Halloween i skolan

Idag har även hallowee firats i skolan.
Den som kan gissa HELT rätt på vad/vem Lisa var vinner ett helt inlägg om hur bra personen som vinnner är!

Halloween i compounden

Älskar när folk verkligen firar högtider! Så mys, man kunde se glädjen i både barnen och dom vuxna. Helt underbart skoj var det. Speciellt underbart sött! Alla små ungar som var utklädda och kom och sa "trick n' treat"? Dom minsta sa oftast bara treat.. haha sött!
Här kommer i allafall lite bilder på Lisa och hennes kompis Louise, men även lite av dom andra barnen/vuxna. Gick en promenad med Lucy så dom flesta bilderna är suddiga.. Men det är alltid något! :)
Louise var mumie och Lisa en som blivit biten av en vampyr och höll själv på att förvandlas till en. Hon hade bitmärken på halsen. Syns dock inte på bilden..
Laddade upp med mycket godis hemma.
Hon längs till höger är en av mina kompisar här :D
Här är en annan kompis till mig, dessa två är systrar. Varför hon gör en sån min på bilden är för hon försöker trolla tillbaka Lucy till människa. Hon var övertygad om att jag hade förvandlat stackars Lucy till en hund.
Haha en jätte söt lite flicka gick fram till denna pappan och sa "we can see your belly!" Haha
Happy Halloween!

Just nu..

JUUUULEEN ÄR HÄÄÄÄR, ÅÅÅ LYYYYYSER FRID PÅ JOOOORDEN, GLÄÄÄDJEEN ÄR STOOOOOOR....


humöret börjar trippa upp

Det som krävdes var papaya, en magnum, interjuver med Robert pattinson och Ashley Greene när dom var i Sverige, hemmaspa, pepparkakor och julmusik.

wOE!!43""#¤%&ÖfÄähga!!!!!!!!!!!!

Vaknade på bra humör, hoppade runt på små rosa fluffiga moln! Och var bara allmänt happy! Men det gick år HELVETE under promenaden med Lucy.
JAG HATAR NYA FLIPP FLOPP! När jag väl tar tummen ur röven och inser att jag inte kan gå med flipp flopp som har som har hål där hälen ska vara. Det är liksom inte normalt. Det är liksom hål i BÅDA! Både i flippen och floppen! Så köpte nya i förra veckan, svart enkla, inga krussiduller eller någon konstig färg. Ja, DÅ tycker tydligen GUD att mitt liv inte suger tillräckligt och ger mig en jävla blåsa!
Har fortfarande inte slängt mina gamla flipp flopp och det är jag evigt tacksam för! Funderar på att slänga dom nya nu istället.
Nu tänker jag hämta något gott och äta, krypa ner under täcket och se några bra filmer samtidigt som jag tröstäter. Och om någon jävel klagar, då är vi inte vänner mer.
Som ni kanske märker så är inte mitt humör på topp längre.. Det är riktigt illa.

övriga bilder från Putrajaya

Precis innan vi skulle åka hem så besökte vi även en nattmarkad. Dock var det inte mycket uppe då det som sagt var en nattmarknad och klockan var bara halv 7 när vi var där.
Har vi tid så åker vi mer än gärna dit igen! :)
Puss på er!! ♥

Putrajaya

Små info om staden.
1995 när regeringen ansåg att Kuala lumpur var för befolkat bildades Putrajaya. Det är en "huvudstad" för Malaysias regering, dock är Kuala Lumpur den officiella.
Malaysias förste premiärminister, Tunku Abdul Rahman Putra, har givit namn åt staden. Putra betyder "prins" på malajiska och "jaya" betyder "utmärkt".
Om staden hade vi inte hört så mycket, men dom flesta sa att det är en stad värd att besöka, dock behöver man inte mer än 1-2 timmar. Så vi hade ju planerat in bio och shopping på kvällen. Vi var där i 6,5 timmar och hann fortfarande inte se och göra allt vi ville. Så det blev varken bio eller shopping eftersom vi var så trötta efter alla promenader.
Men vi älskar staden! Det var en helt annan luft, kändes som vi var vid kusten eftersom det var vatten typ överallt. Vi hade otroligt tur med vädret med, var strålande sol hela dagen, fram till vi satte oss i stads bussen som gick till tågstationen. Då började det häll regna och åska och blåsa. På 5 sekunder var der helt plötsligt full storm. 5 sekunder innan hade vi suttit och solat i solen. Det gäller att vara med i svängarna här, eller som vi ha en jädrans tur. :)
Under dagen besökte vi en botanisk trädgård som låg vi en stor sjö. Där spenderade vi några timmar, dock hann vi bara se typ 1/3 av hela parken. Men vi satte oss och tog en lunch på en seafood resturang precis intill vattnet. Mys! Sen så åkte vi runt i en buss och fick lite sightseeing. Hoppade av och gick genom en mysig park, senare tog vi även en guidad båt tur. UNDERBART! Kändes som svensk sommar att sitta uppe på taket med vinden fläktande och solen stekande!
Nu kommer ett bildregn!
Resurangen
Detta är bara bilder från den botaniska trädgården, förutom den sista. Den är dock tagen nära :)

30 oktober

Herregud vad tiden går fort. Om två dagar är det November! Och sen kommer december och i december åker jag hem! Hjälp!
Tänkte bara snabbt påminna er om att eftersom ni dragit tillbaka klockan 1 timma nu så skiljer det 7 timmar mellan oss. Inte 6, då man inte vrider om den här.
Bild från i fredags då vi åkte till Putra jaya. Skriver mer om den utflykten senare :)
Kärlek till er!! ♥

Bästaste morfar!

Imorgon fyller min söta underbara morfar år. Kommer dock vara ute på vift under dagen, så har ingen möjlighet att ringa och gratta honom. Har dock försökt och få tag i honom nu, men tyvärr inte lyckats. Så får ringa på lördag istället.
Men vill i allafall önska dig ett STORT grattis morfar och hoppas på att du får en underbar dag imorgon! :)


Älskar dig!

god morgon solstrålar!

Är lite halv trött idag, kanske beroende på att jag somnade halv 1 igår?? Kom hem halv 12 men så aa.. måste ju alltid fixa och dona innan jag ska sova. Kan liksom inte bara gå och lägga mig.. :/ Trodde dock att jag skulle vara tröttare.
Nu ska jag vila lite till, för sedan blir det till att damsuga hela övervåningen och sedan duscha Lucy. Jätte skoj dag. Imorgon är jag ledig från morgonen till lördag eftermiddag någon gång. Men kommer troligtvis komma hem vid lunch ändå. Men imorn ska vi la försöka hitta på något skoj jag och Jenn. Just nu lutar det åt att åka till ett ställe som heter Genting highlands, men vi är osäkra har även diskuterat cameron highlands och purta jaya. Får helt enkelt se vad det blir.
Iallafall, det jag egetligen ville skriva här i bloggen var att jag har legat och tänk på ordet initiativ i sisådär 10 min nu typ. Och kommit fram till att det antingen borde stavas annorlunda eller utalas annorlunda. Jag ser liksom inget S i ordet men jag hör ett. Irriterande. Typ.

Plaza Damas

Var på Plaza Damas idag med Lisa och fick maniky och pedikyr. Råkade då få med detta Ûber snygga halsbandet hem! :)
Jag har seriösa shopping problem, jag erkänner...

Ändrade planer

Tanken var att jag skulle ut och äta med familjen och Lisas kompis Loises familj. Men eftersom Jenn är ledig denna vecka så sa Per att jag kunde va ledig jag med.
Nu bestämde sig Lisa även för att åka och leka me Louise innan så jag fick helt plötsligt ledigt nu fram till halv 7 imorgon bitti. Jenn, det är lill lördag.. Sugen? ;)
Blir troligtvis bio på Mid Valley. Får se vad mer skoj vi hittar på :)
Men vi höres! Nu ska jag ringa pappi en snabbis och sedan underbara Jenn!

parfym i pillerfrom

Haha jag har hittat världens bästa grej! Perfekt för mig och Jenn här. Det är nämligen en parfym i pillerfrom som avger en doft när du svettas. Haha vi behöver ju typ bara gå utanför duschen för att svettas så denna parfymen är ju som gjorda för oss! Hahah
Kolla in reklam filmen här!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X9cVAZrY_9E

drömmar

Just nu har jag rätt starka drömmar om vad jag vill göra dom närmaste åren. Hoppas för allt i världen att dom kommer uppfyllas. Realistiska är dom i allafall. :)
Nu ska jag krypa ner under täcket. Borde ha gjort det redan, men eftersom att Lisa är ledig imorgon så behöver inte gå upp vid 6. Kan gått unna mig en sovmorgon till halv 8 :)

GLÄDJESKUTT!
Älskar er! ♥

snott lite bilder från Jenn

Så här kommer lite blandade bilder :)
Bild från när vi besökte national mosken.
Mosken
En av be salarna. Bara muslimer får gå in där, vi fick bara stå i öppningen. (Framför fläkten :p )
Hittade en fläkt i en mini shop utanför mosken, där satt vi ett tag... Haha
Underbar soluppgång från Jenns Balkong, (Jag var dock inte med när denna bilden togs).
Fredags kväll på Pavillion
En mer "oss" bild från i fredags på Pavilion. (Ja, vi står på toan, var ju tvungna att bättra på sminket innan vi skulle ut och spana in alla killar ;) )
Lördags middag på Chinatown.
Lördags middag på Chinatown
Våran bordsgranne, det var släktkalas där kan jag säga.

Älskar mitt liv jag lever här! Tack söta underbara Jenn som gör körsbäret på toppen!
Kommer sakna det enormt, men har kanske redan planer på att åka hit igen gaaanska så snart :D Överlycklig!!

ensidig? ne, smart :)

Hittar jag en sak som jag älskar så händer det ofta att jag köper två utav den, dock oftast i två olika färger. Nu råkar det vara så att jag älskar min vita klocka med guld detaljer från calvin klein. (Och ja, den är äkta. Total äkta.) Så självklart vill jag ju ha en svart med silvriga detaljer.
Och Gud så jag älskar den!
God morgon föresten! :)

mot min vilja...

...Var jag tvungen att erkänna att mina favvoskor har gjort sitt.
Sprang in i första bästa skobutik på China Town och köpte ett par nya. Vet ej vad jag tycker om dom än, men jag kan dom faktiskt gilla dom. Dock är det "gladiator skor". Inga fina nya prima ballerina skor...
Men jag är inte bitter..

I skrivande stund, 1 månad, 25 dagar, 7 h

Btw, vad tycker ni om mitt nya nedräknings system i headern? (Bilden där uppe)

God morgon!

Idag är det helt strålande väder! Blir bara på bra humör när jag ser ut genom fönsret och ser klarblå himmel! :) Dock är jag för trött för att gå ut och sola, plus så behöver jag fixa massa grejs i mitt rum. Så idag blir det powernap på morgonen och en fixar dag. Men hoppas på sol hela veckan! :D
Orkar inte ta kort på alla kläder jag köpte i lördags, men här är en tröja från forever 21. Überskön! Mjuk och go och helt perfekt! Brukar inte vara ett fan av stickade tröjor med korta ärmar, men denna älskar jag! :)
Kärlek till er! ♥

massage

Fick en riktigt skön massage idag av Lisa. Villkoret var att jag skulle sitta still i 10 min. Eller att jag inte skulle sitta och dansa.. Jag fick röra mig och jag fick prata. Det var svårt, men jag klarade det :)
Hade tillomed ljus och doft grejs! :) Det var underbart skönt i allafall.
Det bästa är att Lisa tyckte det var skoj med, så hon sa att kan gör göra det fler gånger om jag vill :D

Blue cow

Nyss hemkommen från en lunch på Blue Cow med Lisa och Per. Det är typ en "kött resturang". Jätte mysig och jätte god mat! Älskar deras hemmagjorda hamburgare, så ni kan ju gissa vad vi tre beställde...
Var även och köpte klänningen som Lisa ska ha på Halloween i skolan. Inte nu på måndag utan nästa, på själva halloween dagen så får alla elever klä ut sig :)
Nästa helg ska hon och några kompisar även gå här i compounden och trick or treata. Men då ska hon vara en annan sak.. Lovar att ta kort och visa :)
Hörs senare!
Älsar er!! ♥

min söta underbara Elinor

Min söta underbara Elinor fylde 20 år i torsdags!
Har redan sagt grattis (två gånger), men vill säga det igen. Så..
GRATTIS PÅ DIG MIN UNDERBARASTE ELINOR! ♥
Älskar dig!! ♥ ♥ ♥

Lördagen

Igår... Aa, vi kan la säga så här. Inte mycket kvar av lönen.. MEN en helt fantastisk dag med min favvo Jenn! ♥ Vi hann med både Forever 21 (dyrt!), china town och central market. Riktigkt skoj (och dyr) dag. :)
Men nöjd är jag!
Idag blir det plugg för Lisas del, får se om vi hittar på något annat skoj.
Puss på er underbaringar!!

lördag, shoppingdag

Hejsan!
Först och främst måste jag säga att det är så kul att ni alla är så aktiva på komenteringsfronten. Blir så mycket roligare för mig att blogga då. Tack!
Igårkväll var både jag och Jenn på extremt dåligt humör. Jag ville bara göra sönder något ett tag. Ingen av oss vet varför vi var arga/irreterade, vi bara var det liksom. Och inte blev det bättre av att det regnade.
I allafall, så fort vi kom in i Pavillion och såg ingången till Forever 21 så blev humöret på topp! Så underbar affär! Älskar den! Och igår var det så var det riktigt illa, vi hittade AP mycket snygga saker! Hann dock bara skynda oss igenom all provning då affären skulle stänga, men vi fick dom att lägga undan kläderna tills idag.
Känner hur alla pengar kommer brännas idag, åker ju även till China Town i eftremiddag med. Men guud så det är värt det! Riktar ju in oss på mer vinterkläder just nu med, plus så är det mycket roligare att äga kläder härifrån än att komma hem till Sverige och gå och shoppa på Gina Tricot..
Hörs antingen senare eller imorn!
Älskar er! ♥

21 oktober

DET ÄR FREDAG!! :D
(Behöver jag säga mer?)
Jenn påstår att denna helgen kommer bli dyr.. Fattar inte varför, vi ska ju bara tillbringa kvällen vid Pavillion och morgondagen på china town och centrel market.
SHOPPING!

The moment when you hear a song and every single word perfectly describes your situation, you're like:


torsdag

Imorgon är det FREDAA!!!!!!
Idag har Lisa varit sjuk med, så en väldigt slapp dag. Jag gick och la mig igen på morgonen och sov lite till.. Sen har jag gått runt och små grejat i mitt rum, lagat lite kläder, hjälpt syster att hitta tutorials, pratat med jenn, klurat lite på Lisas halloween kostym och lite annan skit.
Ikväll blir det chili con carene till middag och antagligen någon film. Efter det får jag se vad jag hittar på, behöver verkligen duscha, och funderar även på om jag ska ringa någon rolig prick i Sverige. Beror lite på om jag måste lägga Lisa, dock kom Per hem idag. Men vi får la se :)

Obeskrivligt hur mycket jag älskar er ♥


Det kommer en till!!!

Visserligen var det självklart med det slutet, men ändå..
JAG VILL HA 2013 NUUU!! :D

onsdag

För att söta Jenn bad mig lite snällt att jag skulle blogga så får la jag slänga upp ett inlägg.
Orkar dock inte skriva om idag, liksom inte värt.. Lisa varit sjuk så hon har typ inte orkat något..
MEN nu ikväll tog jag tummen ur röven och bestämde mig för att se Fast and furious 5.
Åååh.. vilken lycka!! BÄSTA FILM SERIEN EVEEEER! Slår bannemig twilight (hitills). Den sista (fast five) är fan BÄST! Och med DET slutet så kan det bara innebära att det kommer en till!!!! Jag hoppar bokstavligen i sängen av lycka!
Så fucking jävulskt BÄST!
SE ALLA FILMER NU OM NI INTE SETT DOM INNAN!
OM NI SETT DOM, SE DOM IGEN!

Jenn, är du nöjd?? ;)

bed time

Ska strax släcka lampan och krypa ner under täcket. Men först måste jag bara berätta en grej.
Joo, det var så här... Jag hade borstat tänderna och så och skulle nu göra mina dagliga situps på pilatusbollen. (Ja, ni kan ta upp hakan från golvet nu...) Lägger mig på rygg och ska.. jag vet inte vad jag ska men i slomotion gör jag en bakåtkullebytta och landar med huvudet på sängkanten. Då pustar jag halft ut innan jag känner att jag börjar glida och vipps (!) så ligger jag på golvet och asgarvar. Hahah
Det är så svårt att berätta, men fan vad jag önskar att jag hade filmat det!  Samtidigt som detta händer så ligger Lucy i sängen och halvsover. Haha
Nepp, nu ska jag sova.. Imorgon får vi la se hur det blir. Lisa hade tydligen feber nu på kvällen så får se om hon åker till skolan eller ej. Men men..
Dröm söta drömmar!
Älskar er! <3

http://cdn.stureplan.se/blogs/hibbs/uploads/2011/10/tumblr_lmo3wxI94O1qbw4dpo1_500.gif

rosa månaden



önskelistan förlängs igen...

Måste lägga till denna underbara skapelse på önskelistan. Så äckligt snygg! Perfekt att ha när jag kommer hem i vinter.. Tycker ni inte det mamma och pappa?? :)
http://www.jofama.se/fashion/?page_id=35
Önskar mig den i svart med vit päls, inte den bruna..
God morgon föresten ;)
Älskar er! ♥

2 months!

2 månader kvar i detta underbara land. Sedan sätter jag mig på ett flygplan mot Sverige, via thailand och tyskland.
Ser mig själv sitta i min lilla stol uppkrupen och gråtandes och lyssnandes på jullåtar. Vill inte lämna landet, vill stanna, fixa ett jobb, en underbar lägenhet, leva och bara njuta varenda sekund som man gör här. Samtidigt vill jag hem till mina alla mina änglar ♥
Det är det enda som får hem mig, för att njuta varenda sekund av livet går inte i Vara.
Är så tacksam för alla möjligheter jag har fått här och är så otroligt tacksam för att jag åkte på denna resan! Ångrar det inte för en sekund!

17 oktober

Hejsan, finns la inte så värst mycket att säga så tänkte visa upp min nya skinjacka. Svårt dock att lyckas ta en bra bild som visar rätt färg på jackan. Men men..
Gillar den, dock vet jag inte om jag kommer använda den så mycket ändå, då jag är KÄR i min svarta! Men någon gång säkert :) Var ändå värd pengarna :) Ser ju även typ ut som min svarta bara att den är brun.. haha
Kärlek till er!

måndag

God morgon,
solen skiner och jag ska ut och steka/sova. Elinor, jag vet att du brukar tro på sånt där som inte händer och så, men för att göra det lättare för dig, gå inte in på denna länken..
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13788483.ab
Älskar er! ♥

Tror du...


…att du kommer bli något? Ne, inte i nuläget. Men hoppas gör jag allt :)
…på gud? Både ja och nej, han må va extremt korkad om det nu va han som skapade kvinnan och mannen. Han gjorde så att kvinnan får jävla fucking mensvärk 1 gång i  månaden och han glömde ge mannen en hjärna. (?) Skulle inte Gud typ va en smart snubbe?
…på rymdvarelser? Ja, men det är la klart. Mångubbar? Hallå? 
…att folk tycker om dig? Det hoppas jag :)
…på ett liv efter detta? Ja ♥
…att fiskar kan tänka? Haha, njaaa.. men å andra sidan så kan inte jag heller det ibland..Så jag dömmer dom inte.

16 oktober

♥Hålla hoppsan! Idag var det jag som stod för lunchen. Det blev pankakstårta, dock inte den på bilden här.. Men god var den i allfall :)
Nu står Per och Lisa nere i köket och gör pannbiff och potatismos, inte mer än rätt att det är deras tur nu. Så själv gör jag inget. Ligger bara och tänker..

Under dagen idag har inte hänt så mycket, Lisa har alltid läxdag på söndag. Så det har blivit en del läxor och sen en del data sittande då hon har fått ett headset och en webbcam idag.

Sen har jag även fått läsa tre nya kapitel från hennes bok, hon fick för sig för två helger sen att börja skriva en bok så någon gång då och då får jag, Per och Anja läsa några kapitel :) Skoj!

Kärlek till er! ♥ ♥ ♥

blue highlight

Igår va Lisa hos frissan och fixade en blå slinga. Coooool :)

mehendi = indisk tattoo

Jag och Jenn har alltid pratat om att vi vill testa det, men det har liksom aldrig blivit av. Nu när det fanns att göra på Little India så kände vi why not?
Det var skoj och är jätte nöjd, dock tog de en jävla tid för det att torka. Dom sa 15-20 min vet inte om det är något med svensk hud men vi satt där 30-45 min! Lite segt.. Men men.
Min tattoo
Min och Jenns
Mamma och pappa, ni kan va lugna. Dom håller bara i ca 2 veckor.. :p

Little India

Denna killen satt och typ smälte en massa som han sedan tillverkade armband utav. T.ex. dessa här nedan..

sammanfattning av det ni missat

Tänkte dra ihop en sammanfattning av de senaste som har hänt här.. Minns dock inte vilken dag jag gjorde vad på så skriver bara allt jag gjort..
- Mina vanliga "sysslor", dvs. gå med Lucy morgon och kväll, fixa trädgården, damsuga
- Bakat drömtårta, blev kass då alla asiatiska ingridienser är så söta så det blev bara en socker bomb. Lisa gillar den dock.. :)
- Solat
- Sovit
- Blivit bjuden på tårta av några jag inte känner.
- Läst ut boken Hundraåringen. G R Y M T rolig! LÄS! (författaren heter Jonas Jonasson)
- Börjat på sista shopaholic boken (Har läst den en gång förut, men sååå bra)
- Kollar runt på skolor och kurser, kan fortfarande inte bestämma mig..
- Varit på bion Abduction med Lisa, Göööör bra! SE!
- Varit på manikyr och pedikyr med Lisa.
- Köpte ett pussel på 1000 bitar som vi börjat pussla lite smått på. (Jag och Lisa asså..)
- Varit med Blacky hos vetrinären, det visade sig att det inte var en tumör. Fatta inte riktigt vad det var, men han har fått medicin ett tag och nu ska han få spruta 3 dagar i rad (vi måste åka in med honom, då vi inte vill lämna honom där i 3 dagar) för att sedan opereras på tisdag.


Helgen
I fredags så kom min sötnos hit och så hade vi lite mys med Lisa och hennes kompis Louise. Vi såg föräldrafällan, skoj! Sedan skulle jag och Jenn ha Vampire diaries maraton, då Jenn aldrig sett det (!) Blev dock bara 2 avsnitt, sedan ett till på lördag morgon.
Lördagen låg jag och solade lite, sen lite fix med datorn. Sedan drog jag till Jenn för att softa lite innan vi drog iväg til chow kit marknaden i hopp om att hitta bootsen. Gjorde vi inte. Tror dom bara har öppet på morgonen.. Så ska testa de någon veckodag istället. :) Dock så fanns det en annan marknad där, fylld med skinnjackor, jeans, jeans skjortot, skor och annat skoj. (dock inte så mycket boots) Men jag lyckades få med en skinjacka för 230 kr typ och lite grejs till bror. Nöjd!
Jenn fick även hon med en skinjacka, ett par låga converce och en jenas skjorta. :) Sedan ansåg vi att kvällen var för tidig för att bara åka hem, klockan var lite innan halv 8. Så vi satte oss i en taxi för att åka bort till Little India. Jätte mysigt ställe! Mycket indiska saker :P Så fina, har lite kort att visa därifrån senare.
Sen tog vi taxi hem strax efter 9.
Älskar er! ♥

I'm forever keeping my angels close


100 onödiga frågor

Dock kul som tidsfördriv

 

01. Fullständigt namn:  Alida Anna Matilda Carlman
02. Ålder: 19
03. Vart bor du: Kuala Lumpur just nu, annars Vara
04. Bor tillsammans med: Min au pair familj, annars min riktiga familj

05. Husdjur: Min älskling Leo. (vovve)  Här i KL har vi hunden Lucy och kaninen Blacky
06. Färg på ditt hus: Svart och vitt (hemma i Sveirge asså) Här vet jag inte...

07. När är du född: December

08. Klass: Går inte i skolan.. :/
09. Vilket år tar du studenten: Tog år 2010

10. Något jobb: Au pair
11. När gick du upp i morse: 06.15
12. När ska du sova: ikväll
13. Duschat idag: Bara kroppen, men duschar förmodligen senare ikväll igen.
14. Kramat någon idag: Ja

15. Pussat någon idag: Ja
16. Vad har du ätit idag: Oj, massor.. För mycket för att nämnas.
17. Dagens klädsel: Byxdress

18. Dagens smink: Puder

19. Dagens sötnos: Robert pattinson :)

20. Dagens roligaste: Roligaste? Inget specielt har hänt hittils.

21. Har du många vänner: Just nu har jag blakout, så kan inte räkna till mer än tre, för sen glömmer jag av va jag va på.. men mellan 5-10 underbara sötnosar som är äkta vänner har jag :) Sen har jag mer "vanliga vänner" :)

22. Hur många har du kysst: Haha, som sagt, kan inte räkna till mer än 3 just nu och sen håller jag inte räkningen för den delen
23. Vem kramade du senast: Lucy

24. Vem saknar du: Jenn.. Men får träffa sötnosen imorn! :D

25. Hur många har varit otrogna mot dig: Ingen

26. Vem pratade du med i telefon senast: Jenn tror jag..

27. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Lisa, det stod 30 sec


FAVORIT:

28 Film(er): Twilight, Easy A, Remember me, Dear John, The notebook.. Jag kan hålla på i evigheter, så slutar här..

29. Låt: Just nu pendelar det mellan maracas- mohombi och in love with a criminal-britney spears

30. Mat: Thai!

31. Dryck: Vatten och mjölk
32. Färg: Svart, vit rosa, turkos, mörk lila, marin blå m.m.

33. Tv-serie: Greys anatomy!

34. Stad: Kuala lumpur!
35. Land: Malaysia
36. Ämne i skolan: Matte, florist-tid (när jag plugga till det)

37. Tv program: Svarade jag inte på det nyss?

 

 

 

SENASTE:
38. Personen du tänkte på: Vet inte, fortfarande blackout..

39. Personen du pussade: -

43. Gången du spydde: Precis innan jul förra året

44. Gången du grät: Idag

45. Pizzan du åt: Hemmabakad igår

46. Gången du var i Göteborg: sista juli 2011

47. Gången du var i Stockholm: När jag och Elin åkte upp för att gå på en bio.. :p
48. Gången du duschade: I förmiddags
49. Gången du sov: Har faktiskt lyckats hålla mig vaken idag, så innan jag vaknade imorses..

50. Personen som såg dig gråta: Tror det var Anja

51. Svart eller vitt: Vadå senaste av svart och vitt? Fattar inte.. Men säger la svart :)
52. Hund eller katt: Hund!
53. Ut och festa eller hemma och mysa: Älskar båda!

54. Tvspel eller datorspel: dataspel, även om det var för ett X antal år sedan jag var fixerad med det..
55. Singel eller upptagen: Singel just nu..
56. Pussas eller kramas: Kramas
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: Finns lunar fortfarande?! Måste kolla om jag finns kvar!
58. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad, haha ;)
59. Big Brother eller Paradise Hotel: Paradise
60. Har du svart hår eller blondt: Förstår inte vad detta har med senaste att göra, men svart..

61. Har du blåa ögon eller bruna: Blågrå

62. Choklad eller lakrits: Lakrits

63. Göteborg eller Stockholm: Har inte spenderat så mycket tid i någon av städerna, men tror jag ändå måste säga Göteborg. Frågar man om vägen och personen i fråga inte vet vart det är så kan dom erkänna det. Inte som stockholmare som bara pekar åt ett håll och hoppas på att ha rätt.

64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt 
65. Coca cola eller fanta: Fanta

66. Pizza eller kebab: Pizza
67. Randigt eller prickigt: Randigt, tror jag.
68. Älska eller älskas: Båda två ♥

 

ANTAL:
70. Personer du älskar: Blackouten där igen...

71. Personer du hatar: Hatar ingen, möjligtvis ogillar vissa. Men faktiskt ingen jag kan tänka på just nu..
73. Personer du sovit bredvid: Håller seriöst folk koll på sånt?

74. Glassar du ätit på en dag: öööö, vet inte men minst 4 säkert :)

75. Nämn en festival du vill gå på: Ingen aning.. men någon gång skulle det vara skoj att uppleva :)

76. Gånger du haft minnesluckor: Har det heeeela tiden, spelar ingen roll om jag är nykter eller onykter dagen innan..

77. Gånger du varit hög: Hög på livet har jag varit länge, hoppas bara jag kan få tillbaka den känslan.

78. Personer du saknar just nu: Massor
79. Gånger ditt hjärta brustit: brustit vet jag inte..

 

VEM:
80. Vill du kyssa nu: FÅR JAG VÄLJA VEM JAG VILL?! ÅÅÅ... Paul Walker! KÖSS PÅ DIG!
81. Träffade du senast: Anja, hon sitter brevid mig..

82. Sjöng du senast för: Sjöng med i en låt på radion, Lourdes hörde la då... :p

83. Hade du senast en fb-konversation med: Jenn

84. Spelade du tvspel med senast: OOooojjj... typ, väldigt länge sedan.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: Jag vill inte ta med någon, jag vill bli MEDTAGEN.

86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Tror inte jag mår bättre av att gå och kasta stenar på folks huvud.

88. Är söt(ast): Sofia
89. Vill du sova jämte inatt: Lucy kan la få sova på sin sida som vanligt..

 

VAD:
90. Gör dig glad: Min familj, mina vänner.

91. Gör dig ledsen: Orättvisa

92. Vill du helst göra nu: Äta, duscha sen gå och lägga mig
93. Önskar du att du slapp göra: Vänta en hel dag på Jenn..Vill ha fredag kväll nu! :)

94. Vill du ha nu: Massor av kramar från min familj och mina vänner och massor av pussar av min älskling!

95. Önskar du dig i födelsedagspresent: Ja, ni har ju redan sett önskelistan..

96. Längtar du till: Julafton

97. Tycker du om dina betyg: Nöjd
98. Ångrar du i ditt liv: En del..
99. Är det bästa som hänt dig: Min familj, mina underbara vänner

100. Hur mycket är klockan: 17.17

Troor dock inte det är 100 frågor då den hoppar över endel siffror, men många är det :)

önskelistan förlängs ytterligare

Har kommit på ytterligare en sak jag önskar mig. Detta blir ju nästan lätt! :)
http://aftonbladetwebshop.cdon.se/b%C3%B6cker/fahrman%2c_sofi/elsas_hemlighet-15064419

pappa!

KAN DU!? Isåfall vill jag ha nr två! http://www.mihi.se/visa_produkt.asp?id=863&t=Tv%E5+i+ett%2D+Vit Färgen ska helst vara ungefär samma som den på mitt rum. Mer åt gräddvita hållet :)
SUPER TACK!
KAN DU!? Isåfall vill jag ha nr två!
http://www.mihi.se/visa_produkt.asp?id=863&t=Tv%E5+i+ett%2D+Vit
Färgen ska helst vara ungefär samma som den på mitt rum. Mer åt gräddvita hållet :)
SUPER TACK! :) :) :)

fler allternativ

Jobbigt läge, kan inte bestämma mig om vilken jag vill ha.. Här är fler varrianter. Vilken tror ni är bäst? Jag vill ha den i vit då den matchar mina andra jag har..
http://www.mihi.se/visa_produkt.asp?id=981&t=Rund-+Snurra-+Vit
http://www.mihi.se/visa_produkt.asp?id=863&t=Tv%E5+i+ett%2D+Vit
http://www.mihi.se/visa_produkt.asp?id=843&t=Hj%E4rta%2DVit
http://www.mihi.se/visa_produkt.asp?id=1028&t=Daisy%2D+Smyckesst%E4ll%2D+Vit
Eller den som jag visade förut..Vill nog helst ha nr 2 av dessa, men den lilla detaljen är ju att den också är slut på lagret. Men som sagt, kollar man in lite då och då på sidan så kanske dom får in mer :)

uppdatering

Vill givetvis ha den vita, men om det bara går att få tag i den lila, så önskar jag mig den. (Den måste la gå att spraya va??!)

Mamma och pappa!

Söta snälla rara underbara föräldrar, jag har hittat ytterligare en sak som jag vill tillägga på min önskelista.
http://www.ljuvali.se/accessoarer/smyckeshallare-krasilnikoff.html
Just nu verkar den dock inte finnas i lager, men om man kollar på sidan varje dag så kanske det kommer upp fler :) Vem vet?? Det måste helt enkelt komma upp fler, då detaljen är att jag gått och blivit kär i just den.
Tack så mycket!!
Älskar er! ♥

läggdags!

Ska krypa ner under täcket nu och släcka lampan, berättar om dagen i morgon i stället.
Sweet dreams på er sötnosar!
Älskar er! ♥

Det krävs en längd på 8,5 cm och en bredd på 5,4 cm för att tillfredställa en tjej. Däremot spelar det ingen roll om det är Master Card eller Visa.

Ska bara äta en snabb lunch sen drar ja ut för att först hämta upp söta underbara Jenn och sedan vidare till china town!! Ska dock bara bli shopping åt bror, kanske en sak åt mig om jag hittar den och gillar den när jag ser den :p Men det är faktiskt ett steg på min vuxen klättring, så det är godkänt :)
Har längtat efter julen nu ett tag, tycker det ska bli så mys med julbak, stressen (även om jag bara kommer 6 dagar innan julafton), julmusiken, snö (förhoppningsvis), glädjen, men framför allt så ser jag fram emot att ha familjen samlad på julafton! Guuud vad jag längtar!! :)
Något annat som jag börjat längta till är våren, när skotten börjar komma på träden, när man första gången klipper gräset och speciellt alla vårblommor!! :)
Kärlek till er!! ♥

Mamma, skriv av!

 

Mammi, gå in på denna länken och skriv sedan av receptet :) Det är tårtan jag vill ha på min födelsedag. Utsidan är bara lite annorlunda.. Vet inte hur jag vill ha min, men vill ha granatäpple i allafall :)
http://sugarmanias.blogg.se/2011/october/utkast-okt-6-2011.html?_tmp=30fc9ed3b59cd6ac373d49f1e20f0b01b492f5c8

8 oktober

Fan en ny dag varje dag ju.. Hinner ju knappt med.
Igår kväll kom Jenn och först blev det en promenix med Lucy, sedan film mys i soffan med Lisa. När Lisa skulle gå och lägga sig gick jag och Jenn i på rummet och sjöng (försökte i allafall) julsånger. Gud vilken jul längtan vi fick! :) Självklart blev det massor av skvaller också innan lampan släcktes.
Idag så står gymmet på förmiddagen för Jenns del och skolsök, peeling och sånt för min del. Strax efter 1 hoppar jag in i en taxi för att åka till China Town och kanske Central Market och på vägen plockar jag upp Jenn. :)
Ikväll ska vi ta hand om Jenns trollungar i 2 timmar och sedan blir det mys innan jag åker hem igen.
Hur är eran helg planerad??
Kärlek till er! ♥

god morgon


Dagens...

DAGENS KLÄDER: Shorts och slapp t-shirt
DAGENS FRISYR: Knortt/bulle, kalla vad du vill kalla det.
DAGENS SMINK: Puder och concealer
DAGENS VILL HA: Bränna!
DAGENS KÖP: Har inte köpt något idag, Stolt! :)
DAGENS PLANER: Mys med Jenn, kvällens planer..
DAGENS BÄSTA: Fick en timmas solning! :)
DAGENS SÄMSTA: Vet inte, typ.. 
DAGENS ROLIGASTE: Fick en glad nyhet! :D
DAGENS TRÅKIGASTE: Det regnade inte i natt, fick vattna allt i trädgården imorses..
DAGENS MISSLYCKANDE: Har lyckats med allt idag, hitills...Om man inte räknar den detaljen att jag råkade gå in i dörren förut.
DAGENS HUMÖR: Pepp!
DAGENS SJUKA: Fick för mig att min blåsa på tunga inte var en blåsa utan en finne, och fick då för mig att försöka klämma den. Resultat, det gjorde ontoch den så kallade finnen är kvar.
DAGENS LÄNGTAN: Jenn!!
DAGENS FUNDERING: Ska jag gå ner och skära upp lite vattenmelon?
DAGENS BEROENDE: MAT (som alltid)
DAGENS SAKNAD: Sofia och Axel ♥
DAGENS LÅT: Maracas med Mohombi
DAGENS FILM/PROGRAM/SERIE: Greys Anatomy och Vampire diaries!!! Natta, SE!
DAGENS MÅSTEN: Har inget måste för i eftermiddag, inget som jag minns i allafall..
DAGENS MOTION: Gått morgonrundan med Lucy
DAGENS VÄDER: Strålande solsken, regn, åska, mulet.. Nu vet jag inte
DAGENS GODIS: Vindruvor och oreo cheese cake

pimp my car

När Jenns föräldrar var här så var vi utanför KLCC/tvillingtornen en kväll. Och när vi skulle leta taxi så såg vi denna...
Valde dock en annan.. :p

ny dag, nya möjligheter

God morgon!
Tänkte börja dagen med att tvinga er att titta på detta söta klipp :)
http://www.youtube.com/watch?v=-O7TpFDqggI&feature=player_embedded
Ursött!

sova

Ska snart sova, men först ska jag ringa pappi. Hoppas bara han är tillbaka på jobbet, han var ute ett ärende när jag ringde förut.
Kan inte förstå hur jag kan vara så trött, sov 3,5 timma extra i förmiddags och eftermiddagen var jag ute på språng i några timmar så blev ändå inte seg av något stillasittande.. Sov kanske inte tillräckligt djupt förut då grät jag i sömnen, minns inte när jag gjorde det sist, eller om jag ens gjort det förut.
Hatar drömmar, även om detta inte var någon dröm...
Älskar er! ♥

pippitröja

Läste precis en blogg och där en tjej hade på sig en pippitröja, vilket fick mig att sakna min. Varför tog jag inte med min hit!? Kan ju bara sätta air con på låg temp så blir det ju kallt..

Kvällsrundan

Ska dra på mig lite myggspray och sen ta kvällsrunda med Lucy. Har börjat att gå mellan 8-9 nuförtiden, mycket mysigare att gå när det är mörkt. :)
Mammi, ska kolla det, men det var säkert halva priset i allafall. Men hör av mig när jag vet exakt.
Kärlek ♥

Hemskt

Jag läser en blogg som handlar om en tjej som har anorexia och kämpar för att bli av med den. Hon har nu lagt upp ett inlägg om ett brev som hennes 15 åriga bror fick hem från skolan.
Om skolor seriöst skickar ut sådana brev så är det inte så konstigt att många unga lider av anorexia eller bullimi.
http://ananasjuicen.blogspot.com/2011/10/forakt.html

Gina tricot

Ooohhh!!
Har glömt att berätta! När jag var på central market förut så finnsd det ju kläder och sånt med. Att se HM kläder är inte ovanligt (i butik asså) Var tvungen att typ kolla 5 gånger innan jag insåg att det faktiskt stod Gina tricot. Haha För det första, trodde inte dom var så stora mer än i norden (?) Det är dom nog inte heller, men undrar ändå hur fan kom dom hit till KL? Speciellt till centrel market! Att man har hittat vissa HM kläder i småbutiker i köpcentrum är en sak. HM är ju ändå känt, men Gina tricot på central market i KL. Oj..

the best things in life aren't things

Sitter i sängen med datorn i knät och Lucy vid sida. Vi är redo för filmmys och taggbollar! :) Att nu inte Lucy gillar film och inte heller får äta taggbollar är ju inte mitt problem. Hon får ju sova i allafall.
Jag ÄLSKAR all färsk frukt här, kommer sakna det som fan.. Plus att det är så billigt! 1 kg taggbollar kostar ca 16 kr. Gott!!

central market

Har precis kommit hem från en förmiddagstur till central market. Älskar att bara gå runt och titta på allt! Så mysigt! Blev två julklappar inköpta där. Men har funderingar på fler.. Måste bara rådfråga Jenn lite först :)
Annars da, ska slänga i mig lite mat och om drygt en halv timma åker vi för att hämta Lisa.

Btw mamma, du undra vad jag ville ha och äta sen på födelsedagen. Har börjat kolla runt på tåtor och undra bara lite snabbt om detta är någon du kan tänka dig att göra?
Gärna muffinsarna med :) Visst ser det gott ut?
Kärlek till er!

min önskelista

Hejsan och god morgon!
Har blivit tillsagd av mammi att skriva min önskelista (både för julafton och födelsedagen). Vilket jag tyckte var jätte jobbigt. Kunde nämligen inte komma på mer saker än den klassiska. Parfymen. Detaljen är att jag har kollat på en här som är billig och som jag tänkt köpa. Så ett tag var jag inne på att inte önska mig något, men sen fick jag en sån där snilleblixt ni vet!
Så kära familj, släkt och vänner, jag önskar mig...
* Ett jobb (Gärna roligt, dock inget jätte måste, men man måste tjäna bra).
* En ett förslag på utbildning/karriär. (Måste vara seriösa förslag och som passar mig).
* En betald volentär resa!
Kommer jag på fler saker så lovar jag att berätta det!
Tack så länge!
Älskar er!! ♥

chock

Jag vet inte vad jag ska säga. Min telefon har täckning. Seriöst. Första gången jag är i Malaysia som min mob har täckning. Vågra knappt röra den. Vad ska jag göra?

Ne, jag har inte långtråkigt...


godmorgon

En ny dag igen.. Känns som om det var den 1 oktober igår. Hänger inte riktigt med längre.
Idag är det sista dagen som Lisa är ledig, imorgon blir det skola igen. Dock går dom ju bara 3 dagar sen är dom lediga igen. :p
Dagens problem är att Lisa sovit dåligt inatt, plus så insisterade hon igår kväll på att hon ville ha Lucy. Trots att Lucy snarkar och vaknar tidigt och väcker en. Vilket inte har gjort det hela bättre.
Men men, ska försöka få henne på bättre humör :) Tror vi ska börja med att måla mandala.
Hörs senare!
Älskar er! ♥

Btw, Elinor sötnos, vad snackar du om? Du vill lära dig göra en sak på m? Eller va menar du? :P

Pappa, jag älskar dig med!

Haha, jag har tur som har mina söta föräldrar som slänger in komentarer på min blogg så jag får lite roligt på dagarna.
Här är det mulet, åska, regna lite förut och jag har typ tråkigt. Vad hände med solen? Det var strålande sol hela förmiddagen, men när jag blir ledig? Neeeee... Har letat lite jobb, men tror det är för tidigt då dom flesta vill att man ska börja senast november. Få nog vänta någon månad och söka mer sen.
Tänkte måla tånaglarna i någon snygg rosa färg, då blir jag säkert glad :)
Älskar er!

Ändrade planer

Blev ingen bio.. :( Lisa ska istället iväg och leka med en kompis :)

Jag älskar min mamma

My mom only had one eye.

I hated her... She was such an embarrassment. She cooked for students and teachers to support the family. There was this one day during elementary school where my mom came to say hello to me. I was so embarrassed. How could you do this to me? I ignored her, threw her a hateful look and ran out.

The next day at school one of my classmates said. ......"EEEE, your mom only...............has one eye!" I wanted to bury myself. I also wanted my mom to just disappear. So I confronted her that day saying, "If you are going to make me a laughing stock, why don't you just die?!" My mom did not respond... I didn't even stop to think for a second about what I had said, because I was full of anger. I was oblivious to her feelings. I wanted to be out of that house, and have nothing to do with her.

So I studied really hard, got a chance to go Singapore to study. Then I got married, I bought a house of my own. I had kids of my own. I was happy with my life, my kids and my comfort. Then one day my mother came to visit me. She hadn't seen me in years and she didn't even meet her grandchildren.

When she stood by the door, my children laughed at her, and I yelled at her for coming over uninvited. I screamed at her, "How dare you come to my house and scare my children!" "Get out of here! Now!!!" And to this, my mother quietly answered, "Oh, I'm so sorry. I may have gotten the wrong address," and she disappeared out of sight.

One day, a letter regarding a school reunion came to my house in Singapore. So I lied to my wife that I was going on a business trip. After that reunion, I went to the old shack which was my childhood home out of curiosity. My neighbors said she passed away. I did not shed a single tear. They handed me a letter that she wanted me to have:

My dearest son, I think of you all the time. I'm sorry that I came to Singapore and scared your children. I was so glad when I heard you are coming for the reunion. But I may not be able to even get out of bed to see you. I'm sorry that I was a constant embarrassment to you when you were growing up. You see.... When you were little, you got into an accident , and lost your eye. So I gave you mine. I was so proud of my son seeing a whole new world for me, in my place, with that eye.

With my love to you, Your mother.

Abduction

Har precis bokat bio tills i eftermiddag. Vi ska se filmen Abduction med skådespelaren Taylor Lautner, ÖGONGODIS!
Har kollat trailern och den verkar jätte bra! Skoj skoj!
Puss på er! ♥

3 oktober

God morgon på er!
Började dagen med att tappa bort familjen. Illa.. Anja och Lourdes var dock kvar hemma märket jag sen, men Lisa och Per hade åkt iväg till ett möte på skolan. Jag visste om mötet, trodde dock att det bara var för föräldrarna. Kan ju säga att det gick så långt så att jag fick ringa Pers mob och fråga var alla var.. Haha
I allafall, nu är dom hemma. Lisa vill ta det lite lugnt innan lunchen och efter blir det läxor och förhoppningsvis något skoj! :)
Här kommer två madalas som jag målat. Vet att ni sååå gärna vill se dom :)
Kärlek till er! ♥

natti natti!

Nu är det dags för att släcka lampan. Imorn vet jag inte riktigt vad som händer. Lisa är ju ledig så får la se vad vi hittar på. Tror dock att det behövs göras endel läxor.. För min del blir det la att titta runt på internet efter skolor, jobb och andra äventyr! (undertiden hon gör läxor asså..)
Bjuder på en bild från cannopy walken jag och Jenn gjorde med hennes föräldrar.
Dröm söta drömmar!
Älskar er! ♥

2 oktober

Helt otroligt vad dagarna går fort, nästan läskigt. Känns som det typ bara är en vecka kvar och sen måste jag åka hem. Vill inte, känns som om jag inte kommer hinna med allt jag vill :/
Men samtidigt vill jag hem, börjar längta efter allt julmys, och självklart alla mina sötnosar!
Men nu ska vi inte tänka negativt. Positiva tankar! Japp, I eftermiddag har jag och Lisa målat mandala och kollat på Glee Project maraton på tv:n. Skoj! Kul och få se vilka nya karaktärer som kommer vara med sen. :) Till kvällsmaten så såg vi även sunes jul. ÄLSKAR DET! Fy fabian va söt sune är!!
Nu är klockan snart 10 och tanken var att jag skulle ringa kusinerna, morfar och syster. Men detaljen är att pengarna är slut på telefonen. Asså Sverige telefonen.. Så kan tyvärr inte :( Per ska fixa det i veckan. Men eftersom att jag inte kan ringa nu så tänkte jag sätta igång någon bra film.
Kärlek till er! ♥

smink tips!

Om du är halft röd efter en solning så är mitt tips att INTE använda färgad läppcyl, speciellt inte ljus rosa. Har självklart ingen egen erfarenhet av detta, men är bara halt säker på att det inte är snyggt.

Söndagen

Vi vaknade upp vid halv 8, men valde att ligga kvar i sängen i några extra minuter. Gick sedan ner för att äta frukost och efter det följde Jenn med mig på Lucys morgonrunda. Sen hem, snacka skit, kolla lite vid datorn och sedan följa Jenn ut till taxin.
Efter det blev det damsugning och lite plockande på övervåningen. Fixade lunch för mig, Lisa och Lisas kompis Loise. Och har precis vinkat av Loise, Lisa ligger nu i sängen med Anja och ska vila lite. Då hon vaknade upp i natt av magont som slutade med att stackarn spydde 2 gånger.. Hon verkar må rätt bra, är bara lite trött och ville vila lite.
Själv så ska jag damsuga mitt rum (hann inte det förut) plus plocka lite och greja, sedan blir det nog senaste greys anatomy avsnittet om jag känner mig själv rätt. :)
Turistbild på mig när jag och Jenn var i Singapore. Här vid MRT:n (tunnelbanan)
Btw. Jenns flygbiljett är bokad, min sötnos lämnar mig den 24 november. Efter det kommer jag få problem när jag ska ut och shoppa själv. När jag inte har någon som drar i mig, säger Nej, den behöver du inte.
Men det är ju knappt 1 månad, vad kan gå fel?

Lördagen

När Jenn gick och tränade så gick jag till poolen och solade. Fick fina färg. Dock av någon konstig anledning blev jag kallad för både chilli och tomat senare på kvällen.
Aja.. när Jenn kom illbaka gick vi och år en snabb lunch för att sedan lägga oss nere vid poolen igen. Åkte hem till mig strax efter 3, här blev det mys och skvaller innan kvällsmaten. Efter blev det spel och testning av om jag skulle passa i affro eller inte. Blev faktiskt bättre än vad jag trodde. Skoj grej! Skulle kunna lägga ut bilderna på före och efter. Men vet seriöst inte riktigt vilka som läser och jaa, ser inte ut som någon super modell här inte. Så nepp, inga bilder..
Avslutade sedan kvällen med sunes jul innan vi kröp ner i sängen för att sova. Fick dock flytta lite på Lucy då hon är van att få en hel sida av sängen så tog hon min. Jenn la sig nämligen före mig..
Men lite sött var det allt :)
Älskar er!

fredags kvällen

Fredags kvällen bestod av shopping på Pavillion och KLCC. Vi visste vad vi ville ha och tro det eller ej, det blev INGET extra. Stolt! :)  Vad jag minns i allafall.. :p Haha
Jag köpte en resväska och behöver INTE oroa mig för att inte allt får plats, den är gigantisk. Köpte även en concealer så att jag inte behöver sno Jenns hela tiden.. Blev även en hårddisk, som var välbehövd. Var rädd att datorn skulle krasha snart då den var överfull.
Resväska var äckligt billig, betalde ca 400 kr. Nöjd med mitt köp!
Lämnade även in Jenns dator som vi hoppas att dom kan fixa och jag passade även på att kolla priser på olika objektiv till syster. Mailar dom när du har bloggat mer! :)
Efter shoppingen blev det hem till Jenn för film mys, dock somnade Jenn så hon missade slutet :p
Nehepp, nu ska jag damsuga övervåningen, skriver mer sen och berättar om lördagen!
Kärlek ♥

RSS 2.0