karlek

Vill bara saga att jag alskar min familj, slakt och alla underbara vanner ♥

Waterfall

Nu ska vi aka till ett vattenfall! Skoj!! :)

Hejsan

Har ju redan skrivit hejsan dar uppe, men tankte att om ni inte ser det sa kan jag ju skriva det igen. Hejsan.
Helgen har varit en av dom basta hitills, GRYM! FAN va jag kommer sakna detta land i sommar! Men kommer ju aven hem till mina sota sotnosar <3

Berattar om helgen imorgon eller nagot, nu tankte jag bara titta in och beratta att om en vecka och en dag aker vi! Dock sa har det blivit lite andringar, jag och Lisa ska aka sjalva, da Anja inte mar sa bra. Hon kommer kanske senare, annars moter hon nog upp oss i Sverige samtidigt som Per. :)

Love you! ♥

shoppahollic? nej, jag bara utnyttjar situvationen

Ni ma kalla mig shoppahollic, men nepp!
Ak hit sjalva och se.. Allt ar typ som gjort for mig! Sott, blommigt och sommrigt! Vad mer kan man begara? Haha. Sen ar ja medveten om att jag aven har turen pa min sida med tanke pa att jag ar liten och har har dom ofta bara one size.. Jag passar helt enkelt pa att shoppa loss medan jag kan ;)

Imorgon blir det mer shopping, funderar aven pa att dra en svang till china town medan Jennifer fargar haret imorgon eftermiddag. Hm... far se. :)
Nagon gang mellan 8 och 9 ikvall drar jag ivag for att mota upp jennifer! Blir nog ett glas vin pa La bodega och kanske en bio. Sjalvklart lite spaning pa killar med.. Haha Pavillion ar basta stallet for det, varfor tror ni vi hanger dar varenda helg? 



Mood: HAPPY! :)


dagens lista

Dagens bästa: It's friday, do I have to say more?
Dagens sämsta: Vadret. Dock har jag haft en mysdag inne, trots att filmen var kass.
Dagens jobbigaste: Hmm...tror inte jag har gjort nagot jobbigt idag. Ga upp? (forsov mig 45 min, dock sa gjorde det inget da jag anda gar upp 30 min innan Lisa:p
Dagens roligaste: Jag ska traffa Jennifer sen!
Dagens konstigaste: Vet faktiskt inte, aterkommer om ja kommer pa nagot!
Dagens överraskning: Tyra oc P har gjort slut. (Jag vet, ja ar bloggberoend..)


Tack bror!

Har fortfarande inte kommit pa vad det var jag tankte blogga om, men vill bara titta in och saga tack till min bror. Jag shoppar loss har nere at honom (arligt, det ar lika skoj som att shoppa till sig sjalv..lite svart med storlekarna bara.) Iallafall, som tack for att jag gor det (jag alskar) sa har han lovat att branna ut lite skivor (med musik) till mig! Maste ju ha nagot att lyssnat pa under alla resor hit och dit i sommar, SPECIELLT till bastad!
Tillbaka till saken da.. TACK BROR!


Sokte pa musik po google och fick upp denna, har absolut ingen aning om det tecknet star for musik eller inte, men det ar ju iallafall lite fint :)

hahaha

Hahah, tanken var att jag skulle beratta om nagot, men nu nar jag val ar inne har pa bloggen sa har jag ingen aning om vad jag tankte blogga om :p Snacka om att jag har samst minne i varlden..

Aja, kan ju passa pa att saga att har ni inte sett pa filmen Black swan an, sa gor det INTE. Den ar kass. Och ja, Mr Saxo Beat gar fortfarande pa repeat. Det ar fredag vilket betyder en kvall ute med underbara Jennifer! Och imorgon blir det SHOPPING!!! Vi ska troligtvis aka till Golden triangle shopping center och dar finns en storre Forever 21 butik an i pavillion. LYCKA!

Bjuder pa en bild pa min sota syster. Nu nar jag inte finns hemma sa maste ju hon krama nagon nagot..


Hjartat skulle du kunna slanga in ett blogginlagg eller tva? (Ta tva).

(Bilden ar minst ett ar gammal, men jag alskar att retas med min sota syster ♥ Hoppas ni forstar).

Mr saxo beat

Alskar laten! Paminner om we no speak americano! ;) Spelas om och om igen..

Iallafall, idag regnar det. Dumt, men kan var skont med en mys dag med film :) Behover aven duscha Lucy tror jag.. Ikvall blir det aven att traffa underbara Jennifer!! Aaahh vad jag saknat den flickan! Inte traffats pa tva veckor, hur ska det ga under sommaren?!
En dag i taget, vi far skypa och senda aven ta igen all tid nar jag kommer tillbaka! :) Nu ska jag ta en promenad med bucan (for tillfallet haller det upp..)

Jaaa, va mer kan jag saga forstunden? Jooo just det!

JAG ALSKAR ER! ♥

Skulle nu satta in en bild, men da (som vanligt) kameran ligger i ett annat rum sa blir det ingen. Sorry..Elle vanta ni kan fa en pa Alexandra Stan.. :p


Iallafall nagot :)

killar har i Kl

Haha tankte bara lite smatt beratta om hur annorlunda killar har i KL ar jamfort med i Sverige.
Har sa kan man ha pratat med en kille i MAX 2 minuter, hunnit byta nummer och 3 timmar senare sa far man ett sms. " Hi dear,I like you. When can we meet?". Sen sa tror killen att det ar vi for evigt. Pojkvann/flickvann va? Njaaa, skulle inte tro det.
Sedan ger dom heller inte upp, att vi "dumpar" (i vara ogon sager nej, jag vill inte vara din flickvann..) flera ganger om sarar inte direkt deras sjalvkansla.. Dom ar pa lika mycket och tjatar anda.
Har detta nagonsin hant inom Sveriges granser?

Fick tillexempel nyss forfragan om jag hade pojkvann eller man. Jag svarade att jag har bada.
Sen fick jag fragan om jag hade nagon kusin som sag ut som mig hemma i Sverige..

Erkanner dock att alla killar vi mott hitills ar javligt roliga att sancka med. Humor har dom iallafall har borta! :)

me, when i am old... ;)


Torsdag

Ska egentligen ivag och sola nu, MEN vill bara titta in en snabbis och saga tva saker.
Ett, God morgon!
Tva, Min Sota kompis Elinor ar sot, snall och smart! PLUS sa ar hon mega underbar! Och hon ar MIN kompis! visst ar ni avis?



jagfarbetaltforattsola

Ja, dagen har sett ut som den brukar gora hitills. Gar upp vid 6, gor mig iordning ater frukost kor Lisa till skolan (eller, aaa det gjorde jag faktiskt inte idag. Per gjorde det..) Okej bortsett fran den detaljen.. Kolla och svara lite mail istallet, gick sedan en promenix med lucy bucy. Sedan gjorde jag mig iordning for poolen. Dar lag jag nagra timmar, gick hem, duscha, smorjde in mig, slanger nu in ett tva blogg inlagg, ska snart ga ner och titta i kylskapet efter nagot atbart.



Foresten tofun var helt okej igar! Vi at en med aggsmak (hemmalagad assa..) smakade typ som oo.. omelett? Fast i annan form..? Haha svart att forklara men gott var det iallafall.

Puss pa er alla sma sota sotnosar! ♥

ONSDAG

MEEEEEHHHH!
Ni valjer ju feeeeeeeel! Fattar ni inte det!? Jag vill ju bli mork, typ svart!! Inte se ut som en javla tant.. Usch o fy o blaaa.
Taaanken var ju att farga morkt under sommaren och sedan farga ljust igen innan jag aker hit. Ar inte det en bra idee!? Eller....?

fina flickor

Jag har lust att ga ut och ga eller nagot, springa, HOPPA! Ja, nastan va fan som helst. MEN orkar inte duscha efter sa ska ta och grava ner mig i sangen istallet. (Plus sa insag jag att det sporegnar ute  nu..) 
Hoppas pa lika underbart vader for imorgon, som vi har haft idag! :)


I helgen ska jag leka med denna sota flickan.. Lyllo mig! :D

Drom sota drommar! ♥

hjalp?

Okej, nu ar det sa att jag behover lite hjalp. Skulle uppskatta om ni kunde svara pa om jag borde farga morkt igen eller ljusa slingor?




Typ denna harfargen plus ljusa slingor..
Antingen eller.. Va sager ni? (OCH MOBBA FAN INTE MIN FRILLA! DET AR 3 AR SEDAN!) Ser ut som en tant.. Usch och fy och bla.

Ps. Tycker ni att det ar lika irreterande att lasa min blogg utan a, a och o som jag tycker det ar att skriva utan a, a och o?

nehe...

Det blir ingen konsert idag. Anledning, jooo ska jag va arlig sa tror jag inte Lisa vill, jag tror hon inte bryr sig egentligen. Men hennes anledning ar att Anja inte orkar komma och Per jobbar (vilket bada ar sant) och hon vagrar att aka och sjunga utan nagon av dom. Per erbjod sig att stalla in sitt mote ikvall, men nej det ville inte Lisa. Sa iallafall, kort och gott, vi ska inte pa konsert ikvall.
Sa ikvall ska vi testa pa att ata tofu. Har aldrig atit det sa far la se om det ar atbart eller om jag letar reda pa nagot annat i kylskapet :p

Hors!

Konsert

Vet inte om jag hinner blogga sen, sa tankte passa pa att beratta att ikvall sa ska nagra elever pa Lisas skola (dom som har valt musik pa schemat) sjunga bakgrunds grejsen till en stor artist har i Malaysia. Tydligen har inte ens laten kommit ut, eller aaa... Lisa sa det, men man vet ju aldrig :p

Sa ikvall aker nog jag och Lourdes (Anja om hon mar bra, Per jobbar sent) for att se denna konserten. :) Skoj!

Bye bye!


Sluta aldrig drömma...


wonderbart


tisdag

Tankte bara beratta att det ar KLARBLA himmel, hur manga grader det ar vet jag inte men sakert over 30 i skuggan och klockan ar bara halv 10.
Nu ska jag ga till poolen. Jag ar lycklig! :)


I'm just a Holy fool, oh baby he's so cruel But I'm still in love with Judas, baby


dagens tidning


Hähähä

china town

Jag alskar China Town, blir glad av att ga dar. Mysigt att ga och tjata med alla hora komentarer att jag ar beautiful (hander ju inte sa ofta annars liksom, haha) och hitta underbara fynd!

Igar kom jag hem med endel, bland annat dessa brillorna. Kopte dom och ett par till for jag tyckte sa synd om saljaren.. haha (Han var liksom gammal..) Iallafall sa kopte jag aven ett mini kamera stall. Jatte bra! Far plats i vaskan och man behover inte hanga kameran i tradgrenar om man vill ta kort pa sig sjalv nar man ar ute. (Egen erfarenhet det dar med tradgrenar, det funkar men lite krangligt om kameran snurrar...)






uppenbart?

Klockan ar inte ens 1 och detta ar mitt sjatte inlagg for idag. Marks det att det ar mulet ute idag?
Bjuder pa en bild fran Tioman (trooor att jag inte visat denna?)


Saknar det stallet..

underbara flicka ♥

 


Big fish

Kom pa att jag inte vistat nagon bild pa nagon haj som jag och sota Jennifer simmade med pa Tioman. Ingen blev sarskillt bra, da ogonen var mer fokuserad pa hajen an sjalva kameran :p haha Hoppas ni har forstaende for detta. Men har kommer iallafall en..


Hajen ar uppe i hogra hornet for er som inte ser.. Haha
Som narmast sa simmade dom 4 meter ifran oss och dom var ca 1,5-2 meter langa. Guiden sa ju att pa detta stallet har vi kanske chansen att fa se big fishes. Japp, jag kan ga igod for honom, stora fiskar var det.
Var riktigt cool upplevelse, som jag verkligen vill gora om! Man kande inte riktigt att dom var sa nara, mer att dom var i ett akvarium att det liksom var en glasruta i mellan oss. Haha svart att forklara :p

clara, vill du se dina skor?

Om inte, sorry...


Ar fortfarande sur for att det inte finns i min storlek.. :/ Ska fan testa 35:or nasta gang!


min annabanana!

Prata en stund med min favvoAnna nu pa morgonen! Eller aaa.. en stund, narmare 2 timmar tror jag :p Underbart skoj! Tack hjatrat! ♥



Jag alskar oss!
Dig med sota Elinor ♥

mina nya älsklingar ♥

Haha, skulle lagt upp en bild pa mina nya grymtsnyggashorts. Men batteriet pa kameran dog :p Haha, Gud vill inte att ni ska se dom forens jag kommer till sverige! Sorry ;)
Men kan ju medela att dom ar GRYMT SNYGGA!


Burberry

Jag ar pa vippen att ga och kopa ett lager barnklader har, seriost! Finns massor av sota klader overallt for barn. Idag var jag en svang sjalv pa china town och dar finns det ett "stand" som saljer burberry barnklader, (kopier givetvis) Jag ar kar, titta bara pa denna kappan!



 Ser MYCKET battre ut i verkligheten! Kommer inte exakt ihag vad hon ville ha for den (ja, jag fragde..) Men tror det var runt RM 100, vilket betyder typ 200 Kr. Och ni ska se alla sota klanningar...Jag tror inte jag vagar aka dit sjalv igen for da koper jag sakert nagot. Haha

Fan, ju mer jag tanker pa den, ju mer vill jag ha den.

dagens...

Dagens humör: Glad, men trott. Lite rastlos med...
Dagens borde: Slappna av..
Dagens frisyr: ummm... hemsk.
Dagens smink: Puder.
Dagens klädsel: Shorts och blommig linne
Dagens favoritlåt: Den har javla datorn vill inte lata mig lyssna pa musik! annars hade det formodligen varit Beyonces nya, har hort att den ska va bra :)
Dagens planer: MYS! Ska var ensam hemma ikvall!!! :)
Dagens vill ha: Jennifer.
Dagens längtan: Shopping/fest med Jennifer nasta helg!
Dagens beroende: Antingen datorn eller mango.
Dagens tråkigaste: Jag ar rastlos! Det kryper i kroppen! Lisa laser, jag vill lasa men den boken jag laser ar FETT dalig. Inget roligt pa internet heller langre, har suttit har ett tag nu :/
Dagens motto: Vagar man vara ful sa har man JAVLIGT kul!

Nu ska jag ata.

hahahaha

Hittade denna bilden i min kamera nyss, var bara tvungen att lagga upp den :p



Har nyss pratat lite snabbt med pappi, sen mammi och sen undrebara Clara! ♥ Nu ar klockan over halv 12 och jag kanner att det ar dags for sangen nu. Drom sota drommar!


sa har kan dialoger mellan mig och Jennifer se ut

Jennifer Ahlin: sååå gör vi!!! bästa grejen ever ju. ja e en smart flicka haha
alida carlman: aha.. OM du e! ja e saaa impad!
alida carlman: ser upp till dig, min dröm är att bli lika smart som du är när jag blir stor..
Jennifer Ahlin: åhh tack! visste att de fanns människor där ute som avgudade mig!
Jennifer Ahlin: :P
alida carlman: Men, halla?! Det ar la klart att det finns, det ar liksom inte manga som klarar av att.... va pratar vi om foresten?
Jennifer Ahlin: vaa? :P haha va snackar du om
alida carlman: vet inte :P

eller

A- det stod pa mitt schema med idag! ;)
J- gött! dock fick jag jag ju bara 1 timme men bättre än inget liksom ;)
A- jag fick 2,5 :) GLAD
J- fasen också, tänkte föreslagit att vi ska se vem som är brunast till nästa helg men nu vet jag inte om jag vågar :P
A- ha tror det ar du anda.. vettifan va som har hant med mitt skin, men brun blir ja ju fan inte! :p foresten har jag nog fatt solexcem :p haha elle nagot e de iallafall...
J- haha, ja du ser. Jag tror att självaste Gud vill att du ska sluta sola och vara kritvit :P
A- hahah ahh! skit i honom... han e bara en mes :p
J- akta så han inte blir arg, då kan de gå illa :P
A- neee... elle kan han det?
J- aa, de säger min pappa...haha
A- hit! va ska ja gora!? tank om han typ sabbar mitt liv nu!?
J- mm, borde du tänkt på innan du snackade skit om han :P
A- oj, aaa... kanske.. forlat gud. Amen.
J- Amen
A- Tror du att jag ar forlaten?
J- De sägs ju att han är förlåtande, fast tror du måste gå och bekänna dina synder i kyrkan först...:P
A- amen va fan... oj sorry gud. ooo... var ligger narmaste kyrka? tror du det funkar med en moskee? Ligger ju en nara har :)
J- Njaa, vette tusan. Be en riiiktigt lång och fin bön ikväll innan du går och lägger dig så kanske han har överseende denna gången..;)
A- Njaa, vette tusan. Be en riiiktigt lång och fin bön ikväll innan du går och lägger dig så kanske han har överseende denna gången..;)
J- Will do ;)

Normal vill jag inte pasta att vi ar, men lite sota ar vi la anda? :)




Just nu...

...ligger jag pa golvet, ifall ni vill veta. Vill ni veta anledningen? Det ar kallast dar.

20 maj

Ooookeeej, assa, det har med att varlden kommer ga under imorgon, jag har arligt inte hort sarskillt mycket om det. Eller aa... typ inget, bara att varlden ska ga under det 21 Maj. Vet varken anledning eller vem som pastar detta. Detaljer liksom... jag ar ingen person som tror pa sant har. Men kande nu att va fan haller jag pa med.. Jag har precis vinkat av Lisa som skulle pa skoldans och skaka rumpa. Jennifer ar inte har i KL i helgen sa jag ska bara vara for mig sjalv och ta det lugnt. Lisa ar borta ikvall (dansen) och imorgon.. Sa OM nu varlden gar under imorgon sa kommer jag sitta har sjalv. Lisa, Per och Anja ska namligen ut och traffa nagra vanner imorgon och Lourdes ar ledig. Sa jag Lucy och Blacky kommer sitta och kramas dom sista minutrarna i livet...

Elinor alskling ♥ jag vet att du brukar tro pa san har skit, men jag lovar dig, Det kommer inte att handa. Jag har ju for fan planerat in fest i sommar! En liten "varlden gar under" komentar ska inte stoppa mig ;)
Alskar er! Ses om en manad!! :)


Ladda infor BAAAAAASTAD!!!!

hejsan

Hallojsan, tjohojsan och allt det dar...
Lisa har varit i skolan denna veckan, inte i tisdags dock da var hon ledig.. da akte jag anja och lisa till Pavillion for lite shopping :)
Lisa behovde namligen ett par nya skor tills pa fredag. Da ar det namligen skoldans/disco! Jag ar nog mer exalterad an lisa.. haha. Tycker det ska bli saaa skoj! Shoppa klanning i mandags, skor i tisdags idag ska vi till manni peddi och imorgon ar det frisoren som galler. Liiiite smatt skillnad fran mina egna forberedelser infor lagstadiediscona..Men men..
Haha foresten, i tisdags  nar vi shoppa skor sa var vi ute efter ett par till Lisa. Men kom hem med ett par till mig, tva par till anja och sex par till lisa, en vaska till mig (UNDERBAR!) fyra pjamasar till lisa.. haha Varfor inte shoppa ordentligt nar man anda ar ute ;)

Nu ska jag ga och fraga Lourdes ifall hon vill ha hjalp med nagot :) Hors!

Btw, internet har kranglat endel, sa darfor har jag inte varit sa kontaktbar.. Ska troligtvis forsoka fixa det i helgen :) Och OM internet funkar i helgen sa vill jag ha massor av skype dates! ♥ Alskar er! ♥

nattanitt

Nu är det dags för sängen. Sov gott allihopa och dröm söta drömmar!
Pa tal om drömmar, jag antar att taket pa allé badet inte har ramlat in..? Drömde nog bara det.. haha
Puss pa er! ♥

Helgen

Helgen va lyckad som vanligt! Älskar när jag far leka med Jennifer! :) Vi har sa jävla skoj tillsammans, tänker pa samma sjuka satt och njuter av varenda sekund av livet!

Minns föresten inte riktigt va vi gjort.. men jobbade i fredags... och seeen sa möttes vi upp runt 5 pa lördagen. Gick ut och at och delade pa en flaska vin :) Neee.. det är trakigt att berätta sa jag kopierar Jennifers sammanfattning. Vänta lite...

Lördagen så tog jag det lugnt hela dagen och sedan mötte jag upp Alida runt 5 då vi åkte till pavilion för lite mat,prat och mys. Det var såå lyckat och mysigt. Timmarna svischade förbi.
Måste även erkänna att vi på något underligt sätt lyckades bli lite små packade på en halv flaska vin var. nästan lite pinsamt :P Men roligt hade vi. Sedan gick vi även till enn ställe som hade skit hög party musik där det vara skit bra. och alla som jobbade där dansade jävel, så det blir definitivt ett återbesök inom kort.
Efter detta ville vi ut och festa med vi åkte hem till killarna vi träffade förra helgen ett tag och dansade där istället. (Stängde in oss i ett rum med högsta volym, haha) 

Japp, söndagen ööö idag.. Sa akte vi iväg till KLCC och shoppade lite. Herregud säger jag bara, Vad har hänt med ZARA?! Jag har aldrig riktigt gillat den affären, det är ALLTID gratt, brunt, brunt, beige, brunt, gratt, svart, brunt, orange (What!?) brunt, beige, brunt, gratt... Men nu, Det är cerist, grönt turkost, gult, rött, orange, korall, klarblatt! GLADA FÄRGER! Snälla! Säg att det är sa i Sverige med!!! Bade jag och Jennifer hittade maaanga godbitar där inne.. Men det är ju rätt dyrt (om man jämför med andra ställen här) sa för mig blev det ett par AP SNYGGA shorts och ett par AP SNYGGA chinos. Mina nya favvosar i gaderoben helt klart! Jennifer Hittade en AP SNYGG klänning/linne pa TOPSHOP!
Det fanns massor av snyggt där inne med, men vi ska försöka halla i pengarna sa vi kan shoppa loss ordentligt om 2 helger. Läääängtar!

Iallafall, efter KLCC sa akte vi hem till Jennifer för att ligga vid poolen.. ooooo Jennifer har förklarat lite pa sin blogg, lanar ett till stycke fran Jennifers blogg...

Efter de åkte vi hem till mig för vi ville sola. Men efter att ha gått ner i jazzucin där det kom 2 franska killar som vi pratade med rätt länge så blev de ju ingen sol direkt. Sedan började de även regna och åska skit mycket så vi hade typ en tävling vem som kunde stanna kvar längst, haha.
Kan ju meddela att jag och Alida vann :P


Japp, det var la allt intresant som jag hade att berätta för tillfället..
Vi hörs! Puss pa er!!

Ps. här är söta Jennifers blogg ifall ni vill läsa om hennes... aaa liv här i Malaysia :)

anders du skämtar elle?

Hej, mitt namn är Alida Carlman, jag är en av dom mest lättlurade personerna i världen. Man kan inprincip lura i mig tomten fick mässling och dog. Jag skulle tro pa det.
Sa nu undrar jag lite snällt, är det sant? Far man inte prata i telefon när man kör bil i vara längre? Det kan la inte va seriöst?

Pinsamt om det har kommit en sadan lag... Da sitter alla och skrattar at mig nu, men va fan.. Det bjuder jag pa ;)


Föresten!

God morgon! :)


Vill ha lite svar pa dessa fragor...

- Va händer?! Är det omröstning i Vara?
- Vem är tillsammans men vem nuförtiden?
- Vilka sommar jobb ska alla mina sötnosar ha? Eller ska ni vara coola som mig och hänga pa stranden hela sommaren? ;)
- Vad är det ni längtar efter mest med mig? (Lisas fraga, fast hon menar mig Alida)
- Nagot nytt som har hänt i Vara som man booorde veta innan man kommer hem?
- Nagot nytt som har hänt i Sverige som man booorde veta innan man kommer hem?
- Saknar ni mig?
- Hur mar ni?
- Nagra roliga skandaler? Ni vet att jag älskar skvaller...
- Växer ni? Det gör jag.. pa bredden.
- Vad har ni alla för sommarplaner?
- Är det nagra bra latar i Eurovision? Tipsa sa kan jag lyssna pa dom pa youtube :)
- Sommarens MASTEN?
- Bästa saken som har hänt under tiden jag varit borta är...?
- Haha maste bara fraga, har taket pa varas inomhus bad ramlat in? Haha, eller har jag bara drömt det?
- Har Vara komun fatt nagra nya korkade ideér som dóm ska utföra?
- Finns det nagra nya otroligt onödiga statyer i vara?
- Har ni kommit pa nagra andra sommarplagor som jag borde känna till?
 
Japp, det var lite fragor :) Har ni trakigt, eller bara vill göra mig glad sa far ni MER än gärna svara!

Kan inte fatta att jag snart varit borta i ett halv ar... SHIT va tiden gar snabbt!
Skulle kunna slänga in nagon snygg bild här, men pa grund av tre anledningar ( anledning 1, kameran ligger i ett annat rum, anledning 2 har typ inte tagit sa mycket kort det sista, anledning 3 dom fa korten jag har tagit är nog inte visningsbara..) sa hoppar jag det. Sorry

Blogg konversation?

Jaa.. Det var ju Jennifer som började och jag vill da inte va sämmre!
Sa Jennifer om du läser detta, sa tycker jag defenitivt att vi ska ut och äta ikväll, kanske fast 5? (kasst smeknamn, men du är förlaten!)
Annars hur det blir imorgon, vet jag inte än.. lättare att prata med Per när han kommer hem vid 5 tiden, tar ett snabbt snack innan jag sticker, promise :)

Men du är inte här nästa helg va? eller hur var det? Har du tva eller en helg kvar i KL innan jag aker? När skulle vi boka in cannopy walk?

Jaaaaa... Det var la inte sa mycket annat jag ville fa sagt. Ville typ bara testa hur det var att konvicera via bloggen. Det var... kul? Okej.



Jag och min sötnos!

Puss pa dig hjärtat! ♥

jooooo du söta underbara nattaaa??

Har du sett avsnitt 21 av 90210??
Jag är käääär! ♥


Ge mig!

babbel trabbel snabbel

Tråkigt, vill att min söta syster ska svara i tele, så jag kan få prata med min sötnos lite. Men neee.. sötapan befinner sig i VEDUM! Va fan gör man där?!
Jag är trött...

Idag har Lisa varit hemma, ledig från skolan.. Inte gjort särskilt mycket, spelat tv spel (nya grejen, dock är det fortfarande sims vi spela..) varit hos hennes psykolog (jag fick sola i en timme!!! LYCKA!) Sen har vi varit på manni peddi och shoppat lite på Plaza Damas :)
Fortfarande trött..

Sötnosar, jag är skype ledig måndag kväll, typ 3 i Sverige och 2 i London ifall ni är intreserande ;)
Sov gott allihopa!! Det ska jag.. ♥

torsdag

Hejsan, hur mar ni? Själv mar jag bra, tackar som fragar! :)

Ne, men seriöst, idag har det inte gjorts mycket. Lisa har varit hemma, vi har spelat tv-spel tittat pa det nyaste vampire diaries avsnittet (espisode 21, har du sett det än natta!? WTF liksom!) Har även sett det nyaste glee avsnittet. Oohhhh säger jag bara! :)

Det händer inte mer än vanligt här, jag trivs underbart, älskar värmen. Saknade dock solen idag, Nagra dumma personer i Indonesien har gjort nagot med nagot sa det har kommit svart rök över Malaysia. Fuck. Ne, men dom har typ eldat där eller nagot, tydligen händer detta varje ar, varar i ca 1-2 veckor. Suuurt.. Tur att jag har värmen ända :)
Kan ju lika gärna här spräcka eran bubbla om att jag kommer se ut som en pepparkaka när jag kommer hem. (Det trodde jag, det har gatt 6 manader da liksom...) Men nej. Jag är la lite brun, men ni kan nog jämföra mig med er själva, har allt hört att ni har sol där hemma.
Sa fort solen kommer fram i Sverige sa gar man ut, men här gör man fan inte det! Jag vill, men Lisa gillar inte solen och nu har ju hon varit hemma en del det senaste. Men men..

Tänkte köra ett inlägg med lite fragor sen :) Vill ha svaaaar! Var sa skoj sist, sa why not? Tydligen händer det endel i Vara som hmm.. nagra glömt att berätta om.. Men ni är förlatna! ♥


pepp inlägg till söta jennifer

Träna, träna trääänaaa!

Kommer sakna dig som FAN sötnos när jag aker till Sverige!
Älskar dig ♥





ett skratt förlänger livet!



























Efter denna resan sa kommer jag nog leva i en evighet! Tack sötnos!! ♥ (och fölat för en del bilder, men vi är sa grymt snygga sa var bara tvungen..)

yes, i'm a smart as!

Jag lyckades! I'm BEST!!!!

Bytte dock till en dator som redan hade itunes, men ÄNDAAA. Bara sma detaljer...
Huvudsaken är att jag lyckades ;)

damp dator

Jaaa.. ni vet la hur teknisk jag är?
Om man ska säga så här... storleksskillnaden på en elefant och en mus. Jag är musen.
Varför ska jag aldrig lyckas?! Va FAN gör jag för fel?!

Nu ska ni få veta...

Just nu (jag vet att detta kan komma chockande, men glöm för guds skull inte av att andas!) så sitter jag vid datorn för att ladda ner lite låtar till Lourdes. Hon ville ha lite nyare till sin ipod, hon lånar nämligen Anjas. Som typ bara innehåller gamla Abba + andra gamla låtar. Och det är inte så att jag inte tycker om Abba, men det finns faktiskt en gräns. Så nu är jag så söt och snäll och hjälper Lourdes. Detaljen var att jag var tvungen att lyckas ladda ner utorent och itunes till datorn och tro det eller ej, men jag lyckades! Nu måste du väl änna erkänna att du är impad käre bror?!
Kanske inte ska ropa hej för tidigt, är nämligen fortfárande på sista steget av itunes, men hallå? Vad kan gå fel?

Lisa, är föresten hemma idag igen för er som undrar.. :p
Älskar er!!! ♥

Svar pa tal

Pappa verkade bli lite sarad för att jag inte köpte converce till han och mammi med, sa nu fragar jag er först. Vill NI ha converce? (Ni vet sandanna där snörskor, som finns i massor av olika färger..)

Japp, tänkte även passa pa att säga god natt till er alla där hemma!! Snaaaart är jag hos er! <3

det är tisdag idag...

...och jag har tråkigt. Lisa är hemma idag igen... Hoppas hon åker till skolan imorgon då hon är ledig torsdag och fredag och tisdag nästa vecka... Vill ha lite soltid :p Hon har varit hemma varje dag sen jag kom hem från Tioman nu nämligen
Men men... Nu åker Per till Tyskland/Sverige ikväll så blir att skicka med ett lass hem. Har varit och shoppat converce till syster och bror. Var på två ställen och INGET av dom hade storlek 36 eller 37 i dom färgerna jag vill ha! JÄVLA SKIT! Så det blev inga till mig, men ska kolla någon anna helg.. Förhoppningsvis för dom in några :)


Älska converce!


helgens konstanterande

Jag och Jennifer har hela tiden sagt att livet inte kan bli bättre. Att vi har det underbart och ja det har vi, dock sa har vi kommit pa att det kan bli bättre.. När jag kommer tillbaka hit till KL fran Sverige sa bor Jennifer här pa heltid! Det mina söta sma kompisar kallas LYCKA!

Tack Jennifer! ♥

lat

JAG HATAR NÄR MAN HAR SKRIVIT ETT JÄVLA FUCKING INLÄGG OCH SA FÖRSVINNER DET!!!! WTF!?

Igar natt sov jag 4 timmar och natten som var nu, alltsa lördag till söndags natten sa sov jag 2. Men det har varit värt det! Fy fan va skoj jag och Jennifer har haft! :) Tva partykvällar i rad! BÄST! Trött som jag är nu (jag ramlar ihop vilken sekund som helst, bokstavligt talart.) sa tänkte jag köra en liten fuskis. Jag länkar till Jennifers blogg sa kan ni läsa om vara party kvällar där! Smart va!?

Haha, Lisa nu är du avundsjuk va? När smarta Alida kunde komma pa en sadan smart idé heeeelt by herself! :)

Adios! Eller aa... Gooo natt!

tioman island

Random pictures










































Vad är en bal på slottet?



Hittade Annas hjärna på botten.. Var lite tung för att ta med hem.. Guuud va den tjejen måste varit smart innan hon tappade bort den!




Lägg upp en bild från:

En bild som är tagen utomlands

 



En bild från en fest

 



En bild på en bästa vän(er)


Har många, men här är några ♥

 

En bild som du aldrig lagt upp

 


En bild som påminner dig om gamla tider



En bild på dig själv när du är osminkad

En bild på något som gick snett

En bild på någon person som
alltid ställer upp för dig

Haha, har typ bara denna bilden på pappa då min hårdisk kracha..

En bild från i somras

En bild som du alltid skrattar åt


Jennifers glädje när båten kommer och hon inser att vi inte  kommer bli strandsatta :)

En utklädd bild


Karnevalen i ettan, klassen var fjärilar. ;)

En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om


Älskar dig! ♥


tioman

Eftersom min söta syster la upp EN bild igår så tänkte jag göra desamma :)
Varsegoda!


Sammanfattar resan med ett ord.
FUCKINGAMAZING!

Strejk

Japp, sorry vänner, men just nu tänker jag blogg stejka tills min söta och underbara syster uppdaterar sin blogg.
´

Här kan ni ga in och lägga in klagomalen.
Älskar er ♥

samtal till sverige

Har precis haft ett samtal med älskade pappi. Pratade lite om söta Leo..

A - Han verkar ju värsta mongo hunden..
P - Ja, han är helbombad!

 


bokat!

I'm comming home!

Biljetterna är bokade (tror jag).. Vet ej exakt datum, men Anja sa att det var runt den 17 juni!!!!! LAAAAAAAAAANGT innan midsommar!! FAN va jag är glaaad!! TRAAA LAALAALALAALAAAAAAAAA!!

Bloggar mer imorgon om min och Jennifers underbart fantastiska vaccation! (om jag hinner.. Lisa är sjuk/hemma)
Puss pa er!!

AAA!! Just det, haha läste pa facebook att haha ni har fatt snö hemma i Vara igen? Haha, sorry. Men skadeglädje är den sanna glädjen ;)

RSS 2.0