Just so you know...

 
För er som undrar så har jag och Jenn valt att skippa lägenhets letandet här från Sverige. Hittar en del bra, detaljen är ju att vi bara ser bilder. Vi vill helst gå på visningar och verkligen få se lägenheterna. Vet ju aldrig om man blir lurad..
 
 
Har vi tid och möjlighet så kanske vi bokar in några visningar hemifrån så vi snabbt kan komma och kolla på olika lägenheter när vi väl kommer dit. Men som sagt, vi bestämmer oss inte förän i KL. Det verkar dock väldigt lätt att hitta lägenheter där, både enligt dom mäklarna jag mailat med men även enligt våra kompisar som bor där. Vet ej hur vi löser dom första nätterna än men antingen hotell, någon snäll kompis eller kanske min snälla extra familj :)
Tills nästa update,
Ha det underbart!
 

Attitude Stockholm

 
Jag bokstavligen studsade upp och ner i sängen när jag hade läst mailet om att jag hade vunnit! Första pris desutom! Jag menar, JAG, lilla knäppa jag?!
Kan inte annat än tacka och ta emot :) Att säga att jag är enormt glad vore en underdrift, så hoppas ni fattar läget här hemma. Tjuter av glädje bara jag tänker på det!
 
 
Och hej till er 1332 nya personer! Förväntar mig inte att någon ska stanna, men om ni har lust på att hänga med på min resa till mitt älskade Kuala Lumpur i Malaysia med min ûber söta Jenn så är ni mer än välkommna att stanna! Tanken är en 5 månaders semester, med mini semestrar, volontär jobb, förhoppningsvis distans studier och ett underbart liv!
 
Fattar det fortfarande inte...

RSS 2.0