Mys i blomberg

Blev typ bara kort när vi var i vattnet (som var APkallt(!) btw.) Men det blev iallafall några bilder ♥

imorgon är de fredaaaa

Gårkvällen var myyyys! Var med världens bästa tjejor i blomberg. Vi grillade, badade, tog lite kort, åt jordgubbar med grädde och skrattade! :) Saknar sånna där enkla kvällar, det behövs inte mycket, igentligen bara det rätta sällskapet ;)
Bilder kommer senare ikväll.
Nu ska jag pappi, clara och leo sticka och äta italiensk glass, sen tar jag clara och leo bilen ut till tråvads badet och möter nattis och hennes syster plus barn :) SKOJ!
Hoppas ni (anna och jennifer) har det bra borta i NZ och KL :)
Älskar er!! ♥

grillning står på schemat!

Vi lyfte på röven allihopa så ikväll blir det grillning och kanske bad i blomberg hos söta elin :) Jag stanna sedan över där. Dumt och tråkig men vår söta nattis kunde tyvärr inte följa med pga jobb. Men vi har mys inplanerat i helgen med, så det är ingen fara! :)
Nu ska jag iväg och köpa jordgubbar!
SES!

lek med kusiner och italiensk glass!

Italiensk glass är den bästa! Vi kan ju inte neka Leo till en egen då.. :p haha

midsommar!

Jag vet inte vilken som ser bäst ut, på den första ser nattis lite.. aaa... och på den andra  trycker jag in hela näsa i hennes fejja.. hahah Vackert..
Bästa midsommarn! :)

Fyndat!

Hejsan hoppsan!
Nu är vi hemma en snabbis efter att ha fyndat lite ute i mormor och morfars lador. Ska troligtvis åka ut i eftermiddag för att hämta det. Bilder kommer!
Men tänkte börja med lite andra bilder :)

onsdag?

Fick hjärnsläpp när jag skulle skriva vilken dag det är idag, men det ÄR onsdag...elle?? Haha
Nu ska vi iallafall iväg och hämta upp morfar och sen ut till skarstad där han och mormor bodde förut (dom har flyttat om ni inte fattat det än...) Iallafaall, det finns fortfarande lite grejs att rensa och så och jag vill så gärna åka dit. Så idag blir det rensnig på förmiddagen! Efter lunch får jag se vad jag hittar på.. ingan bestämda planer än. Men ska åka till min söta Elin i kväll runt 5/6 tiden :) MYS!
Vi hörs!!

HELVETE!

Har skrivit ett JÄVLA INLÄGG TVÅ GÅNGER OCH SÅ HAR JAG PRECIS BYTT TILL JÄVLA GOOGLE CROM ELLE NÅN SKIT, SÅ RÅKAR ALLTID TRYCKA NER DET DÄR JÄVLA FÖNSTRET SÅ NU HAR JAG SKRIVIT SAMMA INLÄGG TVÅ GÅNGER MEN ALDRIG HUNNIT PUBLICERA DEN JÄVLA SKITEN INNAN JAG STÄNGER NER DE AV FUCKING MISSTAG!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!!!! HATAR DETTA MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSTE FIXA TILLBAKA TILL NORMALT IGEN! (elle typ be min syster som fixa denna skiten åt mig för jag fattar ju nada!) HATAR DETTA!!
Nu ska jag sova, är irriterad och hungrig, ingen bra kombination när jag ska sova... F*ck!!
God natt.
ps. inlägget skriver jag imorgon, när jag är på bättre humör...

sorry...

Förlåt för dålig uppdate, ska försöka bli bättre. Men sitter inte ens vid datorn under dagarna, springer runt och leker hela tiden :)
Snabbt av det ni missat.
Igår var jag med kusinerna och clara och leo. Vi busade lite, tog axel till simskolan medans vi andra gick och besökte morfar en snabbis.
Lunch, sen tandläkaren för min del, som är totalt dum i huvudet, inte  han som person utan mer just det faktum att han sa åt mig att äta mindre frukt annars kommer jag få hål i tänderna..Av frukt!
Sen drog jag sofia clara och leo till parken och åt italiensk glass (sofia berättade aldrig för axel att vi skulle dit så han valde att stanna hemma. Och ja, även Leo får en egen glass)
Sen drog vi till morfar igen och fikade lite, sen besökte vi mormor (hon bor på solgården) och sen hem. Där hade vi 4 filmmys och åt popcorn! :) Gott!
Idag har jag färgat håret, solat lite, busat med Leo, besökt farmor och farfar, kört bil (parkerade jätte snett och trodde det var rakt, mamma tror jag behöver övningsköra lite till) men bäst av allt, jag har sett på morden i midsomer!!!! Som jag har längtat! Nya avsnitt! Dock synd att barnaby inte är med, det är hans kusin istället. Men det funkade helt okej då jones fortfarande är kvar :)
Japp, det var lite smått vad som hänt. Puss på er så länge!!

nu...

Drar iväg för att leka med söta kusinerna nu, på vägen ska jag möta upp syster (som frägat håret) och Leo. Vad vi 5 ska hitta på vet jag ej än. Men vi har en lista med saker vi ska göra under tiden jag är hemma! :)
Ciao!

Ensam hemma!

Ni fattar inte hur lycklig jag är just nu!! JAG ÄR ENSAM HEMMA!!
Jag kan springa runt naken, ha mega hög musik på, skrika och sjunga med till musiken om jag vill och jag behöver inte ta hänsyn till någon! (Inte ens leo är hemma!)
Nu kanske ni undrar varför jag tjuter av glädje över det (jag tjuter faktiskt) så kan jag tala om för er att jag har inte varit ensam hemma på 7 månader. 7 MÅNADER! Fattar ni?!
Jag älskar känslan av att veta attt jag är själv i huset, underbart! Dock ska jag dra om en timma, men ska njuta till fullo! :)

Varför?

Varför går man (hoppas det är fler människor än mig där ute, eller är det bara jag?) inte och lägger sig när man är trött liksom? Eller åtminstonde i någon vettig tid? Varför ska jag alltid envisas med att sitta vaken liiiiiite längre? Även om jag inte har något speciellt att göra, så tvingar jag typ ALLTID mig själv att sitta vaken liiiiite längre.
Varför?
Nu blir det iallafall God natt!

sångrum? Sovrum?

Clara blev sur när jag "slängde ut henne från sitt sångrum" som hon säger.. Medan jag kallar det Mitt Sovrum.
Hon har typ bosatt sig i mitt rum medan jag har varit borta och tycker att det ska bli skönt när jag åker igen så hon kan få tillbaka "sitt sångrum". Tack sötnos, känner värmen.. ♥

seriöst?

Syster kom precis in efter en runda med Leo och sa..
- Jag träffade en annan ägare med hund ute och hon sa att om hennes  hund biter henne så biter hon tillbaka i hundens öra!
Hahah Vi funderar nu på om detta är något vi ska testa med Leo.. Haha
(Han bits/gnager typ hela tiden)

borta bra, men hemma bäst

Självklart stämmer det! Dock har ju inte vara allt som jag älskar.. Det är ju ett problem.
Är nu hemma i vara, har träffat vår hund, som är helt psyko. (Clara skyller på att han är en valp.. haha men jag lovar er, han är speciell.) Jag har firat midsommar med nästan alla mina underbaringar och jag har softat! FAN va skönt det är! Känns inte som om jag har gjort det på aplänge! UNDERBART!
För er som undrar så betod misommar av fest på smögen campingen i kungshamn. Skit skoj! Vi skulle gått in på Harrys men blev ändrade plander, (dock stod vii kön rätt länge men hoppa Vet inte om det finns så mycket att berätta men planen var att vi skulle sova i bilen, men min söta pappa kom och hämtade oss kl 4 på natten :)
Bloggar mer sen, då kommer förhoppningsvis bilder med :)
Puss på er!

Midsommar!

Kommer troligtvis inte kunna blogga förän på måndag (kanske söndag..) Men vill iallafall titta in och onska gld midsommar till mina två sötnosar som tyvärr inte är hos mig just nu.

GLAD MIDSOMMAR PA ER UNDERBARA ANNA OCH JENNIFER!!!
Älskar er! ♥

WIHOOOO!!

IMORGON AKER JAG HEM!!! GLADJERYCK!!!

ett inlagg

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Rosa
färg 2: svart
färg 3: Turkost

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Japp! 
Fått ditt hjärta krossat: Nepp
Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja
Fått reda på att någon har pratat om dig: Haha aa...
Kysst en kompis: Ja

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var i Malaysia, Fick massor av fina presenter och hade manga mysiga samtal med familj och vanner 
Vilken tid vaknade du idag: Blev vackt runt 9 tiden tror jag..
Vad gjorde du igår runt midnatt: Forsokte sova.. 
Någonting som du längtar till: MIN FAMILJ OCH MINA VANNER I SVERIGE!!! ♥
Senaste gången du träffade din pappa: 2,5 manader sen kanske?
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Oj, det är mycket. Men vill flytta utomlands for ett tag iallafall till att borja med.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Japp
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag inte "orkar" ga upp och hamta nagot att ata (min mage SKRIKER)
Långt eller kort: Langt?
Vad gillar du gällande dig själv: Min positivitet (sager man sa?)

DIN FÖRSTA:
Operation: -
Piercing: Hål i oronen
Tatuering: -
Bästa vän: Har manga ♥
Sport: HATAR! Men min forsta var la..orientering.
Husdjur: Hund (Som jag ska traffa forsta gangen imorgon!!)) Haha
Vaccination du minns: Massor av olika, ska ta en nasta vecka tror jag. Hepatit b.
Alkohol du drack: Ingen aning..

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller pussar: Kramar.. tror jag..
Kortare eller längre: Längre…
Romantisk eller spontan: BADA! Har hoga krav pa killar.. Sorry.
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar.


Hur klarar ni er?

Assa jag har seriost funderat skarpt pa att kopa en nya mobil. En lite coolare modell, alla mobbar mig for min stenaldersmobil. MEN tar genast tillbaka tankarna. Hur ska jag kunna ha t.ex. en iphone om den ser ut sa har efter att ha tappat den EN gang i marken?

20110622-123139.jpg
Jag tappar min telefon FLERA ganger DAGLIGEN i marken... Jag behaller min mobbe ett tag till.

Magnum White

JAG ALSKAR MAGNUM WHITE! OCH DEN FINNS HAR!!


Vagar inte namna hur manga jag har atit.. :p

TITTA PAPPA!

TITTA PAPPA! TITTA!!!

Jag har traffat Beatels!!



Tragigt nog blev det ratt kassa bilder inne pa madame tussauds da lisa inte forstod att hon maste andra installning pa kameran (trots att jag bade visade henne och paminnde henne typ varje gang.. haha)
Men bjude pa nagra anda.


Min framtida man och jag ♥


kande mig ratt kort..


Gjorde high figh med paven! ;)




Vet inte riktigt vem detta e, men han sag rolig ut :)


Vet inte heller vem detta e, men antar att det ar nagon kand boxare :)










Delade ut lite pussar. Lisa fatta inte varfor, men halla! Man far ju passa pa! Nar jag ar tillsammans med Robert Pattinson sa tror ja inte att han uppskattar att jag gar och kysser alla hetingar..Sa jag passar pa nu ;)



Vill verkligen aka till nagot mer madamme tussaud! Kompisar?!


Jennifer

For att inte sakna min sota rara Jennifer borta i Malaysia sa valde vi att kopa nagot som paminner oss om varandra. Denna sota lilla figur paminner mig om Jennifer.



Hon har en likadan, fast andra farger. MEN jag kan ju redan nu saga att jag skulle ALDRIG matcha gult och blatt. NEVER.

utvaxt

Jag har bett pappa att kopa har farg at mig sa ja kan farga lite snabbt antingen imorgon kvall (natta?) eller under dagen pa midsommarafton.. Det ar liksom akut som ni kanske ser pa denna bild.


Nej, blixten gor inte sa att det ar ett gult strack mitt i det. Det AR sa.. Ser ut som en prinsessa! (not)

Man kan skylla pa mycket och jag tankte att jag ska skylla pa att jag skulle fargat tva dagar innan vi akte fran KL, men sa blev lisa sjuk sa var tvungen att vara hemma.. Sen skulle jag fargat har, men anja glomde typ att boka tid da vi gor olika saker varje dag.. Men jag sa att det ar lugnt, fargar lite snabbt med ica farg nar jag kommer hem, sen besoker jag pappas jobb i nasta vecka om det behovs :)

zoooo

Idag har vi varit pa en djurpark. Vi sag en bebis apa. Eller aa det var en gorilla bebis, men den satt pa magen pa mamma apan  gorillan sa vi sag den inte sa bra. DAREMOT sa sag vi varldens coolaste pappa gorilla! Sag typ ut som king kong! Seriost assa, han gick fram till fonstret och satte sig ratt framfor oss och poosa sa vi kunde ta kort. Me like him!






Vill bara

saga god natt! Imorgon ska vi troligtvis till en djurpar och kolla pa en bebis apa (sjalvklart dom andra djuren med, men kande bara for att namna bebis apan.) Om det nu inte regnar som tidningen sager :(

Ja ja, GUTEN NACHT! :)

RYCK!! GLADJERYCK!!!

Jaooo.. ja hoppar typ av gladje nar jag bara tanker tanken att jag far komma hem och krama nastan alla mina sotnosar, Anna och Jennifer jag tanker pa er ♥

Iallafall tankte beratta lite vad som har hant det senaste.
Borjar med det viktigaste (elle aa.. nast viktigaste, det viktigaste kommer sen..)

Harromdagen sa fick vi korsbar efter maten. Vilket resultera till att lilla jag kom pa det dar med att man ska kunna knyta "stammen" (eller vad kallar man nu den?) iallafall, man ska kunna knyta den i munnen med bara tungan. Gissa vem som klarade det pa fortsa forsoket!? Moi! ALIDA!! (Stolt? JAAA!!!) Har aldrig testat det forut och trode inte for en sekund att jag skulle klara det. Nu vagar jag inte testa igen ifall jag inte klarar det.. :p

Torsdag
Jag och Lisa satte oss pa taget mot Berlin. Lisa var lite nervos da det var typ forsta gangen hon skulle vara utan sina foraldrar i 4 dar och sa har hon typ aldrig akt tag tidigare (typ bara nagra fa ganger). Iallafall, efter 5 timmar kom vi fram och pa stationen stog Claudia (lisas moster) och vantade pa oss.
Ah.. skriver lite mer kortfattat, annras sa kommer ni aldrig lasa klart detta inlagg..
Vi gick och tog en drink (juice) kollade lite pa berlin muren akte hem till Claudias lagenhet. Vi gick pa en promenad och vi hjalpte Claudia att plocka maskrosblad och nagara  andra blan da hon ater det som sallad. Jag blev ju nyfiken och var tvungen att testa, resultatet det var okej, lite beskt. Men faktiskt helt  okej. Sa nu kan jag vara tuff och saga att jag har atit maskrosblad :)

Fredag
oooo... Okej, ni som kanner mig kanske vet att jag inte har det bastaste minnet i varlden. Sa minns inte exakt vad vi pa vilken dag. Sa jag tankte att jag skriver ner lite random om vad vi gjorde unde vara dagar i berlin.

Vi gick pa sightseeing, vilket slutade med shopping (I LOVE SHOPPING! Ni far se bilder nar jag kommer till sverige) Dock gor inte claudia det sa vara bara inne pa HM snabbt for att kopa en ny klanning till henne (hennes gick sonder). Vi tog aven en varm choklad pa ett choklad fik. Den basta chokladen jag druckigt i mitt liv! Mumma!!!

Sen nar vi gick runt pa stan sa fick jag syn pa madame tussau (stavning?) Iallafall, jag och lisa var ju bara TVUNGNA att ga in dar. Vilket slutade med ett stooooort leende som tackte hela mitt ansikte. OM han hade kunnat prata sa VET jag att han hade friat. Jag bara VEEET det, kvinlig inst(grejs) kallas det.

Sen var vi pa ett klatter stalle med massor av klattervaggar och sant och klattrade och greja i nagra timmar, Kan ju saga sa har, den traningsvarken som jag fick av liite klattrande pa nagra klattervaggar och lek pa en mjuk matta KANDES tillskillnad fran den jag fick nar jag akte tjejvasan, (da fick jag typ ingen alls, var nastan besviken..)

Claudia var ivag en kvall och hade trumlektion, da stanna jag och lisa hemma och hade mys kvall. Vi sag filmen Evita. KOMPISAR! VI MASTE SE DEN I SOMMAR!!! Hur bra som helst! Alskar den! Lisa med tydligen for vi sag den 2 ganger under dom 4 dagarna vi var dar.. :p

En kvall sa var Claudia och lisa pa dans humor, var ju bara att hanga pa. Visste inte riiiiktigt vad jag forvantade med for stalle, men kan ju saga sa har. Jag forvantade mig fler an 11 stycket (plus 3 i personal) totalt pa dansstallet. Men vi hade skoj, det var tva man och resten kvinnor alla var over 40 ovh alla bara slappte loss till nagon konstig musik 9ingen vanlig klubbmusik har inte) Den enda laten jag kande igen var Hung up med madonna. Haha men som sagt, det var konstigt nog skoj anda ;)

En dag var vi ute och akte tramp bat, skoj! Skulle va kul om typ Lidk hade det. (Eller har dom det?)

Vet inte om det ar nagot mer, kommer jag pa nagot mer sa lovar jag att saga till :) Hoppas ni har det bra, far se kanske lagger upp bilder senare idag annars kommer det nar jag ar i sverige (lattare med min dator).

Oj, va langt det blev.. Hoppas det fanns nagon tont som orkade lasa allt. Om inte, snalla skriv att ni gjorde det anda. Sa jag liksom inte tror att jag skrev allt i onodan.. Jobbigt liksom..

Haha var nara pa att avsluta med godnatt (kollade precis pa datorns klocka som ar 17.27.) och tankte att jag skulle skriva "skriver nog inte mer idag sa lika bra att saga god natt nu.." :p Huuuumooor. Ne.

Morsing korsning!

hojhoj!

Hejsan, vill bara titta in och saga att imorn har jag troligtvis tid att blogga! :) Ar hela tiden med lisa pa dagarna och nar vi har ledig tid sa sitter alltid hon vid datorn (det ar hennes dator..) sa lanar den bara snabbt ibland nar hon ar pa toa och sant. (Nu pratar hon med Anja lite t.ex.) Men hinner aldrig skriva langa inlagg sa det ar ingen ide att forsoka ens.. Vi har sett pa pirates of carrabien idag, forsta. Nu ar det dags for andra innan laggdags. (det har regnat idag, darav filmtittande.)

Tillbax i mannheim

Hejsan hoppsan, sitter och kollar pa facebook och blir helt tarogd. Jag vill ocksa ta studenten igen!! Iallafall fa uppleva den med er dar hemma..
Aja.. har varit i berlin i 4 dagar kom tillbaka for typ 3 timmar sen. Nu ska det snart sovas. Ni fattar inte hur trott jag ar.. Ska forsoka blogga lite snabbt imorgon :)

Men ville bara saga
JAG SAKNAR ER! ♥

Tisdag

Om en timma eller tva sa ska jag, lisa, anja och anne ivag pa en shoppingtur :) S K O J !
Fram tills dess sa ska lisa spela sims och jag ska lasa :) S K O J ! (detlajen ar bara den att jag vill inte att boken som jag laser ska ta slut..)
Aja..Forst ska tanderna borstas!
SES OCH HORSES!

BTW! Elin tror jag ar i GBG vid 6 tiden pa kvallen, vet ej exakt, an. Per ska faxa biljetterna :)

Juni 13, 2011

Hejsan!
Vet arligt talat inte vad klockan ar och vagar nastan inte titta. Hur kan vara sa har trott? Anja sager att vi fortfarande kan skylla pa jet lag, sa tankte att jag gor det.
Jag ar trott skit trott. Har jet lag, sa jag FAR vara trott.

Iallafall, imorses tog jag anne och lisa en timmas promenad och kollade pa slussen, sedan softade vi fram till 3 (?) och da drog vi 3 ivag till en konsthall. Japp, var nog bland det trakigaste jag gjort i mitt liv, men vad gor man inte. Skulle namligen inte behovt folja med eftersom anja skulle med och hon sa att jag inte behovde om jag inte ville.. (hade istallet tankt att kolla om nagon rolig filur var ute pa skype, SNALLA sag att ni inte var ute vid 3 min tid! Tack!) Iallafall, Anja borjade prata med per i telefon och det slutade med att hon valde att stanna hemma. Och nar lisa kommer och sager att dom ska aka sa slanger jag ur mig komentaren: Aker ni sjalva eller vill du att jag ska folja med?
Hon svarar att det ar okej, att hon och anne aker sjalva, det gar 2 min sen kommer hon tillbaka och sager, ne alida du far aka med anda.. Jahaa.
Fick snabbt slanga pa mig lite klader och sen bar det av. Jag vet inte varfor (kanske det beror pa att jag troligtvis inte ar helt mansklig) men jag bokstavligen HATAR konst. Jag gick mest runt och dagdrommde (som ar min nya hobby nufortiden) Och nar jag trodde att det var slut pa rum med tavlor och skit i sa visade det sig att jag hade fel. SAN TUR VAR, sa namde jag inte min tanke jag hade den sekunde jag steg in i det rummet. Haha Vilket var, "Jag tror detta bara ar ett rum som dom har slangt in massa skit i, tror inte det ar meningen att vi ska ga in har.."
Det visade sig dock vara fel..
Men vada?!
Golvet var tackt av kartong, det lag brador i en hog (typ bara slangt dar..) det lag halva skyltdockor i en hog och det sag arligt talat ut som en arbetsplats.. Hur ska jag kunna veta att det var konst!?

Aja.. Nu ska jag in i dushen!
See yaaa!!! ♥

tyskland

Jaha, tankte da fortsatta beratta lite skit har i detta inlagg nu da..
Nar vi var i amsterdam sa hade vi ca 3 timmar innan nasta flyg skulle ga, anja gick och shoppade lite medan jag ocj lisa satt i nagra stolar och laste :)
Nar vi precis ska ga in i gaten sa upptacker anja att hennes datorvaska inte ar med. Hon har da glomt den pa planet, shit.. anja springer ivag for att forsoka hitta den, medan jag och lisa vantar. Hon kommer tillbaka da det ar ca 20 min innan vart flyga ska ga. Lisa ar stressad, anja lite antagligen jag va coool (som vanligt) och tog det lugnt. Vi inser att vi inte kommer hinna sta i gatekon sa vi fragar i personalen om vi kan ga fore, vilket vi kan men sedan sager dom at oss att vi ska komma med dom. Vi far ga igenom nagon anna  sakerhets koll, typ dar flygpersonalen gar igenom (och sadanna som vi, dom som ar sena..) MEN for att komma dit, nu ska ni fa hora! Vi fick aka en san dar minibil! COOLT VA!?  En jatte schyst kille hjalpte oss med allt och vi kom tillslut pa planet. (Trooor att planet lyfte 10 min senare pga. oss.. hahah)

Fredag
Vi kom iallafall hit och fick typ en jalvla chock nar en 45 min taxi resa ligger pa ca 1060 kr har medan i malaysia skulle vi betalat 60 kr...Snacka om skillnad, hur fan ska jag kunna leva med dessa priser i 2 manader!? Aja.. Val framme sa satt vi och pratade lite sedan gick jag lisa och anne (mormorn) och handlade lite infor frukosten dom kommande dagarna. Minns inte exakt vad vi gjorde mer den dagen (Vi at givetvis..) Sedan somnade vi nog runt 8 tiden. Hatar jetlag.

Lordag
Vaknar upp med ont i rygg, axlar och armar. Hatar att sova pa flygplan (Visserligen sov jag inte mer an max 4 timmar men kan garantera att det inte var skont.) Iallafall, vi tog det lugnt pa formiddagen, sedan efter lunch akte vi ivag pa en musikal, Cats. Den var jatte bra och det var jatte skoj. Trooor dock att det hade varit jatte jatte mega bra och jatte jatte mega skoj om det hade varit pa engelska.
Fick sjalvklart inte ta bilder dar inne, men tuff som jag ar tog jag tva anda ;) (utan blixt)
Sedan blev det hem och ata kvallsmat sedan ner i sangen..

Sondag
Vi gick upp och at frukost, sedan akte vi ivag till en Park som heter Luisenpark. En jatte stor och jatte fin park! Dar inne fanns det flera lekplatser (till min stora lycka) stora grasplattar dar man kunde ha picknickar, resturanger, caffen, djur, trapolin, man kunde aven aka batar och mata (jatte fula) fiskar! Akte sedan hem, sa satte sig lisa vid datorn och jag lag ute i solen :)

Mandag
Har precis kommit ner frna frukosten och vet inte riktigt vad vi ska hitta pa idag.. far la se vad som hander.


Lisas morfar ar 93 ar, vilket INTE marks. I lordags stod vi och kastade en handuk pa varandra (han borja). Nar vi skulle ga ut igar sa tog han sin kapp (som ahn inte anvander) och borhjade spela elgitarr pa skoj i luften med den. Han ar tuff.
En annan sak som jag kan saga ar att har pratas det tyska tyska tyska tyska och lite engelska och ytterst pytte lite svenska. Ja, alltsa.. Jag trodde inte det var mojligt att dagdromma sa mycket som jag gor, hinner liksom inte med nar dom pratar tyska och ofta blir det for jobbigt att koncentrera sig (jag laste liksom tyska for 4 ar sedan, jag ar inte dirket nagot proffs pa tyska langre..)
Sa igar nar vi satt och at middag bestamdes det tydligen att vi skulle ut och ga dirket efter middagen. Vilket jag tydligen missade och forstod typ nar anne bad mig gora mig iordning for promenaden.
Jag sitter mest och dagdromme, ler lite och sager ja eller danke schon. Opa kan ingen engelska alls, anne forstar och kan prata lite men tilltalar mig anda pa tyska, Anja pratar engleska eller svenksa men mig (men hon ar inte alltid med..) och lisa tror att jag ar battre pa tyska an vad jag igentligen ar, dvs. hon tilltalat ofta mig pa tyska med.
Sa all denna tyska gor att jag ofta sitter och dagdrommer hela dagarna.. Haha Igar satt jag och planerade mitt och min framtidamans (robert pattinssons) brollop. Ni kan kalla mig crazy om ni vill..

Nu ar det sa har med bilder, jag som ar en av dom smartaste varelserna pa denna jord lamnade men VILJE kamera sladden i Jennifers lagenhet i KL. Vilket innebar att jag maste ta ut minneskortet ur kameran och satta in i datorn. Och visst det ar inte mer jobb an tidigare, men kameran ligger liksom inte brevis mig nu. Sa jag orkar inte.. Bilder kommer nagon annnan gang :)

Kramar!

Klockan ar vad har?

Hejsan igen!
Tankte beratta lite mer om hur flygningen gick har namligen en coool grej att beratta (Lisa du kommer bli JATTE avis :) ) Men klockan ar halv 2 for oss pa natten sa just nu trippar jag och Lisa runt i huset och funderar pa att borjar sjunga. Kanske skulle bli rock stjarnor? Hmm...
Nepp, det blir sangen istallet for scenen..
Hors imorgon!

Ps. Lisas morfar ar jatte sot!

ta mig tillbaka till malaysia!

Det ar ISKALLT har! Sitter i jeans, tjocktroja och SOCKAR! Forut lag jag i sangen med tacke och flis fillt med. Jag saknar varmen, GRYMT mycket!

Men annars da, kan ju saga sa har.
Jennifer, hade det inte varit sa att jag hade velat ha kvar dig i Malaysia sa skulle jag sagt AK TILL TYSKLAND OCH JOBBA FOR ASA OCH HENNES FAMILJ!
Fatta va snygga killar det finns har! OCH jag ar bara i en liten stad nu (Mannheim) TANK bara pa vad som finns i Berlin!!! :)

Iallafall.. Resan gick bra, sov typ 3 timmar. Satt sjalv (fick ju boka om biljetterna) det va helt okej for mig, fick dock sitta brevid en gubbe som luktade lite.. Maten var la sadar, bast var helt klart fruktsalladen som man far till frukosten (aven om en melonklyfta smakade spya)

Berattar mer senare, nu ska det goras kvalls mat. Mumma! Eller aaa.. Lisa sa nyss att det inte alls ar mumma, det ar brod. Men da kanns det lite som hemma iallafall, tror ni jag kan fa te? :)

PUSS!

Tyskland nästa..

Hejsan, vet inte om jag kommer fa möjlighet att blogg imorn innan vi aker (ska ju packa ner datorerna liksom) iallafall, sa tänkte jag att jag säger Bye bye Malaysia och underbara Jennifer ♥ I'll be back! nu istället. Sa..

Bye bye Malaysia och underbara Jennifer ♥ I'll be back!
I LOVE it here! Jag VILL bo här! Maste kolla upp det sötnos! MASTE! :)

Massor av kärlek till familjen, släkt och alla söta vänner ♥

Alla sötnosar hemma i Sverige? SNART SES VI!!!! ♥

Nu rakade det bli väldigt mycket hjärtan i dett inlägg, men äh..
Jag älskar kärlek! ♥ ♥ ♥


För er som undrar sa ska vi till Manheim (tror det stavas sa..) i Tyskland. Lisas mormor och morfar bor där, fast dom kallas för Anne och opa :) Opa=morfar/farfar pa tyska, Anne ville inte bli kallad mormor när hennes första barnbarn kom :p Haha Sött! Sen har det liksom hängt med :)

Puss pa er! (Vi kör ett hjärta till!) ♥

Aaa.. just det! God natt och dröm söta drömmar! ♥



nick pick

Idag pa eftermiddagen sa packade jag och Lisa ihop en picknick korg för att ga ut och ha nickpick, MEN da kommer Lourdes och säger att det regnar ut.. What? Why? Nooo.. var typ mina ord. Men vi gick ut anda och satte oss under taket i tradgarden :) Mys!
Loucy följde även hon med ut och tydligen blev hon törstig da hon körde ner nosen i mitt glas med vatten. Jahapp, bara att hämta ett nytt till mig da och fylla pa "hennes".
Pa förmiddagen satt Lisa vid datorn (sims) och det gör hon nu med. Är dock stolt att jag fick ut henne en stund :) Ni fattar inte hur svart det är.
Hoppas verkligen att vi kan hitta pa nagot imorgon med. Sa vi inte sitter still hela tiden.. Jag sitter ju typ alltid vid en egen dator (i samma rum) eller sa sitter jag ocj läser (i samma rum) förutom dom gangerna Lisa tvingar mig att titta pa, da sitter jag oftats och dagdrömmer och hmm:ar pa dom rätta ställena. :) Men maste fa göra nagot, det kryper liksom i kroppen pa mig.. Brukar ta ut lite energi med Lucy.. Men svart att göra inomhus..

Blev precis visad en dörr pa sims, den var tydligen brun fran början men hon ändra färg till vit, för er som vill veta..

Nu har jag tänkt att läsa lite, hörs! ♥


go insane go insane, throw some glitter make it rain on him





En av dom ar fejk..

vgfhdkjsm6alxfwhdkns

Är trött och irreterad.. Vart tillfälliga telefon nummer har jag nerskrivet pa en lapp som ligger nerpackad nagonstans i nagon av mina 4 väskor. Nu far jag inte tag pa familjen, ringde söta farmor som lovade att ringa pappa och be honom ringa mig, men ne.. det har han inte.. Och nu av nagon jävulsk anledning kan jag inte ringa farmor och kolla om hon överhuvudtaget fatt tag i pappa. PLUS att ingen verkar ha vart tillfälliga nummer (trots att vi säkert har haft det i minst 2 veckor, säker 3..)
Nu fick jag tag i farmor :) Hon har däremot inte fatt tag i pappa, men bror min som skulle försöka na pappa. Tack! MEN om nagon ser detta, HINDRA PAPPA! Säg att jag ringer imorgon. (Vill inte att hela huset ska vakna av att han ringer, PLUS sa vill jag ga och lägga mig.

Just de, vi aker inte till Tyskland idag.. Lisa klarar typ inte av att flyga utan förälder, sa nu är biljetterna ombokade tills torsdag kväll och Anja ska med. (Blev ändrat 15 min efter vi skulle akt hemmifran..)
Fragor?


God natt.
O ne, Jennifer. Jag har absolut ingen lust med att berätta all jävla (rolig) skit som vi gjorde i helgen..Tar det när jag är glad igen.. Du var ju med, sa förstar inte varför jag maste? Ni som vill veta far vänta..

Nu ringde mamma..

you fill me with sunshine

Klockan ar 12 och jag ar hungrig. Har pratat med farmor och farfar, mina sota kusiner nu ikvall, prata lite med mammi under dagen :) Tankte nu ringa en snabbis till pappa och morfar med, men tar nog morfar imorgon.. 
Nu ska jag beratta nagot bara for att gora er lite avis... Ska upp vid 8 (senast) imorgon, ska ivag pa spa pa formiddagen och sen manni peddi pa eftermiddagen, man vill ju liksom va frach nar man gar pa semester. Aaa sa resonerar vi har.

Tankte bara ta ett exempel hur javulskt rika endel familjer maste vara har, elle ne.. va fan jag ar trott och hungrig tar det nagon annan gang, klockan ar ju som sagt 12.. 
Godnatt!

Ps. Smultron, ar du inte nojd over att jag blogga igen?? Tre inlagg pa en dag! Snart ar jag helt tillbaka ;) Som sagt, jag ar ju en av stor bloggarna nu.

Karlek ♥ 

min typ av humor

En blondin går in på ett gym och ser en Bodybuilder. Blodinen frågar:
- Vad är det för något? och pekar på hans magrutor under tröjan.
Bodybuildern säger:
- Boom baby, det är 75 kilos dynamit!
Också tar han av sig tröjan.
Blodinen frågar igen:
- Jaha du, men vad är det då? och pekar på hans lårmuskler.
Bodybuildern säger:
- Boom baby, det är 75 kilos dynamit!
Också tar han av sig byxorna. Blondinen frågar en sista gång:
-Men vad i all världen är det? och pekar på hans kalsonger.
Bodybluildern säger:
- Boom baby, det är 75 kilos dynamit!
Också tar av sig kalsongerna. Blondinen springer så snabbt som hon kan ut från gymmet! Efter ett par minuter när bodybuildern har sprungit ikapp frågar han varför hon sprang iväg.
- Jag ville inte vara nära all den dynamiten när stubinet var så kort!




svar pa tal

Tankte att jag svarar har med for jag vet ju av egen erfarenhet att det kan vara jobbigt att tanka ibland. Sa jag forstar om du inte forstar att jag alltid (las; oftast) svarar pa alla komentarer bland komentarerna. Sa Lisa, for att gora det lite enklare for dig (och for att jag har trakigt..sa bli inte overlycklig och skutta runt och tro att du ar speciell.. for det ar du) Sa tankte jag lagga upp svaret pa dina senaste komentarer har :) Bra va!?

Fick dessa tva komentarer av henne nar jag bad om att fa hora lite historier om mig ni vet..(tanker dock inte beratta vad BZZZZ ar for er som undrar, sa lagg ner tanken pa att fraga.)

Postat av Liiiiis

Ja det finns ju lite att välja mellan. BZZZ till exempel haha

Jag och tjockis är på kusten nu. Förut hickade jag jättemycket, alltså verkligen JÄTTEMYCKET!! Då sträckte tjockis ut sin hand och sa:
-Hicka på handen så får du 100 spänn.
(I skolan körde de alltid med det knepet för att sluta hicka) Så jag tryckte och tryckte för att försöka få ut någon hick (det är ju lite tomt i plånboken lixom), men det gick verkligen inte. Då sa tjockis:
-Okej, jag höjer summan till 150 spänn!! Så om du hickar precis NU så får du 150 spänn!!
Så jag tryckte och tryckte lite till, och då hickade jag!!!!!! HAHAHAHHAAHHAHHA
Tjockis blev allt lite snopen efteråt.
rulltige

Postat av Liiiis

....rulltige ja!

Förut idag var vi hos farmor på rörbäck och åt kötbullar. Farmor frågade om dig. Jag svarade att du är i Malaysia och kommer hem före midsommar.
Då sa gustav
-ahh den där lille rulltige?!

Rulltige=knubbiga, runda

Mitt svar...

hahaLisa underbara, har redan berarttat om BZZZ (tror jag, far dubbel kolla..)
haha, kul.. sa korde min larare med under ett matte prov i 7:an, jag hicka inte... :/ fick du 150 spann av honom?! Isafall DU BJUDER PA GLASS I SOMMAR! :) Va sot, halsa farmor fran mig :) Kanns som jag har lamnat ett djuuuupt marke i hela din slakt.. Hoppas jag inte orsakat nagra allvarliga skador.. Ber om forlatelse i sa fall, OCH DU!! Halsa tjockis att att att... ahh.. sag nagot coolt och halsa fran mig




Det ar tur att det finns nagon har i varlden som har lika manga skruvar losa som jag och min liiiisis! <3 Halsa tjockisen att han nu ar med i min blogg. Han har gatt och blivit KANDIS! ;) Har liksom mellan 10-20 lasare VARJE dag! FATTA LIKSOM! Snart forbi Kenza, (Tror hon ligger pa 160 000 varje dag.. Nara eller hur!?)


jag lever..

Japp, i högsta grad! (eller hur man nu säger..)
Skulle iallafall vara GRYMT tacksam om jag fick lite hjälp. Lisa älskar när jag berättar historier som jag har varit med om, dock börjar min fantasi ta slut och jag har svart att komma pa nagra roliga (läs;konstiga/extremt störda) grejer jag har gjort under mitt liv. Sa jag ber nu er om hjälp, SNÄLLA! Skriv här eller pa facebook alla (berättbara för en 12 aring) ni kan komma pa! :)
TACK!

Ps. Helst innan mandag :)

RSS 2.0