Sängen nästa!

Japp, är på väg mot sängen nu. Lovade mig själv att somna tidigt ikväll, klockan är strax 12 här, så jag lyckades inte särskilt bra. Men jag har försökt planera lite inför framtiden, så jag förlåter mig själv :)
Ville bara titta in och säga god natt och dröm sött! ♥
Så söt lille Kaarlos (stavning? är det utan r Jenn?)  I allafall, han är en utav sötungarna som Jenn tar hand om, tror han är mellan 1-2 månader på kortet.

FAN FAN FAN FAAAN!!!!

Det finns en chans  att jag och Jenn blir utslängda från landet om en månad..Enligt Ville (pappan i hennes familj) säger han att det är inte lika lätt att betala vid immigrationen för förlängning och att sist fick en anställd åka hem till hemlandet och tillbaka. Seriöst, jag vill inte hem. Jag är långt ifrån klar här i landet och va fan ska jag göra hemma?!
Jag hoppas Per kan lösa så att vi kan stanna. Han kommer ju hem imorgon och jag har inte direkt nämt det här än, vill inte förstöra deras semester..
Håll tummarna, annars så kan ju vi säga så här.
Både jag och Jenn förväntar oss en jävla välkommen hem fest! ;)

Diamantbröllop

Tänkte visa dom underbart fina bilderna som jag beställde av min syster på mormor och morfar när dom firade diamantbröllopsdagen :)









Älskar bilderna! Tycker både mammi och syster lyckades UTMÄRKT med sina uppgifter! Blir så lycklig bara jag tittar på bilderna, tack! ♥

min söta farmor ♥

Stort MEGA grattis till min underbara farmor som fyller år idag :)
Hoppas du och mammi hade det mysigt i baljered :)
Älskar dig, skickar massor av kramar från Malaysia!!
Även till söta farfar som opererades idag

hohohohoho

Den unge magistern på landet frågar klassen om det är någon som vet vem som har pallat äpplen i hans trädgård i natt.

Ingen sa något, men Oskar på sista bänken ser ganska skyldig ut.

- Vet du något om det här Oskar?

- Jag hörde inte vad magistern sa, det hörs så dåligt här borta.

- Jaså du, det hörs dåligt. Då byter vi plats så får du fråga mej någonting så ska jag svara.

Oskar går fram till katedern och frågar:

- Är det någon som vet vem som hoppade ut genom fönstret till min systers rum i natt?

Efter en stunds tystnad kommer svaret från magistern:

- Jag håller verkligen med dej Oskar, det hörs väldigt dåligt här borta!


singapore dag 2

Vi vaknar upp, slänger på oss smink packar väskan och drar ner till receptionen där vi lämnar väskan för att hämta den senare på dagen.
Sen ut på frukostjakt! Efter som Jenn inte äter kolhydrater så får vi leta reda på något ställe som inte har nudlar till frukost. Vilket är väldigt vanligt här i asien. Väl vid frukosten så planerade vi dagen och kom på lite namn till Jenns namnlista. Japp, medan andra drömmer och planerar sina drömbröllop så planerar Jenn sina barns namn. Efter frukost inhadlades det ett par springskor till Jenn och sen hoppade vi på en tourbuss (som vi hade köpt biljetter till dagen innan) och åkte iväg till China town. Älska Singapores China Town! Helt annorlunda från KL, på ett sätt bra men på ett sätt dåligt med. Dock så inhandlade jag tre långklänningar en kort en tunkia (jag tror det är allt). Jenn hittade endel godsaker hon med :) Efter hoppade vi på bussen igen och vi åkte förbi little india, marina bay, Sinagpore flyer och massa med andra delar av singapore och på bussen så får man höra information och sånt på hela turen. Vilket var super!
Just det, på china town när vi sitter och äter så sätter vi oss på ett bord med två snygga killar brevid. Yey! tänkte vi.. Men detaljen var att det visade sig att dom var bögar. :p
Taxi :)
Ett av dom dyraste hotellen i Singapore
China town
Marina bay
Singapore Flyer
Så här såg dom snygga tourbussarna ut som vi åkte med :)
En liten del av Little india
Sen hoppade vi av vid ett nytt köpcenter och shoppingen fortsatte. Singapore kan vara dyrt med priserna ligger någonstans emellan svenska och malaysiska. Men totalt för hela resa med buss, boende, mat OCH shopping så betalade jag ca 1700 kr. Så jag är nöjd, bortsett från den detaljen jag ska berätta nu..
När vi kom till immigrationen i Malaysia så ville dom inte släppa in oss först, vi kom dock in efter några om och men.. Dock får vi bara stanna en månad och sen måste vi åka till närmaste immigration i KL och ansöka om förlängning. Så får la ta med Per dit någon dag och muta dom med pengar, det är typ så det funkar här i landet. Sjukt, jag vet men jag vill verkligen inte hem!
Jennifer har skrivit lite mer detaljerat om hur det gick till så gå in på hennes blogg och läs ifall ni vill ha detaljerna :p http://jennahlin.blogg.se/
Hon har dock glömt att säga att killen som serverade mat och sånt på hemresan var GRYMT söt och vi båda vill gifta oss med honom ;)

Var hemma i huset runt halv 1, Jenn sov över igen och åkte hem för några timmar sedan. Nu sitter jag i soffan och halv sover och känner att jag har bloggat tillräcklit för stunden. Kläderna visar jag när jag har tagit kort på allt :) Om ni vill se alltså? Annars orkar jag inte..
Puss på er! ♥

Singapore Dag 1

Måndag morgon så tog vi bussen till Singapore. Vi hade bokat hotell för en natt och hade mycket planer på shopping och även se staden. För att göra en lång histria kort så fick vi komma in i Singapore med förvarning att vi kanske inte kommer in i Malaysia igen. Vi gjorde det bästa för att glömma det och ändå ha skoj under dom två dagarna vi var där.
När vi kom fram efter en 5 timmars busstur så letade vi upp hotellet och slängde in väskorna och pudrade näsorna. Sen bar det ut på stan! SHOPPING! (tänkte vi..) Men vi var båda väldigt slö och sega så vi hade (konstigt nog) ingen orka att engagera oss i att titta efter något. Vi hittade tillomed vi en EXTREMT stor froever 21 som typ jag ansåg var FÖR stor, man blev bara yr och visste inte riktigt vart man skulle gå och vart man hade gått. Efter en kvällsmat sen så bar det av till världens sörsta fontärn som hade ljus show på kvällen :) Hade perfekt tajming dit. Vi hade ingen aning om när det skulle börja elle något men ca 20 sekunder efter vi kom dit så satte det igång. Jätte fint, dock hade det varit skoj att se lite mer av fontärnens alla "strålar" isället för olika ljusmönster, men men. Sen drog vi vidare till Singapore Repertory Theatre och knäppte lite kort. Där satte vi oss även och åt lite jordgubbar som vi köpt med oss tidigare under dagen.

















Sen bar det hem till hotellet, där sminket åkte av ganska så fort och sen blev det mys i sängen med dom sista jordgubbarna :) Somnade relativt tidigt ändå.
Under hela dagen så använde vi oss av att åka tunellbana ifall vi skulle någonstans. Det var jätte smidigt, hoppas verkligen dom skaffar det här i KL snart. Även om jag kanske inte kommer va här så länge till så var det en grymt bra transportmedel som KL förtjänar :)

Bilder från monkey park

Aporna är söta och jag skulle jätte gärna vilja gosa med en. Dock tror jag att jag heller väljer en annan sorts apa, då dessa apor kan vara lite agresiva..

Lumut

Okej, anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är för att ni har varit så dåliga på det där hemme, eller aa.. ni är fortfarande dåliga så jag hoppas ni kan rycka upp er. Men jag har bestämt nu att jag ska försöka och fortsätta blogga bara för söta Annas skull som bloggar på från underbara Spanien.
Sen har jag visserligen varit bort sen i fredags lunch.
Orkar inte skriva om allt ni missat men tar i allafall helgen då den har varit händelserik om man säger så..

För att det inte ska bli så rörigt så delar jag upp det.
Vi börjar med fredag lunch då jag hoppar på en buss och 4 timmar senare befinner jag mig i Lumut för att besöka Jennifer. Det är där hon har bott i ca 5 månader under veckodagarna. Nu är det dock slut med det! Min sötnos är nu en KL- bo som jag! :)
Väl där så gick vi en powerwalk, vi åkte till en marknad för att köpa kvällsmat och gottigott, kvällen avslutades med filmen Easy A. Och om ni inte sett den så sen den nu! Det är en av dom roligaste filmerna jag sett på länge. Jag och Jenn har gått dragit repliker hela helgen och sjunigt högt till en sång som spelas där i.
Dagen efter gick vi till Monkey park med barnen. Rasmus som är 4(?) är tuffare än mig och Jenn tillsammans. Sedan blev det bus hemma och lite målning på det. :) Saknar lite att kunna umgås med småttingar som dock är Stora! Rasmus förklarade några gånger att han var en big boy och Venla var ju då inte sen med att säga att she was a big girl and that she starting school next week. Haha så söta :)
Vid 1 åkte vi in till "stan" för att kolla lite butiker och sen vid 2 hoppa på bussen back to KL.
Väl tillbaka i Kl så åkte jag hem (eller jag gick tar ca 7 min från busstationen) och Jenn till sig. Senare på kvällen kom hon dock till mig så hade vi filmmys. (tror jag, minns liksom inte om vi såg en film eller ej.. men myste gjorde vi och hon sov över)
Dagen efter såååå... fan mitt minne asså.
Vi... Just det! Vi ville vara lite mogna så vi spelade alfapet, ingen av oss hade gjort de innan så fick läsa spelreglerna ordentligt. Blev det även lite yatzy. :) Sen drog vi till Bangsar village och köpte frukt på en marknad och blev sedan upphämtade av Jackie (en kompis) och drog till Bangsar shopping center där vi tog en te och skvallrade lite.
Sedan hem till mig för filmys med frukt och övernattning. Den kvällen minns jag att vi såg filmen friends with benefits, som var värd att se en gång. Men inget speciellt.

Skriver om måndag och tisdag i ett annat inlägg här kommer lite bilder istället :)
Först är från mat-marknaden i lumut
Bilder från monkey park kommer i ett annat inlägg, annars blir det så långt..

Kärlek

Detta inlägget är igentligen bara för mormor och morfar (plus lite Clara och mamma), bara så ni vet...

Jag älskar kärlek, jag är kär i kärleken! ♥
Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är min mormor och morfars 60 åriga bröllopsdag! ♥ I år firas det diamantbröllop! Åhh.. vad jag önskar jag kunde få vara hemma bara för en dag. Krama om er och fira tillsammans med er, precis som vi gjorde när ni firade guldbröllop för 10 år sedan i vår sommarstuga. ♥
Jag önskar er en helt fantastisk dag med mycket glädje och kärlek (och tårta).
Massor av kramar Alida ♥

Okej, till Clara vill jag bara säga att om inte du tar FINA kort på mormor och morfar (gärna på fia och axel med) så vet jag inte riktigt vad jag inte kommer göra med dig när jag kommer hem den 18 december. Okej, jag hoppas verkligen att du fattar, för jag vill ha MINST ett fint kort till min planerade fotovägg. OKEJ? ♥
Mamma, tyvärr får du en aning svårare uppdrag. (sorry) Men jag vill att du får mormor och morfar att le. Mormor kan få göra sin "pose" på några kort, men vill ha NÅGRA utan med. Sätt dom på varsin stol och så får Clara ta lite kort. Både när dom kollar in i kameran och när dom kollar på varandra. Hälsa till dom att jag vill att dom ska stråla av kärlek och lycka! ♥ Okej? Snälla försök..

Nu tänker jag fortsätta strejka, men jag vill att ni ska veta att jag älskar er alla! Skickar massvis med kärlek till er ♥ Ni är grymt saknade ♥

farmville

En döende mormor säger till sitt barnbarn:

"- Jag kan dö när som helst. Jag vill att du ärver min gård, min villa, herrgård och alla mina djur samt 22 miljoner".

"- WoooW!" utbrast barnbarnet "- Tack Mormor, jag visste inte att du hade en gård och all denna rikedom. "- Vart ligger gården?"

Mormor svarar med sitt sista andetag ....

"- På Facebook !"


Ska stänga av datorn nu, så nu slipper ni fler.. hahaha


Får seriöst kramp i magen om jag ska fortsätta så här..

Det var en gång en liten sköldpadda som klättrade upp för ett träd djupt inne i skogen. Efter flera timmars ansträngande klättring nådde den lilla sköldpaddan till slut toppen av trädet. Han kastade sig ut, flaxade med frambenen för att slutligen kraschlanda på marken.

När han hade återhämtat sig något sånär, kämpade han sig upp i trädet igen. Efter flera timmar nådde han toppen, hoppade ut, flaxade med fram- benen och kraschlandade. Men den lilla sköldpaddan gav inte upp. Han försökte och försökte, men kraschade hela tiden. Ett par fåglar satt på en gren och tittade på den lilles misslyckanden.

Till slut vände sig honfågeln till sin hanne. - Älskling, jag tror det börjar bli dags att vi talar om för honom att han är adopterad.


Tårarna rinner och jag KAN inte sluta skratta.. hahahaha


Denna är bara så skön.. hahahah

John hade suttit på krogen och tagit sig ett par rejäla supar och kände att det var dags att gå hem. Det visade sig vara svårare än han trott, för gång på gång stöp han i backen.

- Jag ligger väl här en stund, sa John för sig själv och tänkte att det blir nog bättre om en stund.

Efter en halvtimme testade han igen, men benen bar inte, så han kröp ut på gatan för att kanske skulle den friska luften se till att han nyktrade till lite. Men inte! Då han stöp ännu en gång.

- Äsch va faan, jag kryper väl hem, tänkte John.

Väl hemma gjorde han ett nytt tappert försök att resa sig, men han dråsade rakt in på hallmattan.

Så det blev att krypa i säng. Som tur var så sov hans fru och märkte ingenting.

Dagen efter frågade hon:

- Blev det många groggar på krogen igår?

- Oh nej! Jag åt bara en bit mat och tog en öl, svarade John. Hur så?

- De ringde från krogen och undrade när du tänker hämta din rullstol...


okej, det här är sista jag lovar..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

Det var en gång en blondin som var ute och gick på kvällen för hon hade ingenstans att bo.

Då såg hon en lapp på en lyktstolpe som det stod "Rum uthyres".

Blondinen började knacka på lyktstolpen, och knacka om och om igen.

Till slut kom en blond polis fram och frågade:

- Jaha!...Vad händer här då?

Den andra Blondinen svarar:

- Det står att det finns lediga rum men jag har knackat & ock knackat men ingen öppnar!

Då svarar den blonda polisen:

- Det är ju lite konstigt, lyset är tänt!!!


hahahahahaha

Hahahaha, seriöst.. Kan ju hålla på hela natten! hahah

Listigt..


eller denna..

Jag, herr Penis, begär löneförhöjning av följande skäl:

- Jag utför kroppsarbete.

- Jag arbetar på stora djup.

- Jag störtar - med huvudet först - in i mitt arbete.

- Jag har aldrig ledigt på helger.

- Jag arbetar i en fuktig omgivning.

- Jag får inte betalt för övertid.

- Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation.

- Jag arbetar i höga temperaturer.

- Mitt arbete utsätter mig för höga smittorisker.

 

Käre herr Penis!

Efter noggrant övervägande av er begäran har förvaltningen kommit till slutsatsen att avslå densamma av följande grunder:

- Ni arbetar inte 8 timmar i ett sträck

- Ni somnar redan efter kortvarigt arbete.

- Ni följer inte alltid ledningens anvisningar.

- Ni arbetar inte alltid på er - av ledningen - anvisade plats, utan uppehåller er oftast på andra platser.

- Ni tar inget eget initiativ, utan måste sättas under press och bli vänligt behandlad innan ni överhuvudtaget börjar arbeta.

- Er arbetsplats är tämligen smutsig när ni lämnar den.

- Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifterna, t ex användandet av skyddskläder.

- Ni går i pension långt före 65.

- Ni tar aldrig några dubbelskift.

- Ni lämnar ibland er anvisade plats utan att ha slutfört ert arbete.

- Och som om det inte vore nog:

- Vi har ständigt sett er lämna arbetsplatsen bärande två säckar med misstänkt utseende!!!


Bara jag som skrattar högt åt alla deras skämt?

http://finest.se/Funnythings


Kära Make!

Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott. Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det.

De sista veckorna har varit ett helsike!!

När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över.

Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls. Jag har klippt håret och fixat till naglarna. Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raffset, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig.

Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid.

Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.Din Ex-fru

 

Kära Ex-fru.

Inget har gjort mig gladare än ditt brev.

Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.

Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra...

Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille. Naglarna håller du ju jämt på med...Min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga.

Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag tycker inte om fläsk.

När du hade raffsetet på dig så hade du inte tagit bort prislappen. Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet, men tydligen inte.

Jag har trots det älskat dig och tyckt att det fungerat hyggligt mellan oss.

Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner och blev jätteglad för vår skull.

Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så läste jag ditt brev...allt händer av en anledning antar jag.

Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR.

Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta hand om dig.

MVH rik som fan och fri som tusan.

PS. Jag har nog aldrig berättat för dig att min bror Evert var född som EVA men det är väl knappast ett problem?


förra helgen

Här kommer lite bilder från förra helgen, men korta beskrivningar.
Förre halgen var det fest.
Då taggade vi till.
Jackie, jag och Jenn gick till VIP för ett glas eller två eller så...
Kvällen slutade dock med en vinglig hemgång vid halv 12 och dagen efter hittar jag denna i Jenns väska. Varifrån den kom ifrån vet varken hon eller jag.
Åkte till en starbucks och detta var precis vad vi behövde som en återställare ;)
Drod vidare till central market..
Och gick på fisk spa, mer än så här doppade vi aldrig fötterna. Haha Snacka om att alla skrattade åt oss..
Gick även som sagt på bio och gick ut och åt också på kvällen, har dock inga bilder från det.

snabb sammanfattning av helgen

God morgon, lisa sover än så tänkte göra en snabb sammanfattning av fredagskvällen och lördagen.
Fredag, jag tog en taxi till Jenn runt 8 tiden och sedan drog vi vidare på bio. Glee, som förövrigt var BÄST! Man blir så glad av den. Vill bara sjunga med, kom faktiskt på mig själv många gånger att man satt och "gungade" med i musiken. Haha. Sen drog vi vidare till till Bangsar där vi gick ut på några barer. Men kom gick hem vid 1, lagom tid.

Lördag, vaknade vid halv 7 och var inte alls morgontrött. Åt frukost och sen drog vidare till vad vi trodde var Lake garden. Men sällan, taxi chaffisen släppte av oss där, men han verkade osäker från börja med men vi gick iallfall ur. (Då jag slänger igen dörren direkt på min höft. Grattis! Ett nytt blåmärke Alida! Bra gjort..)
Gick runt och kollade i den lilla parken, och den lilla vattenpölen som skulle då vara sjön. Frågade tillomed en städare där om det var lake garden, då hon svarade ja så frågade jag "where is the lake?" Hon pekade på den lilla vattenpölen som tro mig är mindre än arentorps sjön.
Vi bestämde oss iallafall för att hoppa in i en taxi och besöken en moske. Efter mosken så tog vi en ny taxi och drog iväg till en marknad som vi båda trode var någon typ av en mat marknad. Men njaaa... mer seconhand. GRYM iallafall! Köpte tre par converse (precis lagom slitet snygga!) och ett par byxor. Skorna kostade 240 kr tillsammans och byxorna ca 90 kr. Sen skulle Jenn iväg och träna på gymmet och då drog jag hem till Jenns lägenhet och städade. Kände mig riktigt duktig då. :)
Efter blev det lunch på chillis sen bio. Igår såg vi den senaste Harry potter filmen och ärligt så var det helt okej. Helt klart bäst i den serien. Efter det drog vi till en butik som heter Beskha (tror jag) Dit ska vi tillbaka iallaflall, vi är kära! Fick med mig en kavaj därifrån som jag nämnde igår.
Sen drog vi en snabb runda på topshop och sedan hem till Jenn där vi satt på balkongen med den BÄSTA utsikten och massa god frukt från marknaden. Mys ♥
Tack söta underbara Jenn för en underbar helg!
Min snabba sammanfattning blev visst lite lång, men detaljer. Nu kommer lite bilder.
Glee i 3D :)
Att pussas i taxin var inte tillåten..
Vattenpölen och en besviken Jenn
Jag kan ju inte va seriös för en sekund, men men jag försökte :p
Vår snygga klädsel, kvinnor måste ju täcka sig inne i moskeer.
Så här kan det se ut i fattiga delar av KL. Men det finns värre, mycket värre.
Marknaden skulle precis öppna när vi kom.
Frukt, nötter och annat grejs man kunde köpa :)
Super gott!
Mina jeans som jag köpte, märket paul smith.
Mina tre par converce! :) Trodde dock aldrig jag skulle vilja ha låga, men vafan.. Why not likosm? Nu vill jag bara ha krit vita båda är gräddvita nämligen. Får la kolla nästa gång vi åker till marknaden eller helt enklet hota någon av converce butikerna att betällla hem storlek 36/37 till mig. :)

Japp, det var allt för mig, idag ska jag hjälpa lisa med läxor, vi ska baka och troligtvis åka och shoppa lite då hon behöver en del grejs till skolan inför veckan. Berättar mer om det senare. Ha en trevlig söndag! Sakner er alla ♥ och för gud skull BLOGGA!

Det där med shoppingförbud funkar sisådär...

fredag kväll och hela lördagen har varit fantastiska! Som vanligt.. Berättar mer imorn eller på måndag, men dagen slutade med (trots mitt shoppingförbud) ett par nya jeans, 3 par skor och en kavaj. JApp, ni läste rätt. Alida Carlman ska bli vuxen utseendemässigt. Tar ett steg i taget, sakta med säkert. Kände att det var på tiden typ.
Hörs!
Självklart kommer jag fortfarande ha en extremt töntig personlighet som vanlig, ni behöver liksom inte få värsta panik attackera. Ta det lite lugnt..

tralalalalala la

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män (den slampan), Pippi jagades av polisen och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit!

Men nu ska det bli ändring! Vänta ni bara.. ;)

inte för att vara sån, men...

...anledningen till att jag har blogg är för att ni där hemma ska få veta hur crazy mina tankar är här och så.. Jag skulle då vara JÄTTE tacksam om ni där hemma också kunde blogga så jag kan få reda på era crazy tankar där hemma. Det är ju inte mer än rättvist, eller hur?
KÖSS på er!
Sängen nästa för min del! :)

Just nu..

...känner jag för att ringa Jenn be henne ta med saxarna och klippa page imron. Men det ska jag inte.. Men Jag vill! Vill även känna någon som bara "aaa men du.. skulle inte du vilja ha ett jobb på en oljeplattform?" JAAAAAAAAAAA!!! DET VILL JAAAAG!!! GE MIG!
Om inte det händer..aaa då blir jag sur. Blir sur redan nu, då jag vet att ingen kommer säga så till mig. Shit. NE, jag tänker inte bara sitta här. Jag tänker planera någon rolig resa, någon som vill med? Funderar på volentär arbete, eller ett nytt au pair jobb i något annat land så jag får mer erfarenheter. (Det jag igentligen vill är att resa i så många länder som möjligt.) Men detaljer.. Nu ska jag iväg och utveckla mina drömmar!
Ses!

4 månader!

Tro det eller ej, men det är bara 4 månader kvar! WTF! Jag MÅSTE tillbaka!
Idag har jag varit och fixat biobiljetter och sen bara softat. Har självklart fixat i trädgården och så med imorse. Nyss pratade jag lite med Jenn i telefon :) Skoj! Nu Vet jag ärligt talat inte vad jag ska hitta på får la se :) Har igentligen inget vettigt att skriva ville typ bara säga att dte är 4 månader tills ni får se mitt söta ansikte igen :)

Hahahahaha Hade tänkte lägga upp en jätte ful bild på mig här, men vågar fan inte. vet liksom inte vad för random people som läser min blogg. Sorry.. :p

guten nacht!

Nu blir det läggdags! Eller aa... Ni som känner mig vet la att jag förmodligen kommer va vaken i minst en timme till.. Aja, imorn så ska jag iväg och köpa bio biljetterna. Anja sa även att jag kan låna Gopal (chaffisen) ifall jag vill. Tackar ju inte nej till att spara lite taxi pengar :) Så tack!
Kan dock inte bestämma mig ifall vi skall åka till pavillion eller mid valley. Jenn röstar på Mid valley för det är troligtvis inte så himmla mycket folk där sent på kvällen så det blir lättare att få tag i taxi. Men jag är tveksam till det.. Självklart är det lättare, frågan är om det är lättare att få tag i en i vettigt pris? Hmm.. Får se. Jenn ser du detta så försök att ha på dig mobilen imorn ifall jag ringer innan jag åker! :)
MASSOR av god natt kramar till er alla!
♥ KÄRLEK ♥

Kronprinsessa eller kronprins?

Nu har det alltså hänt, det hela Sverige har gått och väntat på sedan giftemålet. Vickan är på smällen.
Grattis! Jag hoppas på en söt liten sessa! :)

Pavve = pavillion!

Btw, om ni inte fatta det så skippade jag pavillion idag, drar dit imorn istället. Och för er som inte vet så är Pavillion ett AP stort köpcenter (vi ska på bio där i helgen). Iallafall, förra helgen när jag och min söta Jenn var där gick vi och prata om att vi inte ens har varit på alla våningar.. Haha. Vi lova oss själva att bli mer spontana och inte bara ha målet FOREVER 21 eller TOPSHOP! Haha ;)

solen skiner bort regnet!

Jag vet inte om jag någonsin kommer lära mig att om det duggregnar här så kommer det ösa ner inom 5 min. Och då menar jag HÄLL regn. Dubbelt så mycket som när det är som värts i Sverige. Ni kan la tänka er hur jag ser ut just nu efter en pytte promenad med lucy. Gick ca 300 meter, det började häll regna, tog skydd under några träd och hoppades på att det skulle gå över snabbt. Vet inte riktigt vad jag tänkte med just då. Det var bara att ta av sig flipp flopporna och börja springa hemmåt i dom stora vattenpölar som redan samlats över hela gatorna.
Men vi ska ju se saker från den ljusa sidan, idag har det varit stek hett på dagen! Klar blå himmel och sol, I just love it! Simmade även 1000 meter idag med, hoppas verkligen att jag kan fortsätta med detta :)

pavillion nästa!

Får inte tag i Jenn, sötnosen ber mig att ringa, men tar aldrig med sig mobilen om hon går någonstans. Aja.. försöker en gång till sen drar jag iväg och bokar bio biljetter!
Harry Potter ser så töntig ut så skippar Bild på honom.. Hoppas det är OK?
See ya!

Biosar

Sitter och funderar på om jag ska åka en snabb vända till Pavillio eller om jag ska vänta och göra det imorn. Ska nämligen dit och boka biljetter till två biosar för mig och Jenn :) Vi har tänkt och se Harry potter (inte mitt val) och glee filmen (bådas val). En på fredag och en på lördag :) MYS!
Vad vi hittar på för mer skoj i helgen vet jag inte riktigt. Vi får se, tänkte ringa henne och tjöta lite skit nu. Btw, Per ska åka till thailand ikväll och kommer hem fredag (?) Aja.. det märker la vi.
Ha det så bra så länge!

...


Funny

Erkänn att den här är rolig och att det inte bara är jag som skrattar högt ;)


Bruno Mars had a Grenade, and Tiao Cruz had Dynamite, so they both threw it at Katy Perry who exploded like a Firework. The bang was so loud the Black Eyed Peas forgot The Time, while Rihanna had memory loss and ran around saying Whats My Name. Eminem looked around saying Im Not Afraid, then Willow Smith began whipping her hair, which caused a Far East Movement. They then crashed their G6 into a cluband stopped Party Rocking. Luckily for Nelly it was all Just a Dream.

bajs

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Allt jag hade skrivit försvann! Disappeared! Så sammanfattar det bara snabbt nu, i eftermiddag har jag fikat (mango är bäst!) har gått ut med lucy (som vanligt), hjälpt lisa med läxor, tjötat skit med lisa och anja, ätit, sett en bit av en film, spelat cluedo. och nu sitter jag här med en lucy som inte kan sitta still..plus så är jag kissenödig. så funderar på att förflytta mig till sovrummet och se en film :) Låter Perfekt om ni frågar mig!
Hörs!

pure happines!


skojboj

Har nu simmat 1000 meter idag igen. Jag är också stolt Jenn, även om det bara har hänt 3 gånger än sålänge.. haha varannan dag ;) Ang. det där med solningen så hann jag inget idag. Kom ut så sent för var tvungen att stanna hemma för att några killar skulle komma och lämna gas till spisen, Lourdes var nämligen och handlade. När jag väl kom ut så simmade jag bara blevlite molningt så gick in sen för att skicka iväg ett mail istället
Har nyss ätit med och nu vet jag inte riktigt vad planen är innan vi åker och hämtar Lisa. Men något skoj blir de la. :)
Höres!

sunshine

Vet inte vad jag ska skriva.. Hinner inte riktigt tänka efter för nu ska jag ut och simma, hoppas ja hinner lite solning med :)
Längtar tills på fredag då jag får träffa min sötnooooos! ♥

flower power

Nu på eftermiddagen har jag läst, pratat lite med Jenn, gått ut och gått med Lucy och Lisa då det började spöregna och åska som bare den! När vi kom hem vara det bara att slänga in Lucy i duschen och duscha henne, sen torka henne. Sen har jag hjälpt Lisa med matten lite och nyss försökte jag hjälpa henne med att fixa så hon får en riktig låt som väckarklocka på sin iphone men de funkar ju inte. Rena rama skitmobilen! Min söta lilla mobil är den bästa man kan ha! :) Super bäst!
Nu blir det snart film och min favvo mat! :)

Måndag

Hahah, 6 stycken som klagar på fb över vädret och att man måste upp tidigt och jobba idag.. Här är kl 2 och snart ska  vi åka och hämta Lisa i skolan. Vad som händer i eftermiddag har jag ingen aning om.
Nu på förmiddagen har jag hjälpt syster med lite läxor, stolt stora syster :)
Sen gick jag till poolen. Där var tanken att jag skulle sola framsidan och sen doppa mig sen sola baksidan och sen simma tusen meter. Detaljen var att jag somnade när jag solade baksidan och vaknade upp av ett billarm 10 min innan det var dags att gå hem och dusch och fixa lunch. Så det där med simningen blev la inte som jag tänkt mig. Får försöka hinna med lite sit-ups senare istället :)
Har inga bra bilder på datorn just nu så det får bli en på Jenns pool. Tagen från hennes balkong på 17:e våningen. (eller är det 12:e?)
Längst bort barnpool, sen en stor i mitten och den längst ner i högra hörnet är den underbara bubbelpoolen! :)

snacka om förändring...

Detta är Han som spelar Mike Newton i Twilight. Han är inte längre en lite pojke.. kolla in armarna ;)


soooooool rimmar på poooooool :)

Okej, har tagit trädgården, klockan är 20 min i 10 här, ska ringa en snabbis till Jenn. Sen blir det poolen! Solen steker idag :) Me like!
Sista dagen jag och Jenn träffades innan jag åkte till Sverige över sommaren så tillbringade vi kvällen så här.
Hörs!

a note to my friends home in sweden

BLOGGA!

MySpace Funny Comment: 8

Ring ring bara du slår en signal...

Oooookeeej!
Ska nu ta en snabb dusch, sen ringa min familj och snacka skit. Finns det någon tid över så blir det nog film mys i sängen för mig själv :) (eller aaa.. lucy med, men hon kommer sova.)
Btw, filmen dumma mig är sååå kul! SE DEN! Såg den på svenska och det var helt okej. Du är så fluffsig!

Planerna inför imorn är la fixa trädgården, damsuga något rum, sola om vädret tillåter och kanske simma lite. Eller om jag skulle ta och baka lite bröd.. hmm... får se.
Kärlek ♥

hojhoj!

Hejsan, idag har jag hjälpt tjejerna att baka lite, sen lekte vi kurragömma i två omgångar sen gick vi till poolen. Där var jag duktig och simmade 1000 meter.
Sen hem och äta lunch efter lunchen minns jag inte exakt vad vi gjorde. Men nu under eftermiddagen har vi fikat, spelat lite dator, fixat film för ikväll (dumma mig) (filmen heter så asså, jag är inte dum, jag är söt) sen har vi lekt med lucy i parken, gått på promenad med lucy betsällt pizza som kommer kl 6, och nu ska vi strax börja se filmen för vi har bestämt oss för tidig läggning ikväll :)
Bilder från i helgen kommer kanske upp senare ikväll, nu kommer lite bilder min syster fotat på mig i sommar bara för att jag är så söt :)
Pussar på er! ♥

4 dagar och 4 månader...

Maybe long time for you but not long enough for me! Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men jag ÄLSKAR detta land och denna underbara stad!
Har sett att Jenn redan har skrivit en resume om våra två dagar tillsammans så länkar till hennes blogg. http://jennahlin.blogg.se/ Så slipper jag skriva allt hon redan har skrivit :p
Kan bara tillägga att filmen var okej, inte så kass som jenn säger.. Anledningen till att den var okej var att Daniel Craig var med i den. Ögongodis ;) Haha sen var även Harrison Ford med som jag tycker är en jätte bra skådespelare, även Olivia Wilde var med, har inte sett mycket från henne i filmer men i serien House är hon bra :)
Harrison Ford, Daniel Craig, Cowboys & Aliens
Men som sagt, kanske inte var bästa filmen jag sett, men okej var den ändå :)
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, Lisa har en kompis här som sov över från igår. Skulle kanske hjälpa dom att baka sen, men är inte säker. Funderar på att gå och simma lite..
Skriver kanske senare igen. Puss på er!  ♥

Föresten, kan ju säga att jag har FULL förståelse varför Jenn tillbringar TIMMAR på sitt gym varje dag. GUUUUUUUD vilka killar! Ni ska se kropparna, alla är ju personliga tränare så ni kanske fattar. ;) Sen är alla grymt schysta, synd dock att ingen är singel :p haha

Clara med k ♥

Grattis på namnsdagen syster!

Puss på dig!

farmor och farfar

Pratade med farmor och farfar i över en timme igår föresten. Älskar det! Dom berättar ofta hur det var för dom att växa upp, vilka skillnader från då till nu, hur dom gick som 20 åringar och chansade på att världen skulle se ut om 60 år.. Det får mig alltid att vilja uppleva den tiden, att få chansen att leva så enkelt som dom då gjorde. Känns på något sätt att man hade mer lycka då än vad människor har idag.
Man uppskattade varenda liten grej då, men nuförtiden tar man lätt saker förgivet, även om det är omedvetet.
Vet inte om det är möjligt, men skulle jätte gärna vilja testa på att bo hos fattiga människor som jobbar hela dagarna bara för att få ett kvällsmål. Någonstans här i asien, helst thailand, vietnamn eller indien tror jag. Bara testa på för 2 veckor, få vara som en medlem i familjen och jobba hela dagarna precis som dom. Men men.. detta är bara en utav mina miljoner drömmar. Men vem vet?
Älskar dessa bilder på farmor och farfar, så underbara!
Syster tog dom i sommras när dom inte var beredda, haha dom hatar det, vi älskar det ♥

Jag är glad, jag är glad, jag är glad!!!

Nyss hemkommen från poolen där jag simmade 1000 meter. Duktigt Alida! :)
Nu ska jag snabbt in i duschen, sen måla naglarna, sen äta kanske.. Hmm får se..
20 min över 2 åker vi och hämtar Lisa, väl hemma så ska vi städa Lisas rum sen bär det av till Jennifer direkt efter! Hör du det Jenn!! Jag kommer typ runt halv 5 - 5!!!! Freaking good! Anja sa att jag kunde sluta 4, men har lovat att hjälpa Lisa städa rummet, men det tar la typ 5 min. Ska bara plocka upp lite saker från golvet :)
Bild från i sommras då jag och min sötnos tog ett massor av dopp hopp i havet. :)
See ya!!! (typ på lördag kväll eller söndag, i värsta fall måndag..haha)
Ikväll är det P A R T Y ! (med stora bokstäver!)

natti natt!

Ska snart gå och lägga mig, men först ringa farmor och farfar och morfar (som får hälsa till mormor) och kanske ett samtal hem.. Hmm..beror på vad klockan blir. Annars ringer jag nog söndag kväll söta familj! Clara när börjar du skolan? börjag du på måndag eller är du ledig en vecka till?
Några bilder från i somras med tönten.. Solnedgångar är så otroligt fina :)
Sweet dreams! ♥

Saknad ♥

Tittade lite på lite bilder jag snodde från syster innan jag åkte. Då kom denna med, på syster, svea, leo och min moster inger.
Den bilden får mig att längta efter stora tjocka släkten! Hann inte träffa många alls i sommar och ser fram emot juldagen! :)
Massor med kramar!

torsdag

Imorn är det fredag, imorn är det fredag, imorn är det fredag!!! Det ska bli en favorit i repris! :)
Men som sagt, torsdag är det än.. men snart freeedag!!! Ne, nu ska jag var seriöst i typ 10 rader..
I tisdags mötte jag upp Jennifer för brunch, satt där och pratade jätteläng och skrattade. Kan ju säga så här, alla 10 i personalen stod och kollade på oss typ hela tiden.. haha Så det är la ett bevis på att vi hade kul :) Sen fick jag värsta impulsiden att dra till pavillion för lite shopping dom 2 sista timmarna innan jag var tvungen att åka hem. Forever 21 har ju som sagt alltid något. Hade dock inga pengar så vi la undan kläderna och sa att vi hämtar dom imorn (onsdagen). Sagt och gott, vi möttes upp på onsdagen med och självklart så kunde vi inte låta bli att titta lite till där inne. Vilket ledde till att vi hittade mer saker.. Så nu har vi shoppingsförbud ett tag. Haha jag tror inte en sekund på att jag kommer lyckas, enbart om vi UNDVIKER allt som har med shopping att göra :p haha
På efetrmiddagarna gör jag och lisa inte så mycket, tar det lugnt, gör läxor, åker och handlar saker för skolan, spelar spel och sånt.
Idag var tanken att jennifer skulle komma hit och sola med mig, men hon kunde inte så gick till poolen själv och låg där i några timmar själv. Så skönt! Måste dock doppa sig i poolen typ varje halvtimme.. Men jag klagar inte ;)
Saknar min älskling ♥
Nu måste jag springa och byta om, hitta något och äta och gå på toa inom 20 min, för sen åker jag och lourdes och hämtar lisa. Önska mig lycka till!

Sommaren 2011

Har tittat igenom lite bilder från i sommar, tänkte att ni kanske ville se :) Självklart har jag hunnit med mer, men allt blev tyvärr inte domkumenterat med kameran :p
Var i tyskland och åt massor av magnum vit (min favvo!) som inte längre finns i sverige.. :/
Hittade en butik i Berlin med mitt namn! Hur coolt är inte det! Hur många har egna butiker liksom? Pappa svara inte..
Grillat :)
Firat midsommar i kungshamn med dom bästa! ♥
Midsommar :)
Träffat dom sötaste ungarna i hela världen ♥
Plockat kantareller
Ätit MYCKET italiensk glass :)
Självklart mysat, lekt och gosat med min älskling som självfallet var med varje gång självklart får han en egen glass ;)
Även plockat och ätit en heeel del jordgubbar!
Lekt med kompisar :)
Busat och åkt pulka med sötnosen Svea :)
Båstad 4 dagar, behöver jag säga mer?
Kärlek till er alla ♥ Hoppas på en ännu bättre sommar nästa år! :)

idag...

För er som undrar så har jag hjälpt lourdes i trädgården, tränat (jag, det är sant), solat i 30 min, gått ut och gått med lucy, sett på tv, greys anatomy, fikat, pratat med jennifer, shoppat lite med lisa på plaza damas, gått ut med lucy igen, hämtat och lämnat lisa på skolan, hjälpt lisa med skolgrejs och sen lite annat skit. (detta rablar jag upp i oordning) Skoj, skön och lättsam dag :)
Så sant så sant ;)

titta vad jag har fått!

Underbara Lourdes fixade myggsprej åt mig :) Nu jävlar ska jag inte bli biten mer!
Hoppas innerligt bara att jag kommer ihåg att använda den innan jag går ut i fortsättningen..

Måndag

Hejsan!
Utgången i fredags var den bästa hitills! Vågar inte direkt berätta allt här.. sorry. Men BÄST var den!
Annars har de la inte hänt så mycket som är värt att nämna, var på manni peddi i lördags och söndagen gjorde vi inte mycket på.. jag halvsov i soffan halva förmiddagen mendan lisa låg och läste. Eftermiddagen minns jag inte.
Idag är även Lisa i skolan, första dagen, så hoppas allt går bra där.. Hon var lite nervös men hon verkade glad i morses iallafall :)
Under helgen har jag argumenterat för att amputera bort mina ben, medan lisa och per har argumenterat emot det. Jag skämtar inte när jag säger att jag fick 22 st myggbett i fredags, och idag på morgonen så var jag ute och hjälpte lourdes i trädgården och fick ytterligare 11 till, så nu har jag 33 jävla myggbett som kliar APA!
Det är ingen ide att gå ut och sola förän jag har skrubbat bort all död hud från kroppen (ser fläckig ut nu..) men kan inte skrubba när jag har alla myggbett då jag redan har kliat upp endel av dom.. Lyckat
Nu ska jag försöka hitta på något skoj i sisådär 4 timmar (solning är inte möjligt, då jag som sagt måste skrubba mig först och plus så rengörs poolen idag..) Önska mig lycka till! Ska ringa min sötnos, men kan ju inte snacka skit i 4 timmar, elle..?

Snaaaaart fredag!!!

Okej, det är torsdag imorn, men snaaaart är det fredag!! Jag trooor ni fattar lite vad som kommer hända om jag säger vodka+jennifer+alida=SKOJ!
Iallafall, idag har vi gjort lite skit, orkar inte direkt skriva ner allt, men men.. Imorn ska vi kanske shoppa och lisa ska iväg och klippa sig :)
Nu orkar jag inte skriva mer, sorry.. men vet liksom inte vad jag ska skriva, inte vill la ni läsa om när jag sitter på rumpan och stirrar in i väggen. Eller?
Natti natti!

tralalalalala la

Just nu är jag trött, orkar dock inte gå och lägga mig så ska gå och trycka i mig dom få chipsen jag har kvar som jag köpte på flygplatsen och se på ett greys anatomy avsnitt. Idag har vi inte gjort något typ. Lisa vaknade 2 :p Så har varit en slappar dag.. Men imorgon MÅSTE vi hitta på något. Skojboj!


Guten Nacht som min söt vän säger, till mig iallafall, då hon tror att jag har gått och blivit tysk eftersom jag bor i en halvtysk familj här..Kan ju säga så här, hon har inte alla muffins i korgen..
Men GUD så jag älskar henne! ♥

tisdag

Vet inte varför men telefonen krånglar, ska testa idag igen. Men där har ni iallafall anledningen till varför jag inte ringt. Pappa du får ringa och hälsa farfar och säga att jag mår bra. Mamma, snälla säg att det inte är sant att du har brutit armen, snälla säg att pappa ljög...

Idag ska vi iväg på manikyr och pedikyr. Det är dags för storfix inför skolstarten, ska bli klippning, spa, facial (stavning?) och sånt under veckan med tror jag.
Sen ska jag även får träffa min söta jennifer!! ♥ Det är inte säkert att hon kan stanna men hon ska iallafall hämta sina saker jag tog med åt henne. Så det blir allt ett litet kramkalas! SKOJ! :)
Btw, solen skiner, så hoppas jag kan dra med lisa till poolen senare, håll tummarna!
Vi hörs!

KL

Är hemma i huset nu. Finaly! I am back! :)
Det är helt otroligt hur jag kan älska det så mycket, men oroa er inte. Jag kommer hem.. någon gång.
Sista flygresan gick bra, hade någon iranare från frankrike som satt sätet framför mig och ville tjöta typ halva resan. sen kom han ut flyget innan mig. och då tänker jag yes! Nu slipper jag honom, men neee.. utanför planet står han och väntar.. Sån tur var så skulle vi till olika köer vid imigrationen så där slapp jag honom. :)
Kom fram till huset när klockan var halv 10 här på kvällen, pratade lite med lisa och per sen packade jag upp, duschade och såg några avsnitt av greys anatomy innan jag ansåg att nu borde jag få sova. Då var klockan kvart över 1 här.
Vaknade 10.40 och kände oj... kanske dax att gå upp. Lisa hade vaknat 10 min innan mig så vi gick ner och åt lite frukost och nu är vi fortfarande så trötta att vi satte oss vid datorn. I eftermiddag ska vi nog hitta på något skoj om vi inte somnat i var sin soffa.

Btw, Söta Jennifer, har inte fått min mob här nere än, anja har ju haft den i sverige. Men hör av mig så fort jag kan! Mammi och pappi jag försökte ringa igår, men det funka inte sen gick jag och duscha och sen glömde jag av det. Sorry. Ringer kanske senare idag, beror på om vi hittar på något i eftermiddag. Men ni får ha det så bra allihopa och mammi och pappi kramar om min älskling åt mig! ♥

RSS 2.0