I´M NOT WIERD, EVERYONE ELSE IS JUST TOO NORMAL


Jag har en plan...

Nu är det bara så att jag måste få planen att funka..
Önska mig lycka till, eller som vi säger här i asien wish me good luck! :D

julmys

Air con är på och sitter under täcke och mumsar på pepparkakor och dricker varm choklad med grädde, GOTT!
Hade papaya också, men den blev uppäten redan nere i köket.. :p

dagen hitills...

Älskar solen! Låg ute i drygt 3 timmar på förmiddagen. U N D E R B A R T !
Sedan gick jag in och satt och pratade lite med Anja, Lourdes och Lucy. Dock så bidrog Lucy inte med så mycket pratande. Sen blev det lunch ute i solen innan alla molnen kom. Då gick jag upp och satte på en film samtidigt som jag experimenterade lite med några naglack jag fick låna av Anja.
Nu är Lisa iväg på kickboxning så jag passar på att ringa farmor och farfar. :)
Kärlek! ♥

tisdag

Solen sken i fredags, lördags och söndags. Ett tag trodde jag att gud ville ha något i åtgärde, så satt måndag morgonoch funderade på vad jag möjligtvis kan ge honom. Men efter bara några få timmar sol på morgonen så blev det moln som sen blev regn, regn och åter regn.
Till råga på allt så fanns det ingen pepparkaksdeg att köpa på IKEA, pepparkaksdegen är ju inte Ikeas eeeegnaaa (!)
Men jag är inte bitter, för nu skiner solen på en klarblå himmel! Tror ändå nu att gud försöker gottgöra mig för peparkaksdegen :) Han är typ förlåten. Helt förlåten blir han när han kommer ner på jorden och ser till att allt dåligt i världen försvinner.
Nu ska jag ut och skaffa lite färg! Läs; sova.

ikea

Blev ingen pepparkaksdeg igår. Ville men det kändes för desperat. Ska dock dit nu med Lisa och Per. Så håller tummarna på att dom har det. Det är nämigen så att någon idiotisk idiot har fått för sig att dom ska sluta sälja svenska matvaror. Eller dom ska bara sälja ikeas egna varor. IDIOTISKT! Detta ska dom börja med världen över tydligen..
Helkorkat.
Vet liksom inte än om dom ska sälja julgranar eller ej i år.. och tro mig, det är SVIN dyrt med granar här, tror dom kan gå upp mot 1000 kr. Ikea har dom billigaste. Men men..

Dag 2 – Innehållet i min väska

Alla som känner mig vet att jag har typ allt onödigt som finns i väskan. Har liksom allt från toffsar, nagelfil, alvedon, plåster, näsdukar, tandtråd, skrynkliga antecknings lappar, plånböcker, nässpray, allmenacka, läppcyl, läppglans, glasögon, hand sprit, spegel, pennor, öronproppar, usb, smink m.m.

Regn

Fick ledigt vid 3 då Lisa åkte iväg på kalas, börjar heller inte förän imorgon runt kl 10. Det är nämligen sleepover. Jag och Lucy gick upp till mitt rum där jag började kolla runt lite bland all min packning och planera lite. (Håller fortfarande tron uppe om att jag kan klara mig utan overdraft). Sen satt jag vid datorn kollade facebook och läste lite bloggar ett tag. Efter en syund så skulle jag "bara" vila ögonen, men vi stensomnade båda två och sov i 2 timmar.
Vet inte exakt vad jag ska hitta på nu, borde typ äta då klocka är 20 min i 7. Men har ett grymt sug att hoppa in i en taxi och åka till ikea för att köpa pepparkaksdeg som jag kan äta samtidigt som jag kurar ner mig under täcket med en mysig film. Frågan är nu bara, kan jag vara så desperat?
Vill vara gravid eller ha mens så jag har cravings att skylla på... Kan ju inte bara vara allmänt desperat, eller?

kalalalas

Om ca 3 timmar börjar släkten drösa in hemma. Tänkte ringa hem en snabbis innan, men Per har inte fyllt på telefonen än så får bli imorgon förhoppningsvis.
Mammi och pappi hälsa gärna till farmor och säg att jag tänkte på henne men har ju som sagt inte kunnat ringa, men ringer så fort jag kan igen. :)
Hälsa även resten av släkten! Hoppas ni får en dunder mysig dag! ♥
Massor av kramar!!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig

1. Har gått från att vara idiot-snål till en galen shoppaholic.
2. Serie beroende.
3. Älskar min familj mer än vad jag för ett år sedan trodde var möjligt. ♥
4. Avgudar solen.
5. Barnslig (Mitt "au pair barn" tyckte att jag skulle skriva det.)
6. Smart men icke allmänbildad och bryr mig inte heller om att bli det.
7. Mitt humör styr valet på kläder och färgval på kläder varje dag.
8. Anser att man får äta hur mycket pepparkaksdeg som man vill när man bakar pepparkakor, eftersom det bara sker under en kort period varje år. Tycker desamma om plommon och ärtor.
9. Blogg beroende.
10. Älskar att göra andra glada! :D

första advent

MYS! Julen är helt klart den bästa högtiden på året. Omedvetet blir alla snällare, sprider mer glädje och kärlek! Jag älskar det!
Hemma på påvelsgatan blir det det årliga julkalaset idag! Clara ska firas och egentligen så ska även jag firas, men mammi sa att vi ska ta det den 25 som blir hemma hos oss om jag fattat rätt. :) Annars brukar vi vara hemma hos mormor och morfar, men det går ju inte i år..

hojhoj!

En liten lista

Snodde denna från min kompis Ina, hoppas det va okej ;) Börjar dock imorgon med den
för nu vill jag sova.  Dröm söta drömmar om mig nu allihopa! ♥
Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 – Innehållet i min väska
Dag 3 – Min favoritårstid
Dag 4 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 5 – EFIT (ett-foto-i-timmen)
Dag 6 – Typ av killar jag faller för
Dag 7 – Min favorithögtid
Dag 8 – Bild på mig och min bästa vän
Dag 9 – Mina mål/drömmar/önskningar
Dag 10 – Mitt drömbröllop
Dag 11 – En bild på mig själv för ett år sen
Dag 12 – Någonting jag ångrar
Dag 13 - En person jag vill träffa just nu
Dag 14 – Vad jag åt idag
Dag 15 – Min favoritfilm
Dag 16 – En låt som gör mig lycklig

21 dagar tills jag åker, 22 dagar tills jag är hemma

God morgon allihopa!
Ska nu snabbt slänga på mig lite kläder och sen ner och äta frukost och även fixa min del av picknincken. Typ frukt och pålägg och vatten :p Gissa vad underbara Frida ska göra!? Hon ska baka scones nu på morgonen! Överlycklig!! :D
Sedan hoppar vi in i en taxi och håller tummarna på att vi kommer till den RIKTIGA lake garden. Har liksom åkte fel 2 gånger jag och Jenn, haha. Vi vet i vilket område den ligger, men inte själva ingången till parken :p Men Frida råkade av misstag gå igenom en del av parken i veckan så hon vet typ, haha. :)
Hörde från Jenn att det var typ storm hemma, här var det klar blå himmel igår och idag ser det ut att bli likadant! :D Skickar lite solsken åt er! :)
Kärlek! ♥

fredags kvällen

Hejsan, tänkte bara uppdatera lite snabbt här då klockan är kvart över ett.
I allafall, jag och Frida såg Breaking Dawn ikväll, BÄST! Älskar den och vill jätte gärna se den igen nästa helg :D Men får se..
Gick lite smått och kollade i butiker med och jag vet inte hur jag lyckas men kommer hem med två ringar (som är riktigt fina OCH billiga, så Frida godkände det) och mitt tolfte par skor som jag köpt under mina 10 månader här i Malaysia. Illa, jag vet.
Sen drog vi hem till mig för att se en film på datorn, men blev bara massa prat å mys i sängen innan vi insåg att klockan var kvart i ett och Frida behövde börja ta sig hemmåt.
Imorgon blir det dock inga elefenter, förhoppningsvis om 2 veckor istället. Vår chaffis som skulle köra oss fick förhinder. Men vi deppar inte för det, vi ska upp och åka iväg till lake garden och picknicka och sen blir det troligtvis shopping, då Frida har några julklappar kvar att köpa, plus så ska vi även ta en chai tea latte. Mummma! Och ni känner ju mig, tacka nej till shopping här i KL är typ omöjligt för mig så aaa... SKA dock verkligen försöka hålla i pengarna, för annars kommer det bli EXTREMT varmt och jobbigt att ha på sig alla kläder när jag byter i både bangkok och frankfurt. Men men, detaljer..
Nu ska jag släcka lampan och sova. 
Dröm söta drömmar!! ♥

Bio mys

Ska strax gå ut och hoppa in i en taxi som Frida ska svänga förbi med här. Sedan bär det av till Mid valley för bio mys, vet ej om Frida varit där än så kanske visar henne Berskha. Det är ju inte mitt fel att hon förmodligen vill se den butiken.
Imorgon är det prat om att kanske åka till en elefant farm och rida och bada med elefanter. SKOJ! Men först så måste vi fixa skjuts, då det tydligen inte går några bussar dit (!?) Men men, annars får vi la se vad som händer. Har även varit prat om besöka lake garden, men som sagt vi går dit vindarna för oss! Å, så poetiskt det lät! (Stolt!) 
HELVETE! Nu börjar åskan! Snälla låt det inte börja regna innan Frida har plockat upp mig! Snälla gud!!! PLEASE LIKSOM!!!
Annars då, jag saknar min pudding otroligt, blev sur, arg och ledsen imorses när jag upptäckte att jag inte kunde ringa henne. Men nu ska jag ut och njuta för oss båda!! :) 
Kärlek! ♥

Nu tänker jag losiskt...

Fick precis reda på att Victoria's secret har öppnat på flygplatsen i bangkok. Kommer typ springa runt som en jävel för att leta efter den. För nu är det så här, för det första så har jag fått 3 dagars jobb än så länge när jag kommer hem (alltid något) och för det andra så är det typ obligatoriskt att unna sig själv en julklapp (eller två) varje år. Eller hur? Detta är bara logiskt tänkande.

KL is ours ♥


dagen vi har räknat ner till i ca 10 veckor

Den dagen är här nu. Känns konstigt, sorligt och hemskt. Den där lyckan Jenn kände förra veckan inför att komma hem är nästan helt bortblåst nu för henne och jag känner faktiskt nästan desamma.
Jenn beskrev känslan så bra på sin blogg, läs där. http://jennahlin.blogg.se/
Jag vill inte åka hem till tråkiga Vara där alla gör allt för att undvika varandra på stan, ger varandra blickar som uppfattas som sura även om dom kanske inte menas som det. Där mina drömmar inte har en chans till att uppfyllas. Jag vill vara kvar här där solen skiner även när det regnar. Där folk hälsar godmorgon även om man inte känner varandra! Där man njuter av livet varenda dag till MAX!
Men om 24 dagar är det min tur.. Men först Jenns, min sötnos som jag bara hade hört talas om av vår gemensamma kompis Anna är nu en av mina närmsta och bästa vänner. Utan dig hade denna resa inte varit desamma. Tack för allt! Jag älskar dig till tusen sötons! ♥ KL kommer inte vara desamma utan dig, känner redan nu hur tankarna snurrar, hur fan jag ska göra varje fredag? Vem ska jag ringa varje morgon? Vem ska jag slänga iväg ett gulligt litet sms tilll? Vill liksom bara ha möjligheten att packa övernattnings väska och sova hos dig imorgon. Men nu? Ska jag sova hemma? Har liksom sovit hos dig varje helg.. Men värst av allt, att vi pratar minst en gång per dag. Hur ska jag klara mig? Vi får ju panik efter 20 timmar utan att ha hört något ord från varandra.. Får la ta till någon andnings rutin eller något.. Tre veckor, sen ses vi igen! :)

Idag har jag, Jenn, Frida och vår alldeles egna JackieO tog en lunch tillsammans på Chillis. Självklart lika goda sallader som vanligt. Och ikväll ska jag hem till henne en sista gång (även säga hejdå till barnen) och hjälpa henne med alla väskor och sedan tar vi LRT till flygplatsen för en sista chai tea latte. Har vi tur så hinner även Jackie avsluta sitt möte och hänga med hon med. :) Hoppas att jag kan hålla inne på tårarna, enda gången jag tillåter mig själv att gråta in public är under en bio. Men släpper redan nu någon tår när jag bara tänker tanken på att krama om Jenn och vinka hejdå till henne när hon går igenom gaten. Ni fattar inte vad jag kommer sakna henne! 
Ni i Sverige får lova att ta hand om henne!
Kärlek ♥

hahahahahahahaha

Klockan är bara halv 9 på morgonen och jag har redan hunnit göra VÄRLDENS största tabbe! HAHAHAHA Vågar dock inte riktigt berätta om den här, då ni vägrar svara på vilka ni är.. Hahaha Men vi kan säga så här, det var pinsamt och jag har nu gått runt och skrattat åt mig själv den senaste timmen. Hahahaha

please?

Jag är i behov av lite hjälp.
Kan någon gå till ICA och hämta en julkalender åt mig? Tror dom ska komma ut i veckan. VIKTIGT!!! Det får INTE öppnas några luckor innan jag får den!
När jag kommer till Sverige så kommer dom inte ha några kvar i butikerna :/ Och dom är ju så roliga och mysiga så vill gärna ha en :)

Måndag

Hejsan allihopa!
Jaha.. då har måndagen redan passerat, antar att det är fredag imorgon, veckorna springer ju bara iväg. Säger som farfar, det är alltid fredag. Känns nästan som det i allafall.
Dock åker söta Jenn på torsdag så då blir det att åka till flygplatsen och ta en sista chai tea latte (som jag ska bjuda på pga. den där jävla bowlingen jag förlorade vann för mer än 2 månader sen..) och självklart krama halvt ihjäl varandra.
Tror att Frida och Jackie hänger med också, så det blir en sista raggning tillsammans för Jenns del. Kan ju säga att på flygplatsen kryllar det av hetingar ;)
Dock är ju det den där stora krussidullen som jag och Jenn pratat om lite hur vi ska lösa. Här pratar vi inprincip varje dag. Det blir ju lite trixigt när Jenn är i Sverige med 7 timmars tidskillnad, men sån tur är ju så kan ju jag ringa hem och hon är arbetslös. Perffa! Kommer sakna min lilla pingla enormt mycket! Men vi ska definitivt ses så fort jag kommer hem igen!! ♥ Åhhh! Längtar redan till det! ♥
Älskar dig!!

Tjejen: varför följer du efter? Killen: min mamma har lärt mig att man ska följa sina drömmar.


GRATTIS!!!

Grattis i efterskott bästaste ingifta morbror (?) Säger man så?? Vågar inte skriva någon siffra, såååå vi skippar det.
Hoppas du hade en kanon dag igår och att du får en rolig kväll ikväll :) Har tyvärr ingen bild på dig här så dina söta underbara bästa små trollungar får posa lite fint åt dig ;)

everyday im shuffelin

Kvällen blev definitivt inte som vi tänkt oss, men å andra sidan så blir den aldrig det. Jag älskar livet här och är bara så jävla glad!
Tror seiriöst vi har haft en av dom bästa utgångarna här inatt. Detaljen är att alla utgångar här är dom bästa ;)
Minnesvärd kväll helt klart,
Kan säga att vi kom hem kl 8 på morgonen och då stupar jag i sängen medan Jenn biter ihop och tar sig till gymmet. Vid halv 1 är hon hemma igen, in i duschen och sen ner i sängen. Som jag inte lamnat sedan halv 9 imorses och har heller inte planer pa att gora dom närmast timmarna. Ska fortsätta sova nu.
Cheers!

Friday!

Lisa är hemma idag igen, men hon ska med mig en snabbis till KLCC. Ska försöka byta min hårddisk utan kvitto, önska mig lycka till! Sen blir det även lunch på Chillis! GOTT!
Sen ska vi iväg till Sabine och aaa.. efter det blir jag ledig :)
Kvällen stavas P A R T Y !
Jenn åker hem nästa torsdag så blir all in tonight! :) Kommer bli så jävla skoj! Taggar till tusen och har gjort det dom senaste veckorna! :p Vi kommer även bli några stycken vilket är kul. Jag, Jenn, Frida, Puma, Pumas kompis, Jackie, Maz och Poria. Hoppas jag inte glömt någon nu ;) ÅÅÅÅHHH! Jag längtar!!
SKÅL på er!
Bilden är från sista kvällen tillsammans innan jag åkte till Tyskland/Sverige innan sommaren.

behöver jag säga mer än att jag vill äga dessa?

Finns på Scorett för 399 kr ifall någon vill veta. Jag har storlek 36 :)

sant


problem

Alla mina väskor kommer bli ÖVERFULLA, har typ halvt insett det. Just nu är planen att ha på mig ett linne, en tunkia/klänning, två tjocktröjor, en jacka, tre bh:ar, alla sockar jag har med (tror det är 3 eller 4), många trosor, en sjal när jag åker. Och är ändå inte helt hundra på om jag kommer klara mig.
Men nu till själva problemet, alla affärer har börjat med sin "end of the year sale". Nu är det ju så att det är ALLTID rea här, vilket alltid gör det så skoj att shoppa. Men end of the year sale! Det bara skriker shopping rent ut ju! Och hur ska jag kunna hålla mig när dom har uppfunnit ett sånt bra ord! Sverige borde definitivt ta efter både ett och annat av Malaysia.
Hoppas nu innerligt att Reinfeldt sitter och läser detta nu. I såfall, Hej på dig! ;)
Kärlek ♥

Grattis underbara farfar!

Idag fyller min underbaraste bästaste farfar 90 år! STORT Grattis!!!!
Skickar massor av kramar hem till dig, hoppas du får en underbar dag!

min typ av humor


snodde denna från egoina...

Ligger i soffan och gråter av skratt, medan Anja och Lisa tittar på varandra och sedan på mig och fattar tycker jag är knäppp. Dom fattar inte svensk humor :p

Katt åt glödlampa – Lös i magen

 

Katt åt Hasse Aro – Blev efterlyst

 

Katt åt stol – Satt i halsen

 

Katt åt honung – Fick biverkningar

 

Katt åt linjal – Blev mätt

 

Katt åt strykjärn – Strök med

 

Katt åt stekpanna – Fräste

 

Katt åt cement – Hård i magen

 

Katt åt glas – Blev splittrad

 

Katt åt Viagra – Fick ståpäls

 

Katt åt haj – Hade inge’ val

 

Katt åt stege – Blev hög

 

Katt åt gris – Blev grymt mätt

 

Katt åt färgburk – Dog på fläcken

 

Katt åt engelsk hund – Dog


jag tror på änglar ♥ jag tror på att du finns där

En ny berlock till mitt Thomas Sabo armband

woopsie

Klockan är över halv 2 och jag har precis avslutat ett samtal med syster. Sitter nu och trycker i mig sega ostbågar (GOTT!) pga. akut hunger. Ska snart sova. God natt!

banana split

Jag börjar seriöst bli nervös rädd över min hemfärd. Är det illa? Jag ska ha två stora väskor som får väga 21 kg vadera, ett handbagage som får väga 8 kg plus en handväska som inte vägs och som jag kan proppa full med kläder.
Jag är inte så rädd för platsen, mer för vikten.. Kan ju redan avslöja att en väska är näst intill proppfull med presenter, lite beställningar från familjen och kläder som jag själv köpt här som jag dock inte kommer använda här. Vad den väger vågar jag inte kolla, dock måste jag göra det imorgon så jag vet hur mycket jag kan ta av Jenn. Som har rätt stora problem hon med.. Men fy fan vilka bra fynd vi gjort här!
Frågan är bara, va fan gör man om jag inte får hem allt? Övervikt är rääätt dyrt.. Har två olika planer, dock är den ena att jag får skicka med familjen det när dom åker till Sverige i sommar. Men kul att vänta ett halvår på mina underbara saker.? Neee..
Får se hur jag gör, just nu hoppas jag bara på att vågen visar si sådär runt 15 kg imorgon ;) Då kan jag pusta ut, tror jag..
Håll tummaran för mig!!
Ikväll hade vi en sån där riktig mys kväll! Gått runt på Pavilion och spenderat pengar :p Forever 21 är en guldgruva!! Har köpt en grej som många skulle bli liite smått chockade av tror jag. Typ inget som jag vanligtvis skulle köpa, men guuud vad jag är nöjd!
Blev ingen bio, men självklart en chai tea latte! :) Och en hel del andra shoppingfynd och några födelsedagspresenter ;)
Jag njuter verkligen av varenda sekund vi har här. På dagarna kan jag vara så där glad att jag studdsar runt i huset och Lisa ger mig konstiga blickar :p haha. Älskar allt med malaysia och visst jag är jag ledsen över att åka hem, men just nu lockar julen så otroligt mycket plus så vet jag att jag kommer komma tillbaka hit ♥

in time

AP bra film som jag och Jenn såg på bio igår. Helt klart se värd! Var så mys för både jag o Jenn hade köpt var sin mysig jul poncho i times square som vi drog på oss då det alltid är så kallt i bio salen. Tror faktiskt jag tar med den i en kasse i fall det blir bio ikväll med ;)
Finns det inte platser till någon annan bra film så kan ja tänka mig att se den igen :p

Söndag

Lisa åkte nyss iväg till en kompis, där hon ska sova över. :) Vilket gav mig ledigt fram till imorgon kvart över 3 på eftermiddage, typ då Lisa kommer hem från skolan. Blir dock ledig igen mellan halv 4 till halv 5 då hon flyttat sin kickboxningsdag till måndagar (och lördagar, dock är ju inte jag hemma på lördagar). Jag ska nämligen typ sluta följa med att hämta upp henne. Hon får massor av uppgifter/övningar av Sabine och detta är en av dom. Detaljen är att hon ska börja rida tisdag, onsdag och torsdag så då måste jag med ändå. I allafall i början. :)
Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och slänga på lite smink innan jag möter upp Jenn vid Pavilion. Ska byta lite grejs på Forever 21 som vara sönder, köpa en julklapp, mysa med all julmusik och julpyntning, sitta och smutta på en chai tea latte (!) Sen får vi se om det finns platser kvar på någon bra bio. I såfall blir det även biomys ikväll :)
Lite bilder på Pavilions julpynting. UNDERBART!
Ps. När ni tittar på bilderna så borde ni ha julmusik i bakgrunden :)
Hoppas ni har en underbar dag där hemma ni med!!
All kärlek till er!! ♥

always!

http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=30517&beid=1917656

seriöst?

Lisa var ledig i måndags vilket har gjort att jag inte vetat vilken dag det är i hela i veckan.
I tisdags fick jag för mig att det var söndag, farsdag.
I onsdags trodde jag att det var torsdag.
I Torsdags trodde jag att det var onsdag.
Fredag kändes INTE som fredag, vet inte vilken dag det var riktigt.
Lördag var lördag tills jag la mig i sängen. DÅ fick jag för mig att det var söndag. Därav farsdaginlägget igår.
IDAG är det farsdag, IDAG är det söndag.
Så grattis igen pappi! ;)

Farsdag

Här är dagen snart över och jag har varit på vift hela dagen. Har INVESTERAT i lite nya BEHÖVLIGA kläder.
MEN det jag igentligen vill säga är:
GRATTIS UNDERBARAste BÄSTASTE PAPPA PÅ FARSDAG!
Du är helt enkelt bäst och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Alla borde få ha en pappa som dig! Tack för att du hjälper mig med allt, stöttar mig och bara finns där för mig.
Älskar dig ♥ och jag hoppas du har haft en fantastisk dag där hemma :)
Massor av kramar!

Ps. Jag har INTE köpt något ONÖDIGT, det är VÄL INVESTERANDE pengar. Bara så alla vet det.

1 månad och en vecka

ÅÅÅ HELVETE! Var nära på att skriva två månader, vilket jag tycker är kort! MEN DET ÄR JU FÖR FAN BARA 1 MÅNAD OCH EN VECKA KVAR!!!
Köttebulle också!!
Nu är ja inte på humör för att blogga längre.
Hörs.

11/11-11

Jag vet inte varför, men jag tycker alltid det är så komiskt med sånna här datum. :p Men samtidigt så är jag som jag är.
Idag började vi morgonen med frukost (suprise!).. aa jag gjorde det vanliga på morgonen, vinka av lisa å det där ni vet.. Sen bakade jag en banankaka, legat på golvet med lucy och undrat varför inte hundar nyser mer än dom gör. Ligger ju och andas in all jävla damm och hår in näsan (!) Sen har jag även damsugit nästan hela övevåningen, har "vardagsrummet"/"allrummet" kvar. Ska ta det nu, sen så tänkte jag hämta Lucy och lägga mig och sova lite.
Måste även duscha innan jag åker och hämtar lisa.. Hmmm jobbigt. Ikväll blir det mys hos Jenn i jacuzzin och sedan krypa ner under täcket och sen någon hejdundrans bra film. Gillas :)
Och för att göra detta inlägget lite roligare så tänkte jag att jag bjuder på en bild på världens gulligaste kusin
Kärlek till er! ♥

soooooool rimmar på poooooool :)

Blir tyvärr ingen skola idag. Vill men skulle aldrig hinna i tid. Så istället har jag siketet på polen!
Helt okej det med, om ni frågar mig asså. Ska inte vara så dum och fråga vad ni har för väder hemma, istället ska jag önska er en underbar dag!
Puss på er!!

Bara jag som skrattar högt?


today

Blev solning, duscha Lucy, kasta boll med Lucy och sendan den tredje saken som jag nämnde förut.
Efter vi hämtata Lisa från skolan så bakade Lisa bröd och jag satt och gick igenom lite i engelska böckerna som vi använder på skolan. Så jag kan vara förberedd. Ska nämligen kanske dit imorgon om jag får tag i en taxi som vet vägen :)
Efter bakningen blev det läxor och tv tittande. Medans jag lyssnade på julmusik, chattade med syster och målade naglarna. Sedan mat och film.
Imorgon är det redan torsdag, dagarna bara rusar förbi. Känns mys att komma närmare julen, samtidigt som jag bara älskar dagarna här och staden mer och mer för varje dag.
Har precis sett senaste avsnittet av 90210, var rätt tråkigt. Kändes som allt som hände var negativt...
Nu ska jag krypa ner under täcket och släcka lampan för kvällen. Har sovit lite halv bra i veckan, så hoppas nu på att jag kan få sova en hel natt. :)
Kärlek ♥

vi håller fast i varandra ♥ Älskar dig ♥


godmorgon

Har världens dilemma idag, tyvärr blir det inte chow kit då Jenns mellan barn är sjuk. Istället måste jag bestämma mig för vad jag ska göra idag.
Måste antingen damsuga, duscha Lucy eller göra en tredje sak som jag inte tänker skriva om här, då alla bara kommer klaga ändå. Men nu kommer då den stora detaljen, det är sol ute. Jag MÅSTE ju typ ta vara på den nu när den är här liksom. Känner mig skyldig till det.
Men måste få något vettigt gjort idag, om jag nu ska till skolan imorgon. Dumt. Aja, får se hur jag löser detta, troligtvis med julmusik, det löser allt nuförtiden. Himla bra ska ni veta! :)
Puss på er!! ♥

Vet inte om jag bara är lite efter, men smart tycker jag ändå att det är...

http://www.stylebytyra.se/blogg/evelina/2011/11/08/varsta-basta-appen/

Jag älskar er båda obeskrivligt! ♥

När jag vaknade imorses så såg jag att jag hade fått ett medelande av min fina syster på facebook med denna bild och text:
Vi saknar dig ganska så mycket! ♥

Bästa sättet att vakna upp på efter en dålig natt. Tack sötnos ♥

tisdag

Imorgon är det lillördag och det firar jag och Jenn med Chow kit på förmiddagen. Håller nu bara tummarna på att just den marknaden vi vill till har öppet. Blir liksom tredje försöket att hitta tillbaka dit. Var där en lördags morgon och efter det så har dom inte haft öppet dom tider och dagar vi varit där :/
Men vi fortsätter att försöka, vad gör man inte för självaste "skohimlen" som Jenn så fint kallar marknaden. Annars så får vi la helt enklet mysa och bara njuta av våra sisat dagar här tillsammans :)
Annars då, idag kände jag åter igen den där gnistan som jag alltid har haft i ivet. Har mått bra ett tag nu, men varit utan den där gnistan, det där lilla extra som jag alltid har älskat med livet. Tror och framförallt hoppas på att den nu är påväg tillbaka.
Kärlek till er alla ♥

Morotsfan?

Denna personen måste gilla morötter väldigt mycket. Varför är man annars så dum så att man gör en tatuering på två morötter?

dagens lunch

En gul kiwi
Två oranga morötter
En gul banan
Alla bilder tagna från google, orkade liksom inte ta kort på skiten INNAN jag bloggade. Var ju hungrig.

Volentär

Har idag för första gången volentärarbetat på en skola här i KL. Hur jävla underbart kul som helst! Jag älskar det!
Tänkte berätta lite kort om det. (Ja, jag berättar vad jag gör här kompisar, pik till er hemma i sverige). I allafall, det är ett barnhem för barn upp til 20 år. Alla kommer från Burma, man kommer in i ett stort rum som är avdelat med skärmar till kanske 7-8 "klassrum" totalt är det nog 70 barn där inne. Först så skulle jag och Jenn vara med i Fridas klass och bara typ se och hjälpa till där det behövdes. Men efter ett tag så kom det en lärare och frågade om jag ville hjälpa till med en ny elev som behövde extra hjälp. Självklart ställde jag upp, så fick sätta mig ner med en kille som var 15 år. Fick dock lite problem redan när jag presenterade mig. Han såg ut som ett frågetecken. Så jag fick hämta en tolk som fick sitta med oss, men under tidens gång så förstod han mer och mer. Nu kan han tyyp räkna till 20 (till 10 fixar han), han har även lärt sig hela alfabetet (n är dock lite svår) och han har lärt sig namn på lite olika färger. Sedan har han även fått repetera meningar efter mig. Typ som "my name is..." "I am... years old" "My favourite colour is..." och lite väder meningar. Typ "It is a sunny day" m.m.

Nästa vecka ska jag även ta över småttingarnas klass, då deras lärare ska iväg till Kina. Detta är verkligen något som både jag och Jenn vill fortsätta med! Funderar även på att åka dit på torsdagar också, problemet är att jag inte vet riktigt vart det ligger så blir svårt att förklara för taxi chaffisen. Men ska försöka hitta någon bra som kan köra och hämta varje torsdag. På tisdagar åker vi nämligen med Frida som kan använda sin familjs chaffis :)
Alla barn som bor där väntar på att få visum och åka till sina föräldrar som oftast har jobb i antingen europa eller USA. Dom flesta av dom har inte ens någon anhörig här i landet. Allihopa är hur söta som helst och ivriga att lära sig, både stora och små.
Får ni någon gång chansen att volentär jobba i era liv. Ta den, utan att tveka. Det är den härligaste känslan man kan ha. Blir bara så lycklig av att veta att jag kan bidra med något som dom behöver och nu får chansen att göra det.
Kärlek ♥

LISA TENGBERG!

DETTA  ÅSTE VI SKRIVA UPP PÅ VÅRAN "ATT GÖRA LISTA SOMMAREN 2012"!!!
http://www.youtube.com/watch?v=qKpxd8hzOcQ&feature=player_embedded

Hejsan...

Är så där konstigt trött idag, så orkar inte riktigt berätta om dagen. Men vi åkte till ett vattenfall och sen har Lisa gjort läxor, vi har sett vampire diaries avsnittet och så. Bilder från vattenfallet kommer imorgon.
God natt!

natti natt!

Ska nu släcka lampan, har precis avslutat ett samtal som varade i drygt 2,5 timmar med världens sötaste syster ♥

Imorgon är Lisa ledig, skönt. Det betyder nämligen att jag får sovmorgon till halv 8-8. YEY for me!

ytterligare ett kap från i lördags!

136 kr. Så säg bannemig inte att det inte är ett kap.

butterfly

På väg hem från Jenn i lördags så möttes jag i garaget av en skitstor fjärill. Typ lika stor som min hand när jag sträcker på fingrarna. Coool.

macarons

Även om dom inte var särskilt goda så var jag ju ändå tvungen att ta kort på den. Skyller på att ja är storbloggare.

redan julmys i butikerna, vi älskar det!


Kärlek


Söndag

God morgon på er!
Här är klockan readan 3, så har redan hunnit med att skypa med min älskling innan hon drar ut på backpacking i Nya zeeland imorgon. Blir ju bara prat över fb framöver och ville ju så gärna se hennes söta face en sista gång innan vi springer in i varandras famnar (i slomotion).
Sen har jag även hunnit med att äta frukost, gått med Lucy, slappat, spelat typ 10 omgångar av lilla monopol med Lisa, ätit lunch, slappat lite till.

Anja sover, Lourdes är ledig och Per och Lisa har åkt iväg till hennes skola. Lärarna hade någon uppvsning av något slag. Så blev lite ledig här så jag sitter i min säng och dividerar med mig själv om vad jag ska göra nu. Det står mellan,
*Hälla i mig en liter vaten, (Har haft huvudvärk sedan igår)
*Plocka upp sakerna jag köpte igår, (självklart även testa det).
*Kasta boll med Lucy i parken (helst innan det börjar regna)
*Fortsätta lyssna på Moa Lignells låt When I held ya, (APBRA!)
*Ringa hem en sväng.
*Ta bort naglack och måla nytt.
*Se en film :)
Fåår se vad det slutar med, men hoppas ni får en underbar dah allihopa!
Kärlek till er ♥

lördags shopping

Gick jätte bra i början, köpte lite saker som inte var till mig. Vi gick och åt en sen lunch och efter det så vettifan, hade ju planen på att fortsätta på samma spår som innan.. Grejen var att jag inte hittade några sånna där kanon bra saker, utan bara kanon bra kap! Så det var ju bara att köpa liksom. Vi ansåg ju att vi inte hade något val, ni fattar va? Bra.
Sen ville vi på bio, (läs; halvsova och vila fötterna) Men det gick ingen bra på den bion, så vi tog våra påsar och hoppade in i en taxi som styrde mot Mid valley i hopp om att hitta en bio där. Så gick Jenn och köpte gottigott till bion medan jag skulle fixa biljetter. Fanns dock bara en film på kinesiska som passade oss i tiden och som det fanns platser kvar på :/ Så DÅ går vi till Berskha (måste ju trösta oss lite) och vet ni vad jag hittar!? OOHHH!! Min nya älskling! Världens snyggaste jacka! Så kär! Så kär! En PERFEKT vinter jacka!
OOHH!!! Är så sjuk nöjd med alla saker jag köpt idag så jag vill bara ställa mig i sängen och hoppa upp och ner! Men eftersom att jag är mogen har lite vett i huvudet så gör jag bara det i mina tankar :)

sunway pyramid

Snälla gud, låt mig inte köpa halva köpcentret.
Tydligen är det 5 km i diameter + flera våningar högt. Det var det shoppingcentert det tog 40 min for oss att hitta utgången första gången vi var där. Haha.

Gårkvällen var hur mysig som helst. Frida är som sagt en skit skön tjej, hon är född 92, men både jag och Jenn konstaterade att hon är mer allmänbildad än oss två tillsammans. Haha. Först blev det lite shopping, men hör och häpna! Alida köpte bannemig inget! STOLT! Förutom en macaron och en chai tea latte då. Men chai tea latten var ett måste det förstår ju alla och jag har liksom alltid velat testa en macaron. Så det var liksom också ett måste. Dock inget att ha. Åt inte ens upp hela :p
Sen blev det som sagt en chai tea latte och massa mys prat pa coffee bean i över 2 timmar. Gud vad jag kommer sakna sådana kvällar när jag kommer hem till Sverige. När dom stängde vid 12 så då hoppade vi in i en taxi och åkte hem, men jag och Jenn kan ju aldrig sova utan att prata igenom allt som vi redan pratat om, haha. Så lampan släcktes runt halv 2.
Sitter nu hemma hos Jenn och ska strax borja platta håret och slänga på lite smink, sen när Jenn kommer hem från gymmet så blir det en snabb dusch för hennes del och på med smink. Sedan SUNWAY PYRAMID! :D

Kärlek till er!! ♥

4 november

Fredag!!!
Behövs det sägas mer än att jag är överlycklig? :D
Får träffa sötaste Jenn idag, vi har planer på shopping i bangsar village och bara massa mysprat. Just nu verkar det även som om vi får sällskap av Frida som jag lunchade med igår. Skoj! Måste dock bara försöka få tag i henne först.. :p
Imorgon är även en speciell dag, har längtat till den dagen hur löänge som helst! Sendan innan sommaren! Haha vi ska shoppa :p Dock inte vart som helst, vi ska till sunway pyramid! YEY! Har inte varit där sedan innan sommaren som sagt och det är ett äckligt stort shoppingcenter! We like!
Måste dock erkänna att jag är liiite smått rädd över hur mycket pengar som kommer brännas denna helgen. Går det riktigt illa så har jag lovat mig själv att jag inte får åka ut och shoppa i Sverige på MINST 2 månader. (inte ens mellandagsrean) Jag har faktiskt kläder så jag skulle kunna klara mig i 3 år framöver om det vore så, men shopping är ju så jävla kul! Haha Får helt enkelt försöka rensa gaderoben (som inte alla kläder ens får plats i) när jag kommer hem.

Nu blir det lite lek med Lucy och sedan slänga ihop en snabb lunch innnan vi åker och hämtar Lisa.
Puss på er! ♥

ifall ni vill veta...

Pappa är också bättre än bäst! TACK!! :D

Finns trots allt en del bra saker med sverige...

Ohhh! Fick världens sug efter mannagrynsgröt!
Mammi, skulle du kunna va sötast och köpa hem det tills jag kommer hem? Vill ha det till frukosten måndag morgonen :) TACK!! Du är bättre än bäst!!

håller tummarna

Kom för en stund sen på ett litet problem. Eller aaa.. stort om ni frågar mig och Jenn. Men ringde min söta pappa som förhoppningsvis kan fixa det. Svårt för mig som sitter i Malaysia. Men sitter nu och håller tummarna (Dock bara i tankarna, sitter ju liksom inte och håller dom..Vill ju inte bli mer knäpp än vad jag redan är.) Ska i allafall ringa upp pappi om 10-15 min så får vi se om han lyckats :)

JAG HAR LÅNGTRÅKIGT.

JAG HAR LÅNGTRÅKIGT. Ifall ni missade rubriken.
Lunchen med Frida var skoj! Hon verkar vara en helskön tjej! Ett plus i kanten för att hon älskar shopping OCH en guldstjärna för att hon var backpacker innan. För er som inte ser fördelen med det så ska jag glädjeligen berätta. En backpacker har inte mycket packning, vilket nu innebär mycket SHOPPING!!! Hon ska troligtvis med mig och Jenn ut imorgon kväll och shoppa lite.
Hon har faktiskt en rätt rolig historia om hur hon började som backpacker och slutade upp i denna familj hon är i nu. Haha, dock orkar jag inte förklara, hur långtråkigt jag än har det.

Föresten, precis som jag sa så kom jag ju inte tomhänt hem efter lunchen. Blev tre par örhängen, anledning = Dom var snygga och jag kände ett starkt behov av att äga dessa. Plus att dom var billiga, 3 för 20 kr typ vilket känns helt okej ändå. Blev även en present till en viss person, som jag själv är helt lyrisk över! Vill typ ha den själv! Ohhh!!
Nehepp, nu ska jag fortsätta ha långtråkigt.

Torsdag

Imorgon är det fredag och jag får träffa mitt smultron!
Insåg igår att det nästan är lite hemskt att vi har blivit så beroende varandra. Vi trodde att vi inte pratat på 24 timmar och båda hade tankarna, vad fan gör Alida/Jenn nu för tiden då? Haha Grejen var att jag sen kom på att vi HADE pratat på telefon, dock bara i 5-10 min så det gills inte. Haha
Aja, ska nu hoppa in i duschen och sen slänga på mig lite smink. Blir lunch med en tjej som heter Frida idag. Dock bara på Plaza damas, men problemet är att bara för att det är ett litet shopping center (typ Sveriges storlek) så betyder det inte att jag inte hittar något.
Bild från Madame tussau i Berlin.
Ikväll ska jag försöka slå en pling hem. Hatar den där jävla timman extra, gör så att jag inte kan ringa pappi innan vi hämtar Lisa längre. :/
Antar att vi åker till djursjukhuset idag igen för att hälsa på Blacky. Igår satt jag och Lisa inne i ett rum med ca 10 katter, två hundar och Blacky då. Lisa gosade med Blacky medan jag döpte en hund till Prince, pratade med både honom och tre katter, resten sov/var nerdrogade. Satt liksom där i en timma igår, lite segt, men men.
Just det, duschen var det.
Hörs! 
Älskar er ♥

Detta är typ bara såå coolt!

Den 10 November har denna SVENSKA film premiär här i KL! COOLT! Måste ju typ dra med Jenn dit och visa att vi suppotrar vårtat avlånga land.
Har dock aldrig hört talas om den, men jag har faktiskt varit utomlands det senaste :p

Lika som körsbär!

Haha såg denna bilden på baby j's blogg... Gunilla person från svenska hollywood fruar ser ut som en kopia av askungens styvmamma. Haha ;)

rihanna

Är så APIGT avudsjuk på min syster som ska se gå på Rihannas konsert ikväll. Håller tummarna för dig sötnos så hon inte ställer in den, men eftersom hon spelade igår så spelar hon troligtvis idag med :) 
Har allt hört lite om vad hon gör för trick.. Ohhh vad jag önskar att jag kunde vara där!

2 november

Hejsan, nu är klockan snart 2 här jag borde vara nere i köket för att fixa något att äta. Åker 20 min över 2 för att hämta Lisa på skolan och jag tror vi ska åka till djursjukhuset direkt efter då Blacky äntligen fått sin operation idag. Har blivit uppskjuten ett antal gånger..
Sen antar jag att det bär av hem och lite plugg för Lisas del.
Jag själv idag har hunnit damsuga, duscha, gått med Lucy, krattat i trädgården, gjort mina situps och de, städat lite i köket, sett nya 90210, tryckt i mig lite sega ostbågar, ätit en mango, nopprat ögonbrynen, bokat lunch dejt inför imrogon, skrivit typ 15 lappar som det står, Blacky, rabbit, owner - Anja Biel. Känner mig rätt så duktig ändå.
OOOHHH FAN! Insåg precis att jag måste ringa min sötnos och kolla hur hon har det! Inte pratat med henne än idag! Illa.
Aja, hörs kanske senare.
Älskar er!!

Ps. Åskan och regnet kom tidigt idag...

Julklapps listan/födelsedags listan

Goood morning!
I'm happy peppy today! Or, i'm trying at least. Vill egentligen sova, men måste damsuga idag.
Ville först bara lägga till ännu en grej på önskelisan!
http://kampanj.bonniertidskrifter.se/Veckorevyn/oktober/
Spelar inte så stor roll om jag får tre elle 6 nummer, vill liksom mest åt ögonfransförlängningen ;)
Vore jätte tacksam om tomten kunde komma med detta :D Funkar också på min födelsedag..

söt sött!

Efter att ha pratat med farmor och farfar i över en timma så ska jag nu släcka lampan och sova. Har under vårat samtal kommit på vad det är för fel med mig. Nu ska jag bara försöka komma på någon bra lösning för att fixa det..
Föresten! Imorgon är det redan lillördag! Herregud, redan en vecka sedan jag och Jenn var ute på kvällen mitt i veckan! Känns som igår. Bjuder på en bild från den kvällen. Hade hur kul som helst!
Hade min fina kavaj på mig den kvällen. Plus mitt fina nya halsband jag köpte tidigare samma dag och en svart enkel långklänning från china town som jag har köpt för länge sen.
Känner att leendet är lite stelt på bilden, men den bjuder jag på :)
God natt och dröm söta drömmar! ♥
Älskar er!

tisdagsmys

Ohoj gott folk!
Hur är det med er?
Aha.. okej.. tack. Då vet jag.
Idag har jag kollat lite jobb, tänkte söka lite imorgon. Har även gjort mina vanliga sysslor, lek med Lucy i parken, solat lite, städat på mitt rum. Vet inte hur, men mitt rum blir otroligt ofta stökit under natten.. Det finns liksom alltid något att plocka med och sotera. Wierd.
Nu sitter Lisa och gör läxor/är ute på facebook och spelar sims. Jag håller henne sällskap, gosar med Lucy och kollar varannan minut om http://fashionstars.blogg.se/ har klämt ut sin unge än. Beräknat födelse datum är nämligen idag. :) Älskar bebisar!!
För er som är intreserade så blir det spagetti och köttfärssås till kvällsmat. Antagligen någon bra film. Har ju nu sett alla fast and furious filmerna. Lisa gillar dom, Jag älskar dom, Per hatar dom, Anja tycker att dom är okej. (Anja har dock bara sett en och en halv).
Ikväll antar jag att Per kommer välja :p
Senare ikvälll har jag tänkt att slå en liten pling till min söta farmor och min söta farfar ♥
Hoppas ni har en riktigt underbar dag! :)
Btw, nu kan man säga att regnsäsongen garanterat har börjat. Sol på förmiddagen mulet efter lunch häll regn och dunder åska vid 4-5 tre dagar i rad nu. Mys att sitta inne, höra regnet och åskan utan för. Älskar det!

1 november

God morgon!
Idag är det första hemska november... usch vad tiden rullar på.
Tänkte bara titta in innan morgonpromenaden med Lucy och säga att ni måste titta på detta klippet! Jag började gråta när jag såg det. Haha Men sen så är jag väldigt känslig med.. Om man säger så..
http://www.youtube.com/watch?v=OOpOhlGiRTM&feature=player_embedded

Sen så mammi, du gissade fel. Och ni andra töntar med. Elle aa.. ni gissade inte alls.. Vilket är fel det med.
Men mammi, TA ledigt! Vi ska ha massor av julmys!! ÅÅÅHHH!! Längtar så!! :) ♥ ♥ ♥

RSS 2.0