Birthday tomorrow!

Hejsan!!
Idag har det varit full rulle. Massor med förberedelser till kalaset imorn, jag har nämt det tidigare va? Per fyller iallafall år imorn och det ska firas :) Vi blir totalt 14 pers. Känns som hemma när vi förbereder massor inför släktkalas. Mys!
Var och handlade i mat i några timmar. (!) Fick åka lite fram och tillbaka. Hur dom som bor här kan acceptera att en prudukt helt plötsligt är slut bara så där fattar inte jag. Idag fick vi tillexempel inte tag i vaniljsocker, fanns typ ingenstans.. Ibland händer det att vår mjölksort kan ta slut och det kan ta månader MÅNADER! tills den kommer tillbaka. Det finns ju givetvis andra mjölk sorter, men svårt att hitta någon god här i asien då alla är så söta..
Iallafall, Lisa har sin kompis Louise här över natten med. Dom har tillsammans gjort läxor och grejat. Bakade snabbt en maräng botten som ska va tårtan imorgon med. Hon och hennes familj är nämligen några av dom som kommer imorgon. Dom kände typ varandra lite halft när båda bodde i kina, men sen flyttade Louises familj till sverige och aaa nu flyttade dom till malaysia i augusti. Dom bodde typ här i KL innan dom bodde i kina, tror ja...Aja, detaljer. Jätte snälla är dom iallafall :)
Nu blir det lite greys innan lampan släcks :)
God natt!

Kommentarer
Postat av: mamma

på tal om födelsekalas så har du väl inte glömt att gratta Johan i Skara som fyllde 20 år den 3 september, hoppas att tårtan blev bra kram mamma

2011-09-04 @ 00:31:36
URL: http://claraa.devote.se
Postat av: mamma

på tal om födelsekalas så har du väl inte glömt att gratta Johan i Skara som fyllde 20 år den 3 september, hoppas att tårtan blev bra kram mamma

2011-09-04 @ 00:33:05
URL: http://claraa.devote.se
Postat av: alida

aha, detta får jag göra.. tror faktiskt att vi inte ens e kompisar på fb.. hmm..

2011-09-04 @ 10:36:16
URL: http://alidacarlmans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0