

I mina drömmar... Brukar inte minnas mina drömmar särskillt ofta men nu har jag haft samma dröm två eller tre nätter här. Jag har den när det åskar och blixtrar under natten, på något sätt så tror jag att blixtrarna är blixtrar från kameror och att det är massvis av papparazziz som förföljer mig. Jag är ju liksom en kändis, so why wouln't they?
När jag kom ner till köket imorses så frågade Per hur jag hade sovit inatt, mitt svar blev
- Those damn paparazziz was all over me! Again!
Haha, han bara skrattade, sen fick vi förklara för Lourdes som inte förstod vad jag pratade om. :)

Fick även träffa våran nya driver imorses, då han körde Lisa till skolan. Men jag tror jag ska följa med som sällskap som vanligt, gjorde det idag iallafall :)
Och för er som vill veta så ska min underbart söta familj gå och köpa hund utan mig, eller dom har redan köpt den. Den ska hämtas på lördag. Men min lillasyster som är den bästaste i världen har lovat att JAG ska få döpa honom! Hör du det pappi!!
Bilder kommer Lisis!
Och sen angående färgen som jag fick igår så kan jag inte annat säga än att jag ÄLSKAR min hud! Har redan börjat lägga sig och jag börjar bli brun! H A P P Y ! (Almost, i'm still a bit annoyed over the dog, but I AM happy for my sister ♥)

farg

Jag lag ute och laste vid poolen i ca 1,5 timma. Det var dock ratt mycket vita moln, solen sken la igenom lite ibland, men men det ar ju varmt anda och sa har blev resultatet.


Som ni kanske ser sa hade jag en annan bikini da..

Mamma, jag SKA borja anvanda solkram..imorgon...

dfghujkölä

Älskar min familj otroligt mycket, men just nu är jag J*VLIT sur!

Dag 3

Ett fint idrottsminne.. hm...Var ju liksom aldrig så långvarig inom någon sport så fick la aldrig några speciella minnen. Men har två som jag minns, ett utav dom komenterade min kära pappa i ett tidigare inlägg.

"Ang din idrottsbakgrund så vill jag bara säga det att när det gäller bordtennisen så anmälde du dig till varas julcup för att det var pris till alla, den spelas varje år där du vann du första matchen där du fick vo, andra matchen förlorade du,tror inte du träffade bollen någon gång,men du fick ju ditt pris. ha det så bra i ditt nya liv"

Kan ju med det förklara att ja, jag var enbart med i tävlingen för att alla fick pris. (minns dock inte vad jag fick, det var julklappar) Och det där med att jag fick vo första matchen det stämmer (vet inte ens vad vo betyder, men antar att det menas att den andre spelaren inte dök upp, för det gjorde han inte) Och andra matchen spelade jag mot mitt dåvarande fadderbarn som jag hade fått i skolan, alla runt omkring stod och försökte att INTE skratta för nej, jag träffade inte en enda boll. Bara dom jag själv fick surva, dock var dom inte öö.. "lagliga" haha.


Mitt andra minne är bättre. Det var under en tävling i orientering. Både jag, pappa och Svante tävlade och när jag var ute i skogen och var precis påväg ifrån en kontroll så möter jag pappa som springer tillsammans med någon annan kille. Båda har problem att hitta samma kontroll och dom hade letat rätt länge och DÅ kommer smarta lilla Alida in i bilden och förklarar för dom vart kontrollen är. Båda säger nej, där kan den inte vara, Men jag kom ju just från den! Vi hade inte samma bana, men endel av våra kontroller var samma. Självklart visade det sig att jag hade rätt! :)


en Ny underbar dag!

God morgon på er alla!
Har hunnit mes att köra Lisa till skolan gått ut med Lucy och kollat igenom lite bloggar. Nu ska jag ner och träna lite och sen ut i solen! Fast först ska jag nog skriva dag 3...Aja, vi hörs senare!
Puss på er!

laggdags

Nu sager jag och Lucy god natt!  Drom manga sota drommar!
Hors imorgon igen!! Hoppas pa sol! :)




Den mest sotaste, coolaste och underbaraste hunden i varlden!


ikea

Blev ett snabbt besok pa ikea idag och da menar jag snabbt, var borta i drygt en timma. Jag behovde kopa nytt brodgrejs och Jennifer skulle kopa kottbullar. Ville pappan i hennes familj har tjatat pa hennes att hon ska gora svenka kottbullar, men da hon inte kan det och nu nar han fyllde ar idag sa tankte hon.. Ahh.. va fan jag koper frysta pa ikea at honom. Smart om ni fragar mig, dock tycker jag inte svenska, kopta kottbullar ar gott, men detaljer..





Jennifer behovde aven kopa kartonger som hon ska skicka hem lite grejs i :) Har en bild pa henne nar vi star i kon, men vagar inte riktigt lagga upp den sa det far bli en otroligt sot bild pa mig och Lisa istallet, hon var foresten med pa ikea. :)


efter manga om och men

Sa blev det en lugn lordags kvall. Tog nagra glas och bara pratade, mys!
Men vara planer borjade med fest, sen bio, sen skybar och bio.. men skybar har 21 arsgrans sa vi satte oss pa ett annat stalle. Blev dock lite smatt sura. Men men, tog en promenad till Tvillingtornen och det gar knappt att beskriva hur fina dom ar! Dom lyser som diamanter!






Detta foto ar taget av masterfotografen Jennifer.

Pa vagen hem pa kvallen motte vi sjalvaste Brad Pitt! Haha, las Jennifers blogg hon har lyckats beratta historien sa bra det bara gar ;) haha
http://jennahlin.blogg.se/

Hade ringt varan egna taxi chaufor och han var sa sot, han varnade oss for dom. Haha, han bara
- not nice guys, trust me, not nice guys.
Han ar BAST! Ska fraga om han vill vara med pa kort nasta gang ;)


China town

Efter Kl tower akte vi vidare till China Town. Alskar det stallet! Sa roligt att ga och pruta och tjata med alla forsaljare, aaa alla utom en javla tant som sa att jag och jennifer var dumma. FAN va jag ville sla henne. Men men maste ju tanka pa mitt rykte.

Sjalvklart blev det shopping, VARLDENS snyggaste (ja, jag vet att jag sager det om allt..) planbok!! Jennifer kopte en likadan fast i vit/beige.. ar riktigt sugen pa att kopa en i den fargen med. Haha. Sen blev det lite shopping till syskonen och sja;vfallet till mig. MEN till mitt forsvar sa ar dom grymt snygga och det var extra billigt! Kopte tre toppar/linnen och det ena gick pa 25 kr dom tva andra kostade 50 kr st. Saaaa lite duktig ar jag allt ;)


Min nya snygga planbok! Akta skin ska ni veta! ;)

Sa kul nar dom kor upp vaskor och planbocker i fejan for att man ska lukta eller nar dom drar med en tandare over for att bevisa att det ar akta. Haha


mini zooo

Kanns nastan som att vart vi an kommer sa finns det alltid en liten mini djurpark. Haha, men det ar bara skoj. denna gangen var det vid KL Tower, dar jag fick halla i ormen. Fick aven halla i tva faglar/papegojor. Sa sota, den graa pratade med oss, haha.








Vill halla i en san har spindel nagon gang ocksa, far leta reda pa nagot sant stalle :)






Ser ni hur smal den ar! Skit sot!


Haha Jennifer filmade nar apan forsokte fa tag i den roda skalen, haha han kampade pa ett bra tag, lyckades dock aldrig.






Den har ormen var en liiiiite storre variant av den jag holl i.



Ormsiliorm!

Det var inte lika haftigt som jag trodde det skulle vara, darfor vill jag testa att halla i en mycket storre. Maste bara fa med Jennifer till nagot sant stalle. Haha




Lordag, basta dagen i veckan!

Igar hande det massor av roliga saker!! :)
Berattar om lite i taget.

Vi bestamde oss for att vara lite turistiga sa akte ivag till  KL Tower. Dock borjade det regna nar vi kom dit sa det var inte jatte fin utsikt men men. Nu har vi iallafall bockat av det pa listan! Har ar lite fina bilder pa den icke klara utsikten.










Blev istallet lite sota bilder pa mig och Jennifer :)







Kommer mer bilder lite senare!
Tjing tjing!


MAste bara alska detta underbara land!

Jag holl i en orm igar!!! Fan va haftigt, vill dock aka till en ormfarm som finns har i malaysia for att fa halla en storre. Den jag holl i var lite liten, men men. Var skit cooolt! SKOJ!!
Bilder kommer!

Dag 2

I mina oron nar jag tranar har jag... assa.. de e olika, ibland har jag inget och ibland har jag mammas ipos, eller aaa horlurarna till den :) Japp det ar vad jag har i mina oron nar jag tranar.
Bye bye!

lekdag med j

Hade tankt aka till ett stalle med jennifer och flyga luftballong, men Per var tvungen att aka in med Anja till lakaren. Tror det var angaende handen, hon har haft ratt ont i den. Vi far se om vi aker ikvall eller imorgon bitti istallet, men men vi far se, en kul grej liksom. :)
Nu blir det istallet en svang till KL tower och twin tower, om dom slapper in oss vill saga. (Dom tar bara in ett visst antal per dag, dumt om ni fragar oss.) Sen blir det nog china town och kanske central market. Hur kvallen blir far vi se, antingen bio, utgang eller ballongflygning...Vi far se vilket humor vi ar pa ikvall.
Ha en super bra dag allihopa! Det tanker iallafall jag ha!! ;)





Bade kameran och jag ar laddade! ;)

Puss pa er! ♥

dag 1

Japp, forst ut ar da min idrottsbakgrund. Kan ju borja med att saga att den har varit valdigt varierad.
Jag har varit med i bland annat tjej gympa, arrobics, tennis, bordtennis, simning, rock n' roll bugg, orientering, fotbollskola. Inget fangade mitt intresse riktigt, jag holl pa med orientering som langst. Varfor? Mina sota foraldrar tyckte att jag var tvungen att vara med i nagot :p haha Tror dock jag gillar orientering mer nu an da..Men det betyder INTE att jag vill borja med det igen.

Japp, det var nog allt om min lilla idrottsbakgrund. Imorgon kommer "i mina oron nar jag tranar..."
Ciao ciao!

Mitt nya idrottsliv!

Haha, nu nar jag har borjat trana och allt, (okej en dag, men anda) sa tankte jag svara/beratta om en ny sak varje dag. Haha
Forst ut min idrottsbakgrund kommer strax!

30 DAGAR 30 SVAR


1. Min idrottsbakgrund

2. I mina öron när jag tränar

3. Ett fint idrottsminne

4. I min träningsväska

5. Favoritmuskel

6. Mål med träningen

7. Favoritövning

8. Favoritmat

9. Mina inspirationskällor

10. Då mår jag som bäst

11. Favoritkonditionsträning

12. Favoritidrott

13. Mitt bästa kosttips

14. Favoritmellis

15. Då tränar jag allra helst

16. Favoritlivsmedel

17. Mitt måtto

18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..

19. Hälsa för mig

20. Det här åt jag idag

21. Därför tränar jag

22. Min favoritfrukost

23. Detta skulle jag vilja utöva

24. Favoritidrottare

26. Så sover jag

27. Detta klara jag mig inte utan

28. Där tränar jag helst

29. Detta tränar jag allra helst i

30. Glöm inte att…


Kan det bli bättre?

Det är som om gud vill belöna mig för att jag är så söt!
Det är klarblå himmel och solen strålar! Ska först träna, ja jag ska träna. Har lovat mig själv det plus så måste jag bevisa för per och hans kompis att jag faktiskt KAN! (om jag vill) Så på söndag kan jag berätta stolt för honom att jag har tränat! :)
Efter det, SOLNING!!!!!!

För er som undrar så är jag nu klar med allt i engelska kursen, gjorde slutprovet igår . Vet dock inte än vad jag fick på provet eller i slutbetyg.. Men håll tummarna! :)
Och Elin, TRE ÅR! ÄR DU DUM ELLER!?! Möööööjligtvis 3 månader, men ABSOLUT INTE EN DAG EXTRA! Då kommer jag ju gå under.. och det vore ju inte så bra. Älskar dig! ♥ och alla er andra! ♥

Toddelooooo

Jag skuttar runt på rosa fluffiga söta små moln!!


Nu jävlar så ska det börja levas!
Tjing tjing!

Snälla tv 4

Gör det inte och om ni redan har gjort det, byt!
Alexander Bard i idol jurryn, NEJ TACK!


Dyrt, men värt det!

Haha, visst så fattade jag att det skulle bli dyrt att få hem all shopping sen. Men oj, haha äh... det är fan värt det! Så kul som det är och shoppa och guuuud sicka underbara kläder, smycken, skor och och och... ALLT! :D

Tror inte jag har fattat helt rätt om den exakta kostnaden för extra bagage, men jag ser ju siffrorna.. haha. Men men, som sagt, det ÄR värt det!



Puss puss!

tgif

Per kom precis in (han jobbar hemmifrån idag) och sa att vi skulle beställa. :) Tog en tenesee salmon! Brukar ta den :p haha Men den är jätte god! Aja, hinner nu med lite solning innan maten kommer med!
LYCKA!


maaaammmaaaa, jag är fääääärdiiiig!

Nu är jag klar med typ allt, det enda som är kvar är att göra provet. Det måste göras senast fredag, så om jag vill och känner att jag behöver det så hinner jag studa lite extra. Får se hur det blir med det :p Haha.
Nu ska jag ner till köket och se vad det finns till lunch, sedan SOLA!!!! :D
Puss på er!! Och god morgon till er som vaknat nu! :)

facebook

Haha, hittade en grupp på facebook, bara så BÄST!

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!! ツ


Sweeties you are...


or two...♥


planering

Att sitta och planera helgens utflykter samtidigt som jag försöker plugga går sådär. Tur att jag bara har lite kvar :)

Men GUUUD så skoj vi ska ha det i helgen!!


Bara för att den är så söt ♥


Black and white


har tråkigt...

Är sprallig i kroppen och vill bara ut och leka.
Får se, men kanske drar iväg på en shoppingrunda själv i veckan, men vill helst inte innan jag har gjort provet. Men om jag gör provet imorgon eller på torsdag så kan jag ju shoppa på fredag. Hm.. låter skoj! :) Får se, annars gör jag inte mycket, pluggar lite, läser mycket, dricker mycket (skål!), myser med Lucy, går till poolen eller gör typ inget.
I helgen så var vi iväg och shoppade snorklingsgrejer till Lisa då hon ska åka iväg med skolan och snorkla om några veckor och ville testa själv hemma först. Så har avrit några gånger vid poolen och simmat, jag lånar Lisas gamla simfötter (dom är för små för henne) och vanliga simglasögon typ. Nästan stolt för jag lyckades simma 50 m under vatten :p Haha Ville bara testa om det typ var möjligt (för mig) and vollá!

Aja... nu ska jag plugga lite sen blir det la serie eller något skoj :)
Hörs!

Feelings

Kl är inte ens 10 än och jag har redan hunnit med att både skratta, gråta och bli sur... snacka om att jag växlar snabbt.

God natt!

Nu ska jag ga pa dejt med kudden :)

Don't look after me at the zoo, because i'm not there

Idag stod jag för middagen, eller aaa... endel av den. Potatisgratäng! Fick 4 av 5, då dom tyckte att jag gjorde den liiite för varm.. haha Blev dock inte ribbs som planerat till då dom hade blivit för gamla :p Så det blev typ någon rökt kyckling till :)

Iallafall, Lisas kompis (sorry, men kommer inte ihåg hennes namn) stannade över dinner, dock åt hon bara potatisgratäng eftersom hon var vegitarian. Jätte söt tjej som är nyare än mig här, dom kom i januari innan bodde dom i Indonesien i 3-4 år (?) och innan det Indien som hon kommer ifrån, hon älskar Justin Bieber. Haha men vem gör inte det sa jag.

Nu sitter jag här, men ska snart gå och tvinga i Lucy lite mat och sen duscha.
Puss på er alla!

Hjälp

Okej, ni må va få läsare varje dag, men tillbaka kommer ni. :) Nu tycker jag iallafall att ni ska hjälpa mig att svara på en liiiten liten fråga.

Vad skulle jag passa att jobba med i framtiden?
Om ni inte känner mig, skriv bara ett yrke som ni tror eller vet är kul. Hjälp mig bara! I need to know! NOW! Eller aa.. iallafall innan 15 April :p



Thank you!

Mer plugg...

Jag valde att stanna hemma isället för att hänga med och hämta Lisa, pratade nyss lite med pappi i telefon och nu blir det nog lite mer plugg så jag kan få lite mer ledig tid (läs;soltid) i veckan som kommer.

Måste bara snabbt visa en bild här, främst för Jennifer.


Ser du! Min gaderob är ju inte ens halvfull! Den måste ju fyllas mer! NU! Har typ plats bakom 4 "dörrar" och har BARA fyllt EN! (om man räknar bort dom kläderna som är i tvätten och dom som ligger på sängen när detta kortet togs...) ;) Men tekniskt sett boooorde jag få shoppa lite till :) Typ nästa helg? Ska vi testa Mid valley? :D
Please!

om några minuter så...

... åker Per och jag iväg för att hämta Lisa på skolan. Hon ska även ha med sig en kompis hem, skoj! :)
Nehepp, hörs senare!
Puss på dig!

Notting hill

Nyss sett klart på Notting Hill,gud va länge sen det vr man såg den. Så himla bra! Älskar Hugh Grants dialket! :)


Självklart...

Är inte helt klar med allt plugg, men just nu spelar det ingen roll, då det är mulet ute och jag ändå inte kan steka.. :/ Förhoppningsvis klarnar det upp lite senare :) Så länge så drömmer jag mig bort till Lang Kawi och brunheten...


Underbart! Åker ju om ööö 1 April, tre veckor (?) på semester igen.
SOM jag längtar!
 Bye bye!

Lillan ska sooova o vara såå snäääll...

Nu blir det sängen! Natti natt på er allihopa!
Söt sött! ♥


Bjuder på denna fina bild.


kääära familj och vänner och alla ni andra!

Är trött, Lucy med, hon ska sova hos mig nu i en vecka typ :)
Asså jag vet inte vad jag ska skriva, har lite sån där...ööö... bloggtorka!! Just det, så heter det :)  Aaa.. det har jag iallafall. Såååå jahapp...

Va gör ni då? Berätta! :) Så jag har något kul imorgon innan jag drar igång med läxorna.
Puss på er!!


älskar mangooo


pretty, pretty please..

100 ord till and i'm done! Eller aa.. iallafall för denna veckan. Men ska jobba imorn med, plus helgen tänkte jag så slipper jag göra så mycket nästa vecka då jag måste sköta hushållet ;)
Haha Kom på att det är trädgården med, vilket tar lite tid om jag måste kratta gräsmattan varje dag. Tror dock att jag kommer fuska lite, får se vad jag hinner med helt enkelt :)

Annars då? Hur har ni det hemma i Sverige (London Och Auckland)? Om ni nu inte tänker blogga så kan ni la skriva på facebook iallafall :) Haha Sötnötar, ÄLSKAR ER! ♥


f*cking perfect!

Snacka om att låten spelas om och om igen!
B Ä S T ! :)


Gaaaaaahhhh!

En vecka framöver är det lilla jag som ska hålla lite koll på allt. Hur ska detta gå? Shit.
Sån tur är så har söta Lourdes skrivit en lista med dom viktigaste sakerna, så jag inte glömmer något. Typ alla mediciner hit och dit, städ, tvätt, gå ut med Lucy, städa Blackys bur, mat till Lucy, mat till Blacky, mat till mig och Anja (?) PLUS att det är sista vecka i skolan och jag har ett stort prov på fredag nästa vecka.  Ååååh herregud, haha. 

ähh, bagateller. Detta fixar jag lätt! ;) önska mig lycka till!


Sweet dreams ♥

Nu ska jag ringa min söta farfar och sedan blir det sängen! :)
Imorgon natt får jag sällskap i sängen!! :) Lourdes ska åka hem och besöka familjen i en vecka och då får Lucy sova hos mig. Myspys!
Natti natti på er alla söta små saker där ute!
Dröm många söta drömmar! ♥


skadeglädje, den bästa glädjen!

Haha, tycker nästan synd om er där hemma i Sverige. Hört att det börjat snöa igen ;)
Oroa er inte våren kommer nog snart ska ni se,  om en månad eller två :p

Detta inlägg tillägnar jag min kära vän anders :)

Hejsan på dig Anders (och alla ni andra)!
Detta inlägg kommmer tyvärr bli kort då ja har en hund i knät just nu slickar på mina armar så att ja knappt kan skriva. Men vad gör man inte för världens sötaste hund Lucy. :) Så nu sluta hon..

Japp, vet inte riktigt vad jag ska skriva, idag har vaknat, ätit frukost, lämnat lisa på skolan, gått på promenad med Lucy, pluggat, gjort inget, lagat lunch, ätit lunch, läst, hämtat Lisa från skolan, gjort inget, skickat ett mail till mitt sjukförsäkrings grej, åkt med Lisa till hennes "läkare", åkte hem från hennes "läkare", pratat med mamma på telefon, beställt mat, gått ut på en promenad med Lucy, letat efter en film, ätit kvällsmat/sett på film och nu sitter jag här och fördriver lite tid, ska snart ringa min söta farfar som äntligen har kommit hem från sjukhus och solgården (där han  placerades för att rehablitera sig) :)

Japp, det är typ det jag har gjort idag. Kul va?
Det där ja skrev om att Lucy är världens sötaste hund, joo det stämmer. Skulle dock uppskatta att hon inte behöver klättra så på mig, hon rivs (omedvetet) med sina klor hela tiden. Är typ helt röd nu :p



Hör mer imorgon! Puss på er alla!

Har gått och blivit kär... igen...

Finns på forever 21's hemsida, hoppas på att hitta dom i någon av deras butiker här :)

Gorgeous!

Gooodmorning sunshines!

Blå himmel och strålande sol.


GILLAS!

nu ska jag dejt...

...med kudden



Har precis haft ett underbart samtal med min sötaste underbarastye bästa syster!
Skönt att få prata lite, pratade i 1 timma och 24 min.. haha tur att jag ringer gratis säger jag bara ;)



<3 Du är älskad som fan! <3

Sov sött allihopa!


fettisdag!

Bara för att jag är i malaysia så betyder det inte att jag inte har koll, det är semledagen, internationella kvinnodagen och tisdag.
Så nu tycker jag att ni alla kan äta en extra semla åt mig och skänka mig en söt tanke :)


Tack! :)

Rix fm

Sitter och lyssnar på rix fm och pluggar :) Blir nog mest plugg idag och vid 2 åker vi och hämtar Lisa på skolan. Sen får vi se om vi hittar på något speciellt i eftermiddag, troligtvis har hon läxor som måste göras med.
Regnade föresten i morses när vi körde Lisa till skolan och hoppas på att det är lite halvmulet hela dagen. Lättare att plugga då :p Men torsdag och fredag får gärna vara sol, om jag jobbar på med läxorna nu så kanske jag kan få lite soltimmar då :)
Aja, vi hörs!


Please...

Tycker faktiskt att någon som är så rik som Chris Brown måste ha råd till en bra frisör som säger, NEJ! Blont hår skulle se fruktansvärt ut på dig!
Men tydligen har han inte det, antagligen gick alla pengar åt till hans advokater får några år sedan..
Chris Browns nakenbild sprids på nätet

1 April

Det finns tydligen snö i Japan...


Good night!

Nu ska jag gå och lägga mig, har blivit sent många nätter i rad nu så ikväll blir det lite tidigt iallafall :)

Dom underbaraste ungarna i världen är det sista jag ser varje gång jag släcker lampan och varje gång jag vaknar.


Ni är älskade ♥

Dröm söta drömmar!

dagens outfit




Nyduschad, rödflammig och BLEK! Ska verkligen pressa varje dag när skolan är slut om två veckor! Längtar! :)

Klänningen köpte jag för ca 90 kr i lördags.

vädret Skiftar fort

Hela förmiddagen var det klar blå himmel, hann ligga ute i ca 1 timme och sola :) Men på vägen hem, när vi hämtat Lisa i skolan så börjar det ösregna :) Mys!


Denna bilden är dok ej från idag :p


Men denna är :)


Söndag = bakdag

På söndagen blev jag väkt av att Lisa kom in i rummet och tyckte att det var dags för mig att vakna, var visserligen redan halv vaken (och mamma, kl var faktiskt bara 08.00!) Lisa berättade dock en ledsam nyhet som hade hänt, vill inte direkt skriva om det här. Men vi bestämde oss iallafall för att baka en kaka. :)

Snabbt och gjort!











Sedan på eftermiddagen så bakade jag även ett bröd. När jag och Jennifer var på IKEA så hittade vi en "mjölförpackning" som man bara skulle blanda i vatten och sen in i ugnen. Allt bröd har är typ vitt här, har dock börjat köpa ett ljusbrunt :p Iallafall så ville jag testa :)



Dock glömde jag av den, så den stod ca 25 min extra i ugnen.. haha Men den går typ att äta ändå, saknar dock keso. GUUUD vad jag vill ha keso!! Någon som kan skicka? :)

Lördag kväll

På kvällen var vi sugna på bio, men var för trötta för att åka fram, så blev istället att åka hem till Jennifer där jag fick träffa hennes familj. Söta ungar! :)
Sen gick vi ner och satte oss i jacuzin ett tag och innan vakterna kom och sa till oss att kl var 10 så smet vi upp. (får bara vara vid polen fram till kl 10 på kvällen, dumt om ni frågar oss) Iallafall, där uppe satte vi igång en film, dock var vi båda så himla trötta så ska se klart den en annan gång :)
Var hemma runt halv 1 och i trappa till övervåningen möts jag av denna lappen..


Så sött!

Min outfit i lördags var:


Älskar min nya kjol! betalde 100 kr för den! (?)

Och ja, det är varmt med tights, MEN för det första så lever vi i ett muslimskt land får respektera deras sätt lite och för det andra är det alltid väldigt kallt inne i alla köpcenter. Jobbigt att gå och frysa liksom, men det händer faktiskt :p haha.

Pannkaks grej

Jag vet inte riktigt vad dom heter, men goda är dom! Lite halvduktiga som vi var i lördags så kan jag ju passa på att erkänna: det här var våran kvällsmat. Suuuuuper gott!








Du kan välja mellan massor av olika smaker :)


Denna valde jag :)

Guuud vill bara ha en till genom att titta på dom! Haha. Det braiga är att när man har köpt 9 st så får man en tionde GRATIS! :) Gillas!

Svenska avdelningen på ikea

SÅ söta dom är här. Dom har en svensk avdelning, (som om inte allt är svenskt :p)




Lägg märke till dalahästarna ;)




Finns pepparkaksdeg kvar :)













Kan ju bara säga så här, Jennifer blir lika lyrisk av att gå in på IKEA som jag blir när jag får gå in i en affär med massor av söta blommiga klänningar ;)

IKEA + shopping

Okej, vi börjar med lördagen.

Jag tog det lugnt på morgonen och sen drog jag och Lisa ut och åkte lite inlines innan jag skulle dra vidare för att möta upp Jennifer. Efter några om och men (hennes taxikille släppte av henne på fel ställe) så tog vi en gemensam taxi till IKEA, till Jennifers stora lycka! Hennes kommentar, - Det känns som att vi är hemma i sverige, på kållereds IKEA och så är det massor av turister här! :) Haha.
Och ni kan ju här se själva hur vi verkligen försökte leva i våran svenska bubbla :)


Jag som tjockis...Usch fy å blä.


Skål!


Mat mat mat mat maaaaat!!




Jennifer är lycklig då hon hittade en exakt likadan soffa som hon har hemma i Sverige :p


Jag hittade det PERFEKTA sminkbordet! SKA HA när (läs; om) jag flyttar hemmifrån :)













I detta område finns det TRE STORA SHOPPING CENTER (wohoo!) vi var dock bara i två, fast hann ju inte se mer än kanske 7 affärer i det ena och i det andra tre kanske? :p haha
Så kom ju självklart hem med några kassar :)


melodifestivalen 2011

Har lyssnat igenom lite olika låtar och säger bara skicka Daniel, aka The monkier! Han är helt klart BÄST! Haha


Han kör något anorlunda och kul! Inte det "typiska svenska bidraget".

.

Är tyvärr inte på blogg humör. Kommer tillbaka när jag kommer tillbaka. Förmodligen imorgon, men idag känns det inte som någon rolig dag. Sorry..

Wierd

Konstigt, publicera ett inlagg nyss, men det hamnade langre ner.. Udda. Aja.. ni far ga langre ner sa hittar ni ett nytt! :)

GRATTIS!!

TACK! :)
Har idag varit har i 3 manader, gud vad tiden bara flyger ivag. Jag saknar sjalvklart alla dar hemma, men hemlangtan? Icke sa nicke. Stannar mer an garna har 3-4 manader till :) Har det underbart!


4/3-11

Det blev ingen promenad till Plaza Damas, Lisa hade ingen lust. Istallet har jag gatt och kliat mig pa rumpan hela eftermiddagen. Nu blir det la mat snart och ikvall ska jag ringa min sota syster! ♥

Lagger upp lite sota bilder som hon skickade senare kanske :)

underbara sotaste clara

Sitter och chattar med min fina syster och far sota Svea bilder skickade till mig :)

Har kommit fram till...

att det ar trakigt att ha trakigt.
att det skolan snart ar slut (skooont!)
att jag fryser om fotterna..eller mest typ tarna.
att jag ar trott och vill sova.
att det kanske kommer bli en shoppingdag imorgon trots att varken jag eller Jennifer borde. LYCKA!
att det var ett rejalt askvader har igar natt, det var alltsa inga papparazzi som tog kort nar jag sov..
att jag behover mala tanaglarna.
att jag skulle kunna plugga lite i forvag nu for att fa sola lite nasta vecka :)
att jag saknar mina kusiner, min syster/familj och mina sota kompisar ♥
att min nya favvo lat fortillfallet ar miley cyrus - who owns my heart.
att Selena Gomez och Justin Biebers smeknamn ar Jelena.
att jag har last over 15 olika bloggar idag. Snacka om att jag har trakigt..
att Brooklyn Beckham fyller 12 ar idag, GRATTIS!
att en idiot kopte en hartoffs fran Justin Bieber for 265 000 svenska kronor. Kan man vara mer korkad.



potter harry

Sorry, men nu har Harry Potter filmerna gatt fran okej/bra till kassa. Kanns halft meningslost och kolla pa dom.. har typ en eller tva kvar. Men Lisa lar la tvinga mig..:p

Klockan star still

Kanns som klockan har stannat, jag tror hela tiden att klockan ar runt 4/5.. men i sjalva verket sa ar den bara halv 2... seeegt.
 


Tips pa vad jag kan gora? OCH sag inte sola! For nu nar jag val ar ledig och har tid sa ar det saklart mulet!

Yeah yeah

Got my Ray-Bans on and Im feeling
Hella cool tonight, yeah
Everybody's vibing So don't nobody Start a fight,
yeah

Cheers
To the freakin 'weekend I drink to That
Yeah yeah





TITTA VAD JAG KAN!!

Gjorde min forsta fiskbensflata igar! S T O L T !
Hade ingen aning om hur man gor, men alltid velat lara mig. Sa youtube nasta ;)  Jatte latt! haha Blev lite los i borjan, but hey! It was my first time!





Lisas nya skoluniform.





Bye bye!


Fridag!!!

Svensk engelskt.. aa det funkar :)
Fredag idag da, SKOJ!! :) Betyder leka med Jennifer imorgon! HAPPY!

Idag har jag gjort snabbt klart all veckans plugg, har aven hunnit med ett besko hos vetrinaren med da Blacky fortfarande har diare och har inte atit pa tva dagar. Fick stanna dar ett tag da han var tvungen att fa dropp. "Lakaren" sa att om kaniner blir uttorkade ar det valdigt latt att dom dor.. Usch, stackars sota tjocka Blacky. (han vager 5,1 kg.. MYCKET!)  Tog extra lang tid att fa dropp men for att han ar sa tjock, haha. Han far for mycket gottigott.
Lisa ville inte vara i rummet nar han fick dropp sa vi stack ivag pa en fika :) Mums! Jag tog applepaj och Lisa en brownie.





Hemma nu igen och gor typ inget. Efter lunchen ska vi ga till Plaza Damas och kolla affarer och skoj. Aaa just det! Jag ar rastlos...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Har varit ute pa kvallspromenaden med Lucy Bucy (mitt smeknamn pa henne) Nu sitter jag och gor inget. Jatte kul, not.. Ska snart ata kvallsmat och se pa film, kvallens film blir den femte Harry Potter filmen. Nagot med blood heter den tror ja.. Vantar pa typ att nagot speciellt ska handa i filmerna, men inget hander! Ett nytt "mysterie" eller vad man nu ska kalla det och dom loser det i varje film, inget personliga saker hander... lite boooring. Men men nu ska jag sluta att prata strunt.
Kanske hinner duscha innan maten? Ska lagga Lisa ikvall da Per ar pa mote, forhoppningsvis hinner jag prata med mina underbara sota Natta ikvall med innan jag lagger mig <3



Puss pa er!

tjohooo

Tjohaaa! Tjoheee!
Aaa.. jag har trakigt.

today

Idag har jag pluggat liite, typ nastan iallafall..Imorses fick jag aven lara mig att duscha Lucy sa att jag kan gora till sjalv om det skulle behovas. Har fatt "akut" aka in med Blacky till vetrinaren da han hade fatt diare. Inte visste jag att kaniner kunde fa det, men tydligen. Ska tydligen vara ratt farligt med. Usch..
Sen akte jag och Lourdes och stor shoppade i djuraffaren. Och jag menar STORSHOPPADE! Fyllde tva "matkorgar" fulla med massa mat och godis till bade Lucy och blacky. Kopte aven 4 pasar av nagon slags kattsand till Blackys WC och ho till Blacky och.. aa... massor. Vagar knappt saga summan hogt. Ni kommer aldigt tro att det ar mojligt. Haha ar hemma nu
och atit (kopte med oss mat) men ska aka om 20 min for att hamta Lisa.
Handelserik dag an sa lange, far la se vad som hander i eftermiddag, vem vet prinsen kanske kommer ;)
Bye bye!

Rubrik

Ska snart gå och lägga mig med Lisa, kommer kanske tillbaka senare :)
Idag har vi iallafall varit en sväng på Plaza Damas och shoppat grejer för Lisas skola, passade även på att äta frozen yogurt. Typ mjukglass med yogurt smak.. Både gott och inte gott, kan aldrig äta för mycket. Aja.. Hörs senare eller imorgon!
Puss på er! ♥

What is a blog?

 It is online diaries, nerds talking to themselves in public.


kortdag heldag ledig

Idag går Lisa bara halvdag, imorgon heldag och på fredag är hon ledig, bra start i nya skolan ;)
Ska nu åka iväg och hämta henne, det dumma med denna braiga skola är att det tar ca 25 min dit, till hennes förra tog det ca 5 min.. Men men det är ju bättre med en bra skola som man trivs på :)
Bye bye!

Selena Gomez

Har blivit kär i denna klänningen! Är nästan halvvägs påväg till en skräddare och be dom sy en, trotts att jag inte använder långklänningar! Men den är såååå fin!










Finare i hennes musik video :)

http://www.youtube.com/watch?v=M8uPvX2te0I

261 dagar kvar...

Sen är det ytterligare ett år av väntan, men om 261 dagar så har jag iallafall sett första delen :)



Längtar!!


Goood morning sunshines!

Ska plugga, men måste bara snabbt fråga, är det någon som vet hur Lady Gaga tänkte när hon gjorde musik videon till born this way?
Och så tar dom bort Rihannas video, Gagas är ju creapy...Båda låtarna är jätte bra, men Rihannas musikviedo är bättre :)


SNart andra mars, herregud vad tiden går fort!

Hejsan!
Lisas första skoldag gick bra. Hon verkar trivas och tycker det är kul (vilket skulle vara konstigt om hon inte gjorde då hon har varit hemma inprincip varje dag sen innan jul.. och för att skolan verkar kanon!)
Har bara tagit det lugnt sen hon kom hem, betällde hem mat från TGIF = gott! Såg även slutet på Harry Potter filmen som vi aldrig såg klart igår. Blev lite ledsen när Robert Pattinson dog, men Per kom med en tröstande mening.

- Alida, om han inte skulle dött så skulle han ju inte vara med i Twilight.
- Oj, du har rätt, hemsk tanke! Bra att han dog.

Hahaha..Det hade ju liksom inte funkat, Twilight utan Robert Pattinson = NEJ! Har även skypat med söta elin i London :) Dumt att hon är 8 timmar ifrån mig nu :/ Men men, vi ska få det att funka :) Nu är det dags för sängen! Skola imorn med, både för mig och Lisa, dock så går Lisa bara halvdag.

Bjuder på två ûbersöta bilder på Lucy.




är det Bara jag...

...eller kan ingen annan se rihannas s n' m video på youtube längre? Det står att den har tagits bort pga. att den ansågs vara "inappropriate for some users". (!?) What?, snälla.. har la sett värre..


Per Lernström, vem?

Den nya idol programledaren heter tydligen Per Lernström och jag har ingen aning om vem det är.. Varför valde dom honom, var han billigast?
Tydligen ska han ha varit programledare för humorprogrammet Ballar av stål (såg det dock aldrig..) och även porgramledare för Parlamentet (som jag inte heller följer) Förhoppningsvis är han någon rolig humorkille, bättre än Jhide är rätt lätt att vara så så hemskt kan det ju inte bli. :)
Ny programledare för Idol!

Clabbe

Snacka om manligt! Haha så söt liten vovve han har :) Pappa, kan Clabbe så kan du! ;)
Bilden snodde jag från Blondinbella.se


indian food

Typ, nästan.. Indiskt blir det till lunch. Lourdes åkte precis iväg för att köpa det :) Super gott!


Dagens outfit!

Dagens outfit är mys :) Enkel t-shirt och mjukisbyxor som jag kavlat upp till knäna. Byter dock sedan när vi ska åka och hämta Lisa :p




Mellanmål


Äpple och mangooo :)

Just so you know...

...I have grown up as much as I plan to.


Me and my sweetie Anna ♥ Miss you!

1 Mars

Herreguuuud vad tiden går fort, såg att det är första Mars idag! (Redan liksom!)
Är mega trött, gick upp kl 06.00 idag brukar annars sova till minst 08.00. Hjälpte Lisa att packa väskan och vinkade sedan av henne. Åt frukost och läste tidningen, (läs; dagens serier). Sen tog jag ut Lucy på en promenad och nu har jag läst alla bloggar och ska nu börja plugga. Yeey!
Klockan är 20 min över 9 nu och det känns som om den är 11 eller något :p Me like!
Hörs!

RSS 2.0