update from bangkok

Jag lever.



okej, resan har gatt jatte bra (hitills) har ju fortfarande flyget till KL kvar, men sitter typ utanfor "ingangen". Pa flyget fran danmark satt jag brevid en svensk som bor i thailand, var jatte skoj. Vi pratade om lite allt mojligt, fick aven forklarat for mig hur Bangkoks flygplats system fungerar och nu nar jag val forstod allt.. okej typ allt. sa var det jatte latt att hitta. Stolt!
Maste typ bara tipsa om en grej. SAS har jatte bra mat pa flyget! KLMs ar helt okej med, ska liksom inte klaga men SAS var snappet battre, bade pa kvallsmat och frukost. PLUS sa ar inte deras flyg svinkalla (iallafall inte detta) det var typ uppvarmt. Me like!

Nehepp, jooo foresten sa fort jag steg av flyget har i bangkok sa kande jag direkt att GUUUUUUUUUUUUUUUUUUD vad jag har saknat den tropiska varmen! Och jag har liksom inte ens varit utomhus an..

Ne, nu ska jag dra och se pa greys anatomy. Hors!

blalalalalalala

Hejsan, bloggar ju inte särskillt ofta nuförtiden. Men antingen sover jag eller så hoppar jag runt som en liten groda i hopp om att hinna med allt skoj här i sverige innan jag åker på lördag.
Tänkte bara berätta en sak, har bestämt mig för att typ bara klippa max 2 cm på håret och spara och ha långt i malaysia för att det är rätt skönt att kunna sätta upp det. PLUS så tror jag att den korta frisyren är snyggare med mörkt hår. Så sen när jag kommer hem till Sverige igen så åker det, PLUS jag får tillbaka mitt mörka hår! Lycka! :)
Här kommer några bilder från båstad med..
Knappen o Hakim på Madison
Elin och Anna
Jag och Nattis
Vår anna banana var igång 24/7! Men sa bannemig inte mycket..
söta elin och elinor
Me and my sweeties!
söta elinor o jag :)
resturangen vi åt på förra året hade lagt ner, istället var det nu en thai resturang! Gott! Eftersom anna inte gillar thai så valde hon att stanna hemma.
Idas dröm hus :) Rosa och sött! precis som Idis!
Mer kommer kanske en annan gång, vet ej om resten är visningsbara ;)

tjoohojsan!

Håret åker ju troligtvis på fredag.. Även om jag inte vill.. Men tror ni jag skulle våga klippa så här? eller ska jag bara toppa? (Med toppa menar jag minst 1 dm, för det är så slitet)
Just nu har jag så här:
Kanske inte världens snyggaste bilder, men vill typ bara visa längden. (Och den underbara solnedgången vi fick se i båstad)
Va tycker ni? Säg nu inte att jag skulle passa i båda, för då kan ni lika gärna skippa att komentera.. :p
BTW! 7 dagar kvar och sen åker jag till underbara MALAYSIA IGEN! :D

Raspberries

Det är så här frukostar ska se ut, funkar med jordgubbar med :)


Tillbaka från stugan!

Kom hem igår från stugan och här kommer en kort resume om vad jag gjort..

Trooor vi åkte på tisdagen, aa de gjorde vi. På morgonen så kidnappade vi sofia (min kusin) och åkte iväg. Jag tänkte bara göra ett snabbt stopp på överby för att kolla en bikini jag hade sett i en tidning. Detaljen var att den var rosa i tiningen och röd i verkligheten så den sket jag i.
Sen så ville mamma göra ett snabbt stopp vid torp, kan bara säga så här.. Mitt stopp gick snabbare :p Iallafall så sprang jag och fia runt i olika affärer och letade bikinis till mig där. Hittade en "hel" bikini och två extra överdelar :) Dom två extra överdelarana var inget speciellt bara en tub (så jag kan få snygg bränna) och en enkel tre-kants från stadium. Den där "hela" är gööör snygg! (bild kommer) Ljus blå och svår att beskriva men jag älskar den! :) Och ja, jag förstår hur ni alla tänker... NÄR ska du använda alla dina jävla bikinis Alida? Det har jag tyvärr inget bra svar på.
Sen ville fia in på HM och testa en tunika som hon hade sett. Vilket var okej för mig, och DÅ ser vi några fjortis tjejor gå och bära på var sin byxdress! Jag älskar byxdresser!!! Den ena tjejen hänger ifrån sig sin på stället där man hänger kläder som man inte vill ha och jag är snabbt där och rycker åt mig den. Dock så var den i stl 140, men jag springer till barnavdelningen och hittar en i 156 och den passar! Fia testade den i 140 och den passade henne så kunde inte låta bli att köpa en till henne med. Hon är ju trots allt den sötaste ungen i världen! ♥ Så nu kan vi vara twins! ;)
Innan vi åkte vidare till stugan så tog vi en glass på donken, testade den nya smaken ballerina kladdkaka på mc flurryn. Den var okej, smartisen är min favorit fortfarande. :P När vi kom fram till stugan drog vi iväg till skogen och plockade svamp. Trode aldrig att vi skulle hitta så mycket. Det är sällan vi hittar så mycket och speciellt aldrig så tidigt på sommaren..


Sen blev det ett snabb bad för mig och fia och sen blev det tacco och morden i midsommer! :)


Onsdagen, vi... har ju jäklans dåligt minne. Men vi badade rätt länge (jag och fia) sen så bar det iväg till torp igen för att fias mamma ingela skulle hämta henne där. Dom skulle åka vidrare till grebbetad. Men först lite shopping. Haha. gick runt och kollade lite men hittade inget speciellt. Sen skulle fia och ingela åka och då ville clara gå och kolla lite mer. Så hon och mamma fortsatte att kolla lite medans jag gick ut till familjens nya bebis (tidigare var det clara) och höll han sällskap :)
Kvällen blev lugn sen, vi såg en film på min dator och bara myste. Älskar att va i stugan! Kan koppla av på ett annat sätt där.

Berättar resten i ett senare inlägg :)

Jennifer och Anna ♥

Jag ska åka till stugan efter frukosten, har troligtvis inget internet där och vet inte exakt när jag kommer hem. Men jag saknar er och älskar er och lovar att leva ut min svenska sommar åt er med!
KÖSS!

Jordgubbar!

Jag ÄLSKAR svenska jordgubbar!
Nu ska jag ner och äta frukost med jordgubbar, äter jordgubbar typ varje dag :)
Älskar det!

hejsan!

Okej, missat några dagar här nu..sorry.
Fredag blev tyyp som jag skrev i det tidigare inlägget, förutom att jag var tvungen att hjälpa mamma att städa.
Lördagen, ööö... va gjorde jag då? Ja just det, snäll som jag är så ställde jag upp att jobba istället för clara på hennes jobb (plocka ägg) så hon kunde gå till en födelsedagsfest :) sen kom jag hem och åt lite sen drog vi fram till torget. Det var nämligen jorgubbensdag (för er som intre vet så är det marknad och tvivoli). Var där och busade med småkusinerna och sen drog vi plus kusinerna till Nordpolen (ett cafe) och åt räksmörgås med mormor och morfar och kina och björn (moster och hennes man). Mys! Fikade även där med. Gott!

När vi kom hem från "stan" så stensomnade jag i sängen i någon timme. Sen... Måste bara säga att jag har VÄRLDENS myggbett!! Aja.. tillbaka till sakne, senare på kvllen gjordes det inte mycket.. låg och myste och såg på film bara. Aaa... å joo Clara kom in i mitt rum, var AP sur för att jag inte ville jobba åt henne igen på söndagen. Hon ville nämligen gå ut igen. Efter att ha suttit i mitt rum och surat ett tag så fick hon mig att ge med mig.. Hon gick ut och jag låg hemma och sov.

Söndag, aaa.. jag jobbade då med (det är bara förmiddagen man jobbar). Sen så minns jag inte riktigt i vilken  ordning jag gjorde allt i men jag och clara hjälpte pappa att städa en bil, jag sov någon timme (igen), jag softade och sen frågade pappa om jag ville med ut och åka i BNW. Och varför inte tänkte jag.. Vi åker runt lite helt plötsligt ser vi massor av bilar parkerade på en stor äng, och jag säger nu har vi missat något.. Vi trodde i några sekunder att det var bilbingo, började prata om at ingen av oss hade varit på det och att vi båda hade världens tur den dagen, men sen visade det sig att det var en dansgrej. Vi åkte och köpte glass istället. :)
På hemvägen ringer söta Nattis och undrar om jag är sugen på myspys, KLART! När pappa och jag kommer hem så tar jag bilen och åker ut till henne. Vi såg en film som heter up in the air och åt sega ostbågar(PERFEKT SEGA VAR DOM!) och annanas doppade i smält choklad! (MUMS!) Filmen var bra, jag gillade den, men slutet var kasst.

Måndag, Tog sovmorgon, åt frukost såg på tv (seven heaven), åt lunch gick till morfar med mamma och leo, sen gick vi alla till mormor där vi mötte upp ingela (moster) för att ha möte. Man har typ alltid ett möte när någon har bott på solgården i några veckor för att kolla om något behöver ändras och så. Sen åkte jag mamma morfar och Leo ut till skarstad och plockade jordgubbar, och kollade möbler, plockade blommor och grjeade.
Morfar var glad om han fick en skål, jag blev jätte glad! (Han fick en kram av mig som tack också :) )
Minns inte exakt vad jag gjorde igårkväll... jo! Just det! Jag såg ju maid in manhattan! Antar att det är bara jag som  ÄLSKAR den filmen! Den är så fin! Åhhh!!!
Älskar er! ♥

min söta mormor ♥

Det var detta inlägget som jag skrev två gånger och sen råka jag trycka bort det innan jag hann publicera det. Men nu ska jag gör ett försök igen! :)

Min mormor hör inte så bra men hon är världens sötaste! Hon tror att Leo är en tjej som heter Cleo. Mamma och dom har försökte att berätta och förklara att det är fel, men mormor förstod inte. Så när mormor är med så är Leo en Cleo istället. :)

Dagens planer...

Skypedate med Jennifer 9.30
Bibloteket med syster
Hämta Leo
Gå till farmor och farfar för lunch
Gå hem
Leka med Nattis (kanske baka, humör är jag på.. Allt hänger på Natta nu.)
Söta Svea och Emma kommer förbi (för att hämta några klänningar och för lite bus)
På kvällen kommer resten av tjejorna och så blir det FREDAX MYS! :)

Sen kommer det SÄKERT hända något annat som jag INTE räknat med in i planen, men så är det alltid (för mig iallafall)

ett skit inlägg med en skit rubrik.

Vaknade upp hos min söta Elin i Blomberg idag, åt lite frukost och drog sedan iväg hem till slätta.
Där packades väskan sedan bar det iväg till badhusparken för lite italiensk glass och sedan Tråvads badet med underbara nattis! Där låg vi och tjöta och njöt i solen. Sedan hem och ta det lite lugnt sen åkte jag och pappi iväg till gardesanna (stavning?) för att jag råkade säga tt jag aldrig varit där.. Haha.
Så nu har jag det! Dock (förlåt) men jag förstår inte vad det speciella var med platsen.. Men men... Fint var det :)Sen blev vi hungriga så vi skulle dra till trollhättan att äta antingen räckmacka eller en våffla. Men det slutade med en pizza. Gott! Älskar "svenska" pizzor!! Sen hem och äta jordgubbar! :) Har även hunnit leka lite med syster nu på kvällen, skojskoj!
Nu ska jag sova, eftersom jag ska ha date med Jennifer i morgon bitti! Anna sötnos, intreserad av en date någon dag du med? Om inte, så får du helt enkelt finna dig i att det kommer bli en ändå ♥

RSS 2.0