Maraca-ca-ca

Lisa leker ju med Louise så Per sa att blir det problem så kan han fixa det, så fick visst ledigt nu. Tack!
Ska bara få tag i Jenn och kolla om jag kan komma, men först duschen!
Btw, älskar Mohombis nya låt Maraca! Så skön! Min nya feel good låt! :)
Kärlek ♥

Sleep over X2

Hallojsan!
Idag ska Louise sova över här och jag drar till min söta Jenn för att ha sleep over där.
Drar nog till henne runt 6 tiden, och efter att jag lämnat väskan så drar vi ut på stan. Fördelen med att affärerna alltid har öppet till 11. :)
Ska INTE shoppa Alida, INTE. Vi ska bara fixa Jenns dator som är sönder, plus köpa en hårddisk till mig och kanske en resväska om vi hittar någon. Men det får vi se.. Sen blir det film mys hos Jenn! :)
Idag har även Lisa bakat 3 st bröd limpor typ helt själv! :) Hon börjar bli mer och mer självständig, vilket är jätte roligt att se. Jag behövde inte ens vara där nere med henne, behövde hon hjälp så hjälpte Lourdes henne. Men hon fixade typ allt själv ändå. :)
Hörs!
Kärlek till er! ♥

humor

Polisen stoppar en bil i Södertälje o gratulerar irakiern: -Grattis ni är den 1000e bilisten som kom ihåg bältet.Ni har vunnit 10.000kr vad ska ni göra med pengarna? -Jag tror jag ska ta körkort svarade irakiern,då säger kvinnan på passagerarsidan: -Lyssna inte på honom! Han säger så mycket dumt när han har druckit för mycket. Då säger en man i baksätet:idioter! Jag visste att vi inte skulle komma långt i den här stulna biljäveln. En pinsam tystnad uppstår tills ett dovt ljud från bagageluckan hörs: -Har vi kommit över gränsen än?

svar på tal

Mamma, tyvärr så hjälper inte den motivationen..
Pappa, bjuder du på en weekend resa till London så åker jag igen ;)

läggdags!

Sitter och planerar framtiden, går sådär. Sitter även och pratar med min söta farmor. Skoj!
Snart ska jag släcka lampan men vill prata med söta farfar med först. 
God natt alla mina söta änglar! ♥
Älskar er!

hjälp mig!

Vill få tillbaka denna magen/midjan igen! Hjälp mig att hitta min motivation! Typ en belöning som jag kan sträva efter eller något.. Hjälp!

Torsdag

Hojhoj!
Nu tycker jag att det är dags för er där hemma att uppdatera bloggarna!
Elinor sötnos, hoppas du hade det mer än underbart och att du är.. tänkte skriva brun, men det blir du ju typ inte.. Men kanske med utländsk sol?! :)
Saknar i allafall ditt bloggande, du är den mest aktiva på den fronten! ;)
Kärlek till er alla! ♥

Min underbara Anna ♥

Har precis pratat med min söta Anna på skype i över 2 timmar, gud så skoj det var! Speciellt bullen som var nygräddad och fin ;) Längtar tills jag kan springa (i slomotion självklart) in i dina armar för en stor kram när vi båda är i Sverige igen! ♥
Nu måste jag skynda mig, ska nämligen ta på mig kläder, gå på toa, fixa mat+äta maten på 25 min. Sen ska jag hämta Lisa i skolan. Tänkte även ringa pappi med. Hmm... Aaa.. men det fixar jag nog.
Hörs!
Älskar er! ♥

Solen skiner och himlen är blåååå...

För tillfället skiner solen och hoppas så in i bomben att det håller i sig!
Ska först ut med Lucy och sen fixa trädgården.. Lisa är föresten frisk idag :) Hon ska gå i skolan idag och sen är hon ledig 5 dagar i sträck.
Hörs senare!
Kärlek till er ♥

Detta är seriöst pinsamt

Jag bor i en komun som väljer att lägga 1,6 miljoner på lite (hemsk) blå färg och lite stenar på stationshusets tak som ska vara målade i regnbågens färger (?!)  Varför lägger dom inte pengara på barnomsorgen, äldrevården eller sjukvården? Kan garantera att pengarna skulle både behövas och uppskattas mer där.
Hur fan tänkte dom?

Min sötsak ♥


hojhoj!

Pappa, jag pratade aldrig på lektionerna, oroa dig inte. Skrev bara så för att verka lite cool.

Mandala målningen gick bra, skoj var det med. Fick allt lite flashbacks! Vi bestämde att vi ska försöka att göra det ofta, kanske mer än 30 h ringa min. Men det är en bra sak för att få Lisa att slappna av. :)
Imorn hoppas jag på sol! Aaa... och att Lisa är frisk så jag KAN sola, annars kan det lika gärna regna. Var inte jätte kul idag då det var sol inprincip hela dagen, PLUS att jag visste att Jenn var ledig hela dagen och låg förmodligen ute och pressade. Men men..
Hade tänkt att ringa hem lite ikväll, men då jag fick lägga Lisa ikväll plus den detaljen att jag vet att jag inte kan prata i bara 10 min så får jag skippa det idag och ringa imorn istället. Måste nämligen sova, känner mig helt slut i hela kroppen.
Mamma, har du föresten börjat jobba nu? Hur länge i såfall? Ska jag ringa jobbet eller hem? :)
Bjuder på 2 bilder tagna av min söta syster i sommras.
Älskar er alla! ♥

Mandala

Minns när man satt i skolan, lyssnade på musik, målade och viskade trots att man inte fick. Hur gamla var vi? 9-10 år? I allafall, nu ska jag och Lisa måla mandala! Har letat upp musik på youtube, sökte på mandala music. Det borde la funka?

Älskar er! ♥

God morgon

Har en sjukling hemma idag med, så blir ingen träff med Jenn. Men ses ju på fredag :)
Just nu spelar Lisa Tv-spel och jag sitter och kollar på/grejar vid datorn. Ska förhoppningsvis hitta på något sen så vi inte bara sitter hela dagen, men vi får la se vad som händer.
Vi hörs senare!
Älskar er ♥

nighty night

Nu ska jag aldeles strax släcka lampan för natten. Imorn ska jag träffa Jenn och vi ska ge oss ut på väsk letande! Behöver ju en till resväska för hemvägen och jag ska hitta den bästa billigaste dom har här i KL. Så det är bara att börja.
Hittade faktiskt en igår när jag var i Singapore, besökte köpcentret Muhammed center. Som jag skulle beskriva som singapores ullared fast 3 gånger större. Dom har allt och dom har 1000 olika varianter av en sak. T.ex. väskor.
Blev dock väldigt rörigt då dom här i asien ofta trycker ihop alla sina saker så man ser knappt sakerna, plus att man knappt kan möta andra i gångarna. Men det var lite roligt att besöka ändå, då de har öppet dygnet runt. :)
I allafall, kunde liksom inte gå och släpa på en resväska hela dagen (bytte köpcenter sen) så köpte den aldrig. Hittar jag inte en lika billig och bra här i KL blir jag typ sur.
God natt och dröm sött!
Älskar er! ♥

Roliga bilder

Pappa tycker att jag ska kolla i spegeln så att jag får skratta lite.. Tack kära pappa, älskar dig med!
Väljer dock att titta igenom lite roliga/söta bilder, bjuder på några så att ni också kan få ett litet skratt. :)







































tisdag

Idag fick jag åka tillbaka och hämta Lisa i skolan vid 11, hon mådde inte så bra så hon ville hem. Tills nu har hon mys inne hos sin mamma och nu ska vi nog hitta på något skoj, om det inte finns lite läxor att göra.
Skriver mer ikväll om jag hinner, blir jag som lägger Lisa då Per är i...Vietnam (tror jag). Borta är han i allafall.
Var på Plaza Damas för att fixa lite grejs förut, köpte då lite på starbucks åt Lisa och Anja och passade även på att gå till Coffe Bean för att köpa en chai tea latte åt mig :) Gott!

Gårdagen

Vissa tröst äter när dom mår dåligt, jag tröst shoppar. Om jag säger så här.. Jag mådde inte topp igår, hur tror ni då min shopping var?
Btw, fick tre månader, så hem kommer jag inte! :) Eller, jo.. men inte förens 18 december! :)
Föresten, måste säga att det är super kul att blogga till ca 20 stycken om dagen när jag får 2-3 komentarer i veckan. SUPER! :D
(För er som inte fattade, jag var ironisk. Och med detta påpekandet vill jag att ni ska bli bättre på att komentera nu när jag verkligen försöker blogga. Annars kan det kvitta. Ja, idag är jag sur. Uppäckte liksom imorses hur mycket jag lät mig själv att bli pålurad igår..)
Älskar er ♥ Det gör jag alltid, oavsett humör ♥

jag har alltid världens otur...

Sist jag skulle åka till Singapore själv så flög jag ju. Då åkte jag till flygplatsen en dag för tidigt! Nu är det inte så illa men nästan.. Sitter och väntar på Gopal som ska hämta upp mig innan dansken, skickar iväg ett sms och säger att han ska messa mig när han är utanför så jag vet när jag ska gå ut. Får till svar att han inte kommer för än om en timme, EN JÄVLA TIMME! Här har jag gått upp kl 4, sitter här skit trött och det enda jag vill är att skita i allt och krypa ner i sängen och sova tills 11. Men nee.. måste ju fixa det där jävla visumet. Så det är ju bara att sitta här och vänta i en timme då. Hata!
Men ne, jag är inte bitter..
Och bara så ni vet, detta är INTE mitt fel. Antigen så har Per sagt fel tid till mig eller så har dansken bytt tid och glömt att medela mig.. Är jag chockad? Ne, har ju aldrig tur med något så varför skulle jag ha det nu?
Älskar er ♥

söndag

Hejsan, vill bara uppdatera och medela att jag ska åka till Singapore imorn bitti kl 5. Göööör skoj! Ne, men i allafall. Tanken är att jag ska försöka få 3 månaders visum nu. Är rätt trött och behöver sova snart och orkar liksom inte förklara varför jag skulle få det nu eftersom jag bara fick en månad sist.
Men för att göra en lång historia kort, en av Pers anstälda ska ner till Singapore under dagen pga. jobb och läkar besök. Då han är mer än halft blind, så ska våran chauför köra, Gopal asså. Och vi tänkte varför inte ge det ett försök? Annars så har vi en kontakt som troligtvis kan fixa 2 månader :) Så hem kommer jag inte! Inte än i allafal.. :p
Han jag ska åka med är föresten dansk, men sån tur är så sa Per att jag ska prata engelska med honom. Vet ju att danskarna kan förstå svenska mer än vad svenskarna förstår danska. Och nu när det gäller mig så är det snäppet värre. Kommer ju jag fatta nada om han börjar prata danska med mig. Liksom hallå? Fattar ju knappt norska..
Som sagt, kommer vara borta hela dagen och har ingen aning om när jag möjligtvis kan vara hemma igen så bloggar la på tisdag nästa gång.
Vi hörs!
Älskar er ♥

Under dom senaste 19 timmarna...

... Så har jag och Jenn tillbringat sammanlagt 4 timmar utanför sängen. Vi kände att vi förtjänade det. Det gör man faktiskt ibland.
God natt och sov gott!
Älskar er! ♥

fredag

Hejsan, har typ glömt av bloggen idag. Sorry, ska nu slänga ner lite saker i en väska och sen bege mig till min fru(?) och mitt andra hem är i KL. Lutar mot utgång ikväll, så det är la bara att slänga ner partydress(en) (har typ bara en, måste shoppa!) och sminket och ett leende på läpparna och sen är jag redooo!
Hörs kanske imorn kväll, annars söndag om det nu inte blir måndag..
Jenns favobild från förra helgen.. Hur tänkte hon där?
Älskar er alla enormt! ♥
Skickar extra tankar till dig bror, hoppas du får komma hem snart!

converce

Denna snygga skon tillhör numera mig! I storlek 36 dessutom!!
Fanns några nya coola färger nu.. dock lite dyrare, denna kostade 159 RM vilket är 370 kr, dom brukar ligga på 119-129 RM vilket är 275-300 kr. Billigt och bra ändå med andra ord med tanke på att dom ligger runt 800-900 kr i Sverige.
Här är några andra färger som finns inne nu, förutom alla bas färger.
ÄLSKAR den sista korallfärgade! (svårt att se dom exakta färgerna på bilderna här) Men finns dock ALDRIG i min storlek..Surt.
Älskar er! ♥

Bowlling

Jaaa... kan ju inte säga att jag var jätte aktiv med kameran idag, som vanligt med andra ord. Men hade ju liksom tankarna på att vinna. Föloraren ska bjuda den andra på nästa chai tea latte. Jag förlora. Men jag är inte bitter.
Kärlek!

Dagen..

Hejsan hoppsan!
Idag mötte jag upp Jenn och hennes päron vid bangsar. Dom skulle vidare och hämta glasögon dom beställt medan jag och Jenn gick och tog en Chai tea latte. Gott! Hennes pt kom även så det blev lite snack med honom med :)
Sedan gick vi upp till lägenheten för att väga väskor (dom åker ikväll) och sedan drog vi vidrare till Mid Valley. Där blev det bowling och jag kan STOLT medela att jag slog första striken, att jag sen förlora allt rätt stort är ingen ni behöver annteckna..
Sedan blev det lunch i food courten och lite shopping i converce butiken. Det fanns ett par vinröda i min storlek! KÖPTA!
Sedan hem till Jenn lite snabbt och sedan tog jag taxi hem hit igen vid 4, fick ledigt lite extra idag trots att Lisa är sjuk. Dock orkar hon inte så mycket så har inte behövt att underhålla henne direkt. Sitter mest och softar med ipaden i knät framför tv:n men det är okej när man är en sjukling. :)

Lisas kompis Louice är även här nu, Lourdes hämtade henne efter skolan för hon ska sova här då hennes mamma är med hennes bror Cooper på kalssresa och hennes pappa är fortfarande i Sverige. Iallafall, nu sitter hon och visar roliga klipp från det bröllopet som hennes föräldrar var på i Sverige förra helgen. Skojskoj!
Nepp, måste gå nu, för nu blir det mer klipp! :)
Älskar er! ♥

jag hjärta er

Blev inget lek med Jenn idag, blir förhoppningsvis det imorn. Det beror på hur Lisa mår, hon har haft lite ont i halsen dom två sista dagarna. Så stannar hon hemma så får jag nog troligtvis också göra det.
För övrigt idag har jag inte gjort ett skit. Legat i sängen och sett på filmer. Har inte kännt för att göra något plus så var all ork i kroppen borta så aaa.. orkade helt enkelt inte att göra något särskilt.
Nu ska la jag se någon film (igen) och sen sova.
Sov sött! Älskar er! ♥

Onsdag

God morgon, det är redan onsdag! Fattar inte vart dagarna tar vägen.. Nu ska jag ut på en promenix med Lucy, fixa trädgården och sen får jag se om det blir någon lekstund med söta Jenn idag.
Hörs!
Puss på er!

kuala lumpur

Min Lisa ville i sommras att jag skulle visa mitt rum och så hur jag bor här. Sa redan att jag visat mitt rum och det, men eftersom vissa är lite efter så får la visa det igen.
Här är bilder på mitt rum och toalett.
Har dock en ny datastol..
Bilder på resten av huset kommer en annan dag.
Älskar er! ♥

packnings problemet löst!

Hejsan, har nu kollat upp det där med extra väska på flyget hem och det verkar inte vara några problem. Behöver bara betala 400 kr för en extra väska och självklart för en ny väska med. Så ska jag ut på väskjakt nu! Eller kanske inte inte nu.. Men någon dag när jag har sådär lite långtråkigt.

Soluppgången på flyget till Tyskland i början av sommaren. Fin!

20 september

Fler söta underbara bilder på min underbara sötnos ♥
Älskar mina 2 älsklingar ♥

Underbara fantastiska syster ♥

Idaaag är iiingeeen vaaanliiig daaaag, för deeee är syysteeers fööödelseeedaaaag, hurra, Hurra, HURRAAA!!!
Fy vad jag önskar att jag kunde vara hemma nu, krama om dig, berätta hur mycket jag älskar dig och göra din dag till den bästa! Du anar inte hur mycket jag saknar dig! ♥
Hoppas verkligen att du får en underbar dag! Ringer dig troligtvis vid 7 på morgonen, så jag hinner gratta dig lite snabb innan skolan :) Orkar inte vänta tills ikväll :p
Älskar denna bilden! Ren glädje! ♥ Du är finast ♥
(Bror, bara så du vet. Älskar dig med men idag är det systers dag. Ge henne en kram från mig♥)

tisdag

Försökte komma på någon klyshigt att säga, men lyckades inte. Så det får helt enklet bli:
God morgon!
Idag skiner solen, så ska ut och sola/sova då jag är jätte trött fast jag har sovit ca 8 timmar inatt.. Men för tillfället behöver min kropp mer. Så tänkte kompinera lite :)
Annars då? Hur har ni det? Som vanligt? Aha.. aaa men det var la kul da.
Det var 19 stycken inne på min blogg igår, 3 stycken svarade på vilka dom var. Lyckat. Trodde ni faktiskt var bättre än så, men tydligen inte..
Här händer inte så mycket annars, försöker hela tiden ha något att tänka på/göra. Även om det bara är småsaker, försöker komma på vad jag vill jobba med i framtiden. Det går skit för att uttrycka det milt. Har en halv plan på vad jag vill göra i vår. Vet dock inte om den planen går i lås eller ej. Lovar att hålla er uppdaterade. Typ.
Fan va negativ jag låter.. Är nog lite det idag, förlåt..
Älskar er! ♥

bed time

Nu är klockan lite över 10 och jag är sådär trött. Men behöver verkligen all sömn jag kan få så hoppas jag somnar snabbt. Ville bara titta in och säga 3 saker.
1. Nattis, har du sett nyaste avsnittet av vampire diaries?! ÅÅÅHHH!! GÖR DET NU!!
2. God natt och dröm söta drömmar allihopa!
3. Jag älskar er! ♥

Vore roligt att veta..

Antagligen kommer säker inte hälften av er som läser svara, men jag ger det ändå ett försök. Ni är mellan 15-25 som läser bloggen varje dag. Ibland några fler, ibland några färre..
Min fråga är nu, vilka är ni? Skulle uppskatta om ni kunde slänga in en komentar och berätta, så svårt är det inte om tillomed min mamma och pappa klarar det. (Även om det säkert är Clara och Svante som har lärt dom..) Kom igen, komentera på nu! :)
Söt liten trollslända som envisades med att sitta på min vänstra stortå. Kom tillbaka även om jag skakade bort den.. :)
Kärlek till er! ♥

ut sparkad eller ej?

Hejsan, tänkte bara uppdatera er lite smått om mitt visum.
Jag fick ju som sagt bara en månad när jag åkte tillbaka in i landet efter att ha varit en snabb vistelse i singapore. Och planen ser nu ut så här, på fredag så ska jag och per åka till immigrationen och hoppas på det bästa. Tror vi ska dra till med någon historia som Jenns familj lyckades med. Dock har dom en bebis dom kan skylla på :p Haha. I allafall, funkar inte det så åker jag med Per över dagen till singapore i början av veckan därpå och håller tummarna helt enkelt..
Funkar inte det? Aaa.. då är jag ju kanske tillomed fast i singapore om vi inte lyckas få en månad till.. Annars så blir det la shopping i singapore för hela slanten. Måste ju trösta mig med något :)
Fast jag troor dock inte det ska va några problem. (Planerar i allafall att undvika dom)
Jahapp, frågor?
Nepp, tänkte la det..
Älskar er ♥

måndag

Efter många om och men så svarade Jenn, så är på bättre humör igen :)
Nu ska jag göra mig iordning för att sen åka och hämta Lisa på skolan, vad vi hittar på i eftermiddag är la läxor, slappa, kanske något skoj och sen blir det nog mat framför tv:n ikväll.
Har nog visat denna bilden förut, men tycker den är så skoj! :)
Hörs senare!
Älskar er ♥

har liksom inget som är värt att skriva...

Vaknade på bra humör, sjönk ganska fort, blev bättre när jag såg en som var jätte lik Maria, Elins mammi. Blev glad då :) Hälsa henne från mig Elin!
Nu har humöret dock sjunkit tillbaka igen, Jenn svarar inte på mobilen...
God morgon föresten.

idag...

Sitter just nu och kollar på idol klipp från 2007, 2008, 2009 och så.. mycket bättre förr :)
Annars idag har jag varit på modevising i ca 5 timmar. Skoj, dock lite segt i mellan åt..Men det roliga vägde upp det sega. :)
Bilder kommer in imorn eller senare i veckan, just nu vill jag bara sova. Somnade inte förän efter halv 2 igår så har varit segare än segast idag. Tur att vi bara suttit mest.
I allafall, god natt allihop!
Kärlek till er ♥

Fredagens utgång

Kvällen i fredags var superkul! Det planerades bröllop och födsel för sisådär 12 till 13 barn, blev även bjuden på bröllop av några australienare som skulle på någon kompis bröllop på Lang Kawi, hittade på en fejk kompis som fick världens sne fylla för att kunna smita ifrån en kille.. Träffa turken som sprang efter oss för några månader sen. Aaa.. typ sånt.
Dock så var aldrig Jackie med. Hennes sekreterare eller vem det nu var påpekade att hon hade dubbelbokat. Hoppas hon kan nästa gång. Men den tjejen är svår.. Hon jobbar som advokat, så det är väldigt mycket jobb.
Och som vanligt så tog vi dåligt med kort, blir några innan vi går ut. Men sen har vi tankarna på annat om vi säger så..

Nu ska jag ochh Lisa iväg på Lourdes modevisning! Berättar mer efter.
Ha det bäst!
Älskar er!! ♥

kärlek

Idag har varit en jobbigare dag. Dagar som denna undrar jag hur man fortsätter..? Vad jag jag göra och hur? Känner en sån stor saknad och vet inte riktigt hur jag ska hantera allt. Vissa stunder är bättre, när jag får andra saker att tänka på, saker att göra. Men när jag är klar så kommer det alltid tillbaka.
Älskar er alla ♥

Party!

Nu drar jag iväg till Jenn och kvällen består av PARTY! Har varit vita i över en månad så är riktigt stolt. Men nu får det räcka tycker jag ;)
Bild från sist vi tre gick ut. Den kvällen slutade halv 12 (!) på kvällen! haha Hoppas på en liiite längre kväll denna gång :)
Ses!

Alisa

Lite svar på tal.
Gillar faktiskt det namnet, so why not? ;) Svart! ÅÅHH! Fatta vad snygg den skulle va i svart! Måste kolla! Ska jag köpa en sådan till dig med då bruden elle?
Ina, kär? Jag är totalförälskad! Jenn köpte liknande sånna på topshop härromdagen. Otoooooligt snygga!

Tillbaka från shoppingrundan. För en gång skull fanns det inte mycket på Forever 21, mycket som jag typ redan sett och provat asså.. Haha. Kom dock hem med ett linne, visar imorn.
Självklart köpte jag en chai tea latte innan vi åkte hem. Sitter och smuttar på den nu. Underbart god! :)
Nu ska jag fortsätta packa inför partykvällen med Bästa Jenn och söta Jackie! Blir som vanligt sleepover hos Jenn efter, kommer dock komma hem tidigt imorn för Jenn ska till Pankor vid lunch med sina päron och jag behöver sova.
Ha en super fredagkväll allihopa! 
Älskar er! ♥

syster!

Vill du ha en sån här väska eller ej?
Den är rätt liten, ungefär lika lång som min underarm med fingrar ;) Kommer ej ihåg vad den kostar, men är la rätt billig.

Malaysia day

Idag är det Malaysia day och självklart party! Enligt Jenns mening behöver vi tydligen båda (?) ut och skaka rumpa och slippa tänka på allt för en kväll. Frågade lite lätt,
- Vad är det du vill slippa tänka på?
- Ne, jag vill bara ha killar..
Helt okej, om ni frågar mig.

Innan jag berättar vad som har hänt hitills idag så vill jag bara säga att Louice (Lisas kompis) och Cooper (Louices lillebror, som heter Peter, men kallas Cooper. Fråga mig inte varför. Cool kille i allafall!) har sovit över här en natt och ska stanna en natt till, då deras mamma och pappa har åkt till Sverige för ett bröllop över helgen.
Här så firas Louices födelsedag är för fullt! Hitills har vi skålan med champange ("the real stuff"), ätit tårta (bara 1,5 bit så behöver inte ha dåligt smavete denna gång), lekt charader (Sjukt skoj! Måste göras oftare!) och ätit våfflor (svenska!)
Nu ska jag hoppa in i duschen och senare ska jag och tjejorna iväg till Pavillion (eller närmare sagt Forever 21) och shoppa lite. Innan blir det dock sushi lunch (fried rice för min del).

Mycket paranteser, jag vet. (Sorry)

New look

Hittade ju underbara New look precis i slutet av vår singapore tripp. Hann bara en snabbis där inne, som slutade med ett par skor och ett par shorts för min del. Men om jag ska dit igen (för att förlänga visumet med per på en jobb resa) så ska jag gå loss i den butiken!
Då det inte gick att kopiera bilderna från hemsida så fick jag helt enkelt ta kort på lite sötsaker med min kamera.. Vad gör man inte för sina söta 100 000 läsare? ;)
Vill verkligen ha ALLT! Speciellt, den stickade tröjan, den blå bysdressen, SKORNA (!), och långklänningarna. Detaljen är la att jag har lite halft förbud på långklänningar just nu då jag helt plötsligt äger 5 stycken(Vet ej vad som hände). Så kan skippa dom OM jag får resten ;) Iallafall den stickade tröjan och skorna.. Pleeeease!

vem, vad, var, har du någonsin?

VEM

Vem är i rummet med dig? Ingen.
Vem fick du senaste sms av? Jenn
Vem tänker du på nu? Jenn :p (konstigt)
Vem pratade du senast i telefon med? Gopal, vår chauför
Vems hus var du senast i? Hus.. Förutom det jag bor i här så är det nog mitt hus hemma i Vara. (Om inte shoppingcenter gills? För i så fall, Cetral Market.
Vem önskar du var med dig nu? Alla jag älskar ♥ I alla fall någon av dom ♥
Vem är din favoritsläkting? Min underbaraste kusin, bästa kompis och syster Sofia ♥

VAR

Var är din mobiltelefon? Ärligt? Jag trooor att den ligger bakom väskan på skrivbordet, eller i, eller nere i köket.
Var handlar du mest? Oj, med tanke på att jag lyckades handla för 500 kr eller något på china town i fredags så är nog china town svaret för tillfället. Men jag ska till Forever 21 imorgon. ;) Det växlar rätt snabbt här. Kanske kan svara Kuala Lumpur?! Smart!
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Köpt på Gina Tricot, det är faktiskt bara ett vanligt svart boxerlinne. Ingen märkvärdigt.. :p
Var åkte du senast bil? Till Central Market eller aa.. från Central Market var ju senare..


VAD

Vad åt du senast? Ett äpple.. Ne föresten! En Clementin
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Har kjol idag, den är röd :)
Vad är den närmaste saken som är blå? Mitt påslakarn, lakarn och kudde.
Vad har du på fötterna? Inget
Vad är din favorit färg? Beror på på vad, men rosa? Annars älskar jag både svarta och färg glada kläder. Om det nu är kläder vi menar..

Vilken film såg du senast? Någon James Bond film igår

Vad hör du just nu? Haha mina grannar ;) Ne men det är "be-stund" i Mosken som ligger rätt nära här.

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Haha nej
Hånglat i skogen? nej
Tyckt att din kusin är het? Haha ne
Sovit naken? Med trosor?
Kört över hastighetengränsen? aa..
Målat om ditt rum? Nepp
Dansat framför en spegel? Varje dag! haha, ne men självklart har jag det.
Fått hicka? Har typ alltid det, får typ dock bara ett eller två hick som hörs om vi säger så. Jag är liiite speciell
Dumpat någon? Njaa... snarare dissat. Förlåt..
Stulit pengar från en kompis? Aldrig.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Haha aa tyvärr...
Varit i slagsmål? Inget som jag minns, och har jag det har jag säkerligen förträngt det för då skulle jag skämmas över det.
Smugit ur ditt hus? Njaa.. tror inte det. Eller har jag det, mamma, pappa?
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja
Hånglat med en främling? Ja
Älskar eller saknar någon nu? Älskar och saknar ♥


Nya shopping fynd

Här är bilder på tre nya örhängen och en underbar klocka. Mitt tredje steg in i vuxen världen. Har ju kavajen (som Jenn tycker bara halft räknas eftersom jag aldrig använt den än, men jag SKAA!) och sen kom jag på att jag har ju för fasiken pluggat psykologi A och B! Vadå vuxet! (Tycker jag iallafall.)
Iallafall, bilderna var det..
3 örhängen för 20 kr är okej tycker jag.
Min nya klocka, ÄLSKAR den! Minns ej vad jag köpte denna för, men var under hundralappen i alla fall. Tror typ ca 40-50 kr.

Att jag skriver priserna beror på att jag vill att ni blir alldeles till er och bokar nästa plan hit, så jag kan få leka lite med er ♥ Tänkte att om inte jag lockar tillräckligt, så kanske dom extremt underbara priserna kanske kan göra det ;)

Chai tea latte, min nya drog

Tog bara en paus från allt städande, behöver det ibland. Tänkte bara snabbt berätta lite om gårdagen.
Mötte upp söta Jenn på Bangsar shoppingcenter med lille söte Kaarlos. Han är äckligt söt den ungen!
I alla fall, vi tog var sin chai tea latte, som numera kommer vara min drog. Har tagit en idag med när jag var en snabbis på Plaza Damas. Såå good! Dom måste öppna coffe bean i Vara. Måste.
Lyckades även få med mig två apsnygga klänningar hem. Lite dyra men om man jämför med Sverige priser så har jag SPARAT pengar. Vilket både Gopal, Lourdes och Anja håller med om. Plus att jag inte har någon hel rosa klänning, eller ljusblå one shoulder klänning. Så det var ju liksom en bra investering. Tycker ni inte det? :) Jag är nöjd, med tanke på att dom hade varit minst dubbelt så dyra i Sverige.
Ska nu fortsätta städa lite och hoppas kunna ta och sova en timme eller så innan vi hämtar Lisa. Har nämligen huvudvärk från när jag slår upp ögonen på morgonen tills jag stänger dom på kvällen igen. Vilket tröttar ut både mitt psyke och min kropp. Hoppas ni har det bra där hemma, ta hand om er!
Älskar er ♥

Leva för två

Vill börja med att säga att jag älskar er

Det är en mening som kanske sägs ofta, som lätt kan slängas iväg och ibland kanske inte alltid förstås. Vilket är fel och jag hoppas innerligt att ni förstår att jag menar det när jag säger det till er. För det gör jag ♥ Jag älskar er ♥
Jag mår bättre, inte bra. Men bättre. Jag ska göra allt jag kan för att leva mitt liv till fullo och dubbelt upp framöver. Inte stoppas av saker som vanligtvis kanske stoppar mig. Det finns så mycket fint ute i världen som är värt att både ses och upplevas. Och det är det jag vill göra. Både se och uppleva kärlek, se och uppleva lycka, glädje, gemenskap, starkhet, nervositet, men även irritation, hat, illska, svaghet och smärta.. Jag vill både se och uppleva allt. För två i fortsättningen.

En vän sa till mig att hon tror på änglar och det gör jag med, jag tror att du finns där uppe och tittar ner på oss alla. Älskar oss och vakar över oss.
Tack för alla fina minnen som jag fick tillsammans med dig och tack för att jag fick lära känna dig. Du är och kommer för alltid vara saknad ♥ Ta hand om dig ♥

Det är ingen mardröm..

Det känns som att jag lever i en mardröm, enda anledningen till att jag vet att det är verklighet är att mitt undermedvetna skulle aldrig välja Malaysia som utgångsplats i någon av mina mardrömar.

Jag har haft en jätte bra fredag eftermiddag och kväll samt en jätte bra lördag tillsammans med Jenn och hennes föräldrar. Men så fort jag gick in i huset igen kom tårarna igen, verkligheten kom tillbaka som ett slag i magen.
Vad gör man? Hur gör man? Hur ska man någonsin kunna känna sig normal igen? Kommer tårarna en dag sluta rinna även när jag är själv? Kommer jag någon gång sluta att skaka så fort jag är ensam? Kommer känslan av att jag kommer ramla ihop vilken sekund som helst så fort jag är själv någonsin försvinna? När? Det känns som om benen inte kan bära mig längre om jag inte har människor runt om mig..
Mamma occh pappa, ring inte.. Kommer inte klara det. Jag ringer er när jag känner att jag kommer klara det.

JAG ÄLSKAR ER ALLA, SÅ OTROLIGT JÄVLA MYCKET! HOPPAS NI VERKLIGEN VET DET ♥

fredag

Måste tyvärr ställa in den evetuella skype daten...

skypedate?

Någon söt kompis som vill ha date med mig på lördag?
Typ runt 7-8 tiden på kvällen min tid? (För er i Sverige är det runt 1-2 tiden.)
Puss på er! ♥

Rm 12

Billigt och bra! RM 12 var vad min luch kostade idag, då inkluderas drickan och taxin dit och hem. I svenska kronor är det 24 kr typ. Gött va?
Okej, vanligtvis skulle det gått på mer, men maten bjöd Jenns snälla underbara föräldrar på och taxin hem som är en hemsk jobbig och böiufbsakj historia slutade på RM 50!!! Fattar ni! Vanligtvis ska den taxisträckan gå på MAX 30 men vanligtvis mellan 20-25! Och jag fick betala 50! Beklagade mig sen när jag väl va hemma och nu på kvällen när jag ligger i min säng så kommer söta Anja och ger mig RM 50 för hon tyckte så synd om mig. Blev så himla glad :)
Tacksam både för maten och taxipengarna, nu kan jag somna med ett leende på läpparna. (förutom den lilla den detaljen är att vi har hittat en knöl i magen på svartis, så det blir vetrinären imornbitti innan jag möter upp Jenn och hennes föräldrar. Hoppas verkligen inte att det är något farligt..)
Svartis, dock en gamal bild på honom. Nu är han liiiiite mindre, han går nämligen på diet.

lunch på KLCC

Idag vi 10 tiden hoppade jag in i en taxi och åkte till Sri penaga (där Jenn bor) för att möta upp henne och hennes föräldrar. Sedan tog vi en ny taxi och åkte iväg till KLCC. Visade dom runt lite och Hans som är den som gillare shopping minst av oss var den enda som hittade något. :p
Visade dom även parken utanför som är så fin, dit har vi åkte några gånger jag och Jenn för mys och sånt, både dagtid och kvällstid. Har dock varit dåliga på det på sstonde så det måste vi bli bättre på! :)
Lisa sitter nu och gör läxor i sitt rum och hon sa att hon inte behövde min hjälp och om hon skulle behöva ropar hon. Så jag sitter på mitt rum och funderar lite på både det ena och det andra. Mest det andra tror jag...
Twin tower och KLCC är typ samma sak för er som inte vet. KLCC är köpcentret som är i botten av tvillingtornen. Typ 5 vångar eller så.. Och parken heter typ KLCC Park. Den ligger direkt utanför och det blir som en liten oas mitt i storstan, underbart!

Glädjeskutt!

Imorgon får jag träffa min coola och underbara älskling! :)
Låter nästan hemskt så beroende vi har blivit av varandra. Vi träffar varandra varje helg och ibland någon gång under veckan, men vi pratar oftast varje dag, antigen via sms, telefon, skype eller facebook. Haha
Älskar dig! ♥

Vet inte om denna bilden uppskattas så mycket av henne, men alla andra bilder jag har är liksom mindre visningsbara..Har heller inte många nya.
Vi måste bli bättre med kameran (!)

bläckfisk

Tänkte va så söt och bjuda er på ett lite skratt. Här är några bilder från när jag testade att äta bläckfisk i början av april.
Tror bilderna säger vad jag tycker om det...
Ville seriöst spy efter..

Hejsan

Idag har Lisa varit hemma, hon behövde en vilodag för det är rätt mycket i skolan som händer nu. Så hon har fått bestämma vad vi ska göra hela dagen och aaa.. det har växlat mellan datorn och tv:n. Nu är hon inne hos Anja och myser lite. Så tänkte passa på att slänga upp ett blogginlägg nu när väl internet funkar igen.
Det har nämligen inte fugerat på hela dagen så jag har suttit och sorterat mina bilder. Vilket var välbehövligt. Mycket.

Jaa, det finns la inte så mycket att berätta, imorn ska jag brunch/luncha med Jenn och hennes föräldrar som hon hämtar på flygplatsen ikväll. Sen har jag även fått ledigt inprincip hela fredagen. Ska bara köra lisa till skolan och sen fixa trädgården, after that? I'm free! Så vi ska la försöka hitta på något skoj då. Sen blir det även övernattning hos Jenn och så blir det cannopy walk och besöka Batu caves på lördagen.

Och där försvann jag i 30 min typ.. haha har hjälp syster med att hitta tutorials.. Okej då.. jag har kollat kläder med..
Har la inte mycket mer att säga just nu.. Så vi hörs!

Jag är sååå smart!

Jag har typ nästan haft halvt ångest över dom där 4 tårtbitarna som alla var uppätna innan klockan halv 1 i söndags.. Eller ne, ärligt talat så bryr jag mig inte. Men kände att det kanske kan vara en bra motivation att få mig träna.
Iallafall, har nu bestämt att jag ska träna ORDENTLIGT 4 gånger, så försvinner dom. Lite sådär poff!
Med ordentligt menar jag öö... typ gå på gåbandet i 1 timme, plus minst 100 situps och lite sånt under en dag. När jag ska göra detta bestämmer jag själv, har typ tänkt att ta dagar när det regnar och är mulet och så, så slipper jag missa solningen :) Smart va!?
Så vi får la se när den första träningsdagen blir. Önska mig lycka till! Jag lär behöva det.. ;)

Sökte på träningsfreak på google bilder och får upp denna, se så söta! :)

lillan ska sooovaaa ooo vara såå snäll..

Ville bara titta in och säga god natt och sov gott.
God natt och sov gott!
Kärlek



Saknar min sötnos, dock träffar jag henne troligtvis på torsdag, planen är att möta upp henne och hennes föräldrar för brunch på KLCC.

Måndag

Jennifer vill ha en solning utmaning, den som är brunast när vi ses bjuder på en drink nästa gång. Har ni sett hennes jobbtider? Trooooor jag skippar den där tävlingen om det är okej.
Var ute och solade lite idag och fy helvete vad jobbigt det var. Det var rengöringsdag för poolen idag så kunde inte doppa mig i mellan. Så stod ut i mindre än 2 timmar innan jag gick hem och duscha med vattenslangen och då smet jag ändå i polen mega snabbt när killen som rengjorde poolen försvann i 1 minut. Höll ju på att smälta bort så vad skulle jag göra? Haha
Aja, sitter nu och dividerar med mig själv om jag ska se Greys Anatomy eller om jag ska se en film. Får se... Älskar ju Greys... Hm...

you can't always get what you want, but if you try you might get what you need

Just nu vill jag väldigt mycket, kan inte riktigt bestämma mig över vad jag vill mest här i livet. Det är mitt största problem just nu tror jag.. Men men, jag låter tiden bestämma. Känns bäst så i nuläget.
Just nu vill jag bara njuta över att livet leker och att jag har det underbart här i KL och längtar inte för en sekund hem. Bortsett från att jag saknar alla mina sötnosar. ♥ Skickar massor av kärlek till er ♥

Solen skiner och himlen är blåååå...

...va det är skönt att levaa dåååå!
Har läst på typ ALLA bloggar att idol har börjat igen. Är det godkänt? Känner faktiskt att jag kan skippa att följa det detta år med take på att Andreas hoppade av. Känns som att Bard är trist. Men vad vet jag..
Iallafall, nu ska jag iväg till poolen, har ont i ryggen så den behöver värmas upp lite.. Okej då, jag vill få mer färg innan Jenns päron kommer på onsdag.
Fast det där med ryggen är ioförsig sant det med :p
Hörs!

rubrik

Känner mig super duper trött, vilket kanske inte är så konstigt. Men känns även som jag ska få huvudvärk när som helst, vilket är konstigt då jag har druckit bra med vatten idag.
Dagen har varit skoj!
Vi började med att sjunga för per, äta tårta och skåla med champange. Sen var det upp ur sängen för att fixa och dona innan alla kom. Kl 11 hade vi sagt och när alla kommit så drog vi igång med tårta (igen), sen efter lite prat så drog vi iväg till poolen allihopa och badade. Lyckades ligga på solstolen i max en timma, men det kanske var sol i max 15 min. Ändååå så lyckas jag bränna mig lite. Aja.. Blir ju brun iallafall, så klagar inte.
Efter hem igen för att äta hamburgare och pastasallad :) Efter det så satt alla vuxna och pratade och ungarna stack upp till Lisas Playfull (lekrum). Jag stack till mitt rum och vila lite, var helt slut efter tre aktiva dagar i stäck. När vi har så softa dagar annars så blir det lite skillnad. Men bara skoj! När klockan var runt halv 5 så gick nog dom sista gästerna. Då var det bara ner i köket och börja städa, sen när jag lika gärna var inne i tempot så tog jag med Lucy på en rask promenad. Hade igentligen tänkt att vänta till lite senare (typ svalare när solen gått ner) men hade något lyckorus i kroppen och ville inte låta det gå till spillo. Så med lady gaga på högsta volym så funkade det prima! :)
Sen en snabb dusch och sen dess har jag softat lite vid Tv:n och lite vid datorn. Nu är det dock dags att sänka air con liiite till och sen släcka lampan :)
Dröm söta drömmar!! ♥

Ps. Alla förberedelser som jag gjorde innan och under kalaset fick mig att tänka på alla våra släktkalas där hemma. Saknar dom, längtar som bare den till julen nu! ♥

Min frukost

Är det födelsedag så är det...Det kan inte hjälpas.
Marräng tårta
Champange, eller som Anja kallade det "The real stuff"
Hitills idag har jag ätit 4 tårtbitar, två hamburgare, massor av vindruvor, lite chips och snart tror jag det blir glass med frukt och massor av olika sorters topping. Mår jag bra? Aaa konstigt nog, magen kändes så där efter den fjärde tårtbiten. Men hallå, det är kalas PLUS så är tårtan MEGA GOD!

Btw, GRATTIS PER! :)
Ska kolla om jag får lägga ut bild, men isåfall kommer dom upp ikväll eller imorn :)

Birthday tomorrow!

Hejsan!!
Idag har det varit full rulle. Massor med förberedelser till kalaset imorn, jag har nämt det tidigare va? Per fyller iallafall år imorn och det ska firas :) Vi blir totalt 14 pers. Känns som hemma när vi förbereder massor inför släktkalas. Mys!
Var och handlade i mat i några timmar. (!) Fick åka lite fram och tillbaka. Hur dom som bor här kan acceptera att en prudukt helt plötsligt är slut bara så där fattar inte jag. Idag fick vi tillexempel inte tag i vaniljsocker, fanns typ ingenstans.. Ibland händer det att vår mjölksort kan ta slut och det kan ta månader MÅNADER! tills den kommer tillbaka. Det finns ju givetvis andra mjölk sorter, men svårt att hitta någon god här i asien då alla är så söta..
Iallafall, Lisa har sin kompis Louise här över natten med. Dom har tillsammans gjort läxor och grejat. Bakade snabbt en maräng botten som ska va tårtan imorgon med. Hon och hennes familj är nämligen några av dom som kommer imorgon. Dom kände typ varandra lite halft när båda bodde i kina, men sen flyttade Louises familj till sverige och aaa nu flyttade dom till malaysia i augusti. Dom bodde typ här i KL innan dom bodde i kina, tror ja...Aja, detaljer. Jätte snälla är dom iallafall :)
Nu blir det lite greys innan lampan släcks :)
God natt!

hatar rubriker

Jahapp.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu, men sammanfattar dagen lite snabbt.
Snabb vända in i stan med Lourdes och Gopal. Fick smaka på malaysiskt bröd (var två pannkakor med ägg i mellan typ. Gott, trots den konstiga kombin). Fixat i trädgården, Sett på greys anatomy, hämtat lisa, kört henne till psykologen, läst, titta på glee, gjort läxor med lisa, ätit, lagt Lisa..
Under hela eftermiddagen har jag även haft en konstig värk i magen. Trodde först det var mensvärk, men är inte så säker längre.. Min beskrivning är så här: du vet när du är så där otroligt mega mega MEGA kissenödig och skulle inprincip döda för att få kissa.. man spänner sig så och det gör ont i nedre delen av magen? Sån känsla va de.. fast detaljen var att jag inte var kissenödig. haha
Det är borta nu och håller tummarna på att jag slipper det imorgon.
Iallafall.. det var la det intresanta som hände idag. Men om det nu var särskilt interesant får ni avgöra :)
Puss på er alla!! ♥
Ps. Vill inte vara sån elle så elinor, men jag tror inte din blogg funkar.. ser liksom inte dina nya uppdateringar.. Skulle vara gulligt om du kunde dubbelchecka dom. Älskar dig! ♥

Btw, på tal om något heeelt annat. Kolla in vilken skillnad det är på mitt hår på denna bilden och på den bilden jag har som header. (Mamma och pappa, header är den bilden som är längst upp varje gång.) Snacka om skillnad, har alltid kännt att jag älskar det mörka mer, men kände nästan nu att det funkar med det ljusa rätt bra med.. Men bara nästan.

Ändrade planer

Fick en liten smärre chock imorses när Lisa förklarade att hon ska till skolan på lördag. Jag bara Va?! Seriöst?! Lördag?! Tydligen har dom skola endel lördagar för att ta igen en del dagar för att dom tydligen får ledigt så mycket. Skit korkad ide enligt mig, i Sverige så går man en extra dag längre innan sommarlovet elle möjligtvis börjar någon dag tidigare. Att förstöra en helg är ju sinnessjukt, men men..
Detta innebär även att jag inte kan vara ledig på lördag :/ Och på söndag ska vi ha kalas för då fyller Per år :) Så då kan jag inte heller ut och leka i KL. Men på onsdag kommer Jenns päron och kanske ska möta upp dom för brunch någon dag :) Sen lördag nästa vecka är planerna canopy walk. Skoj!!
Hörs senare idag!
Puss på er! ♥

imorgon är de fredaaaa

Familjen är tillbaka och imorn börjar jag jobba. Men det är ju fredag imorgon så blir ju bara en dag sen är jag ledig igen :)
Btw, det där med att inte doppa tån i poolen struntade jag i.. det var massor med barn vid poolen så visste inte riktigt hur jag skulle kunna undvika att doppa tån utan att dom skulle tro att jag är något slags weirdo.. Vilket jag på sätt och vis är ändå. Får la se om tån klarar sig utan ännu mer infektion. Aja..Pratade lite snabb med Per om immigrations problemet och vi får se hur vi ska göra. Kanske åker jag med honom på en affärsresa, men vet inget säkert än.
Nu är det dags för sängen, klockan är snart halv 12 här och jag ska ju upp vid 6 imorgon. Så vill jag sova några timmar så är det bäst att släcka nu.
Nattinatti på er!
Dröm söta drömmar allihopa ♥

Solen är tillbaka!

Äntligen! Solen skiner på en klarblå himmel och idag ska det solas! Per, Anja och Lisa kommer inte förens efter 7 ikväll så har gott om tid att ligga och steka vid poolen.
Dock har jag ett liiite problem, min vänstra stortå har typ fått en infektion vid nageln. Den är på bättringsvägen, men mammas råd var: bada inte i poolen. Så jag hoppas innerligt på att det inte är några vid poolen idag för doppa sig måste man göra när man solar här. Annars skulle jag inte orka mer än MAX en timma. Så får la kravla mig i barnpoolen med foten ovanför ytan ;) Kan bli en scen för gudarna, men det får la jag bjuda på.
Hade dock inte varit fel med vit sandstrand och turkost vatten. Poolvattnet är ju ioförsig turkost.. I allafall längtar tillbaka till Tioman.

RSS 2.0